- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet fotoğraflarda güzel çıkmalıyım şişko surat istemiyorumyaaa bide o var demi,şimdi sıkı tuttuk tuttuk yoksa işimiz zor nill
Evet fotoğraflarda güzel çıkmalıyım şişko surat istemiyorumGezerken yiyoruz da bak ona göre ben onu en iyisi 50-51 yapayım
kilo yapmaz kilo vermeyi kolaylastirirmis . kan eksikligi d vit eksikligi kilo vermeyi zorlastirir derler. bu ürünün Ui orani cok düşük hemdee coook.Bu arada eşime bana d vitamini al kırılıp ekmeğe sürülen ya da yoğurda karıştırılan kapsül dedim gitmiş bana bunu almış kilo yapar mı bu yaEczane en iyi bu demiş gene kakalamkiışlar
Eki Görüntüle 1953597
kilo yapmaz kilo vermeyi kolaylastirirmis . kan eksikligi d vit eksikligi kilo vermeyi zorlastirir derler. bu ürünün Ui orani cok düşük hemdee coook.
normalde karataycilar ayda 1 ignesini vurguluyor iğne yaptircak birini bulamazlarsa ayda 2 kere d ampulu iciyorlar. ictikleri 1 ampulun UI değeri 300.000 ui . ayda 600.000 ui eder seninkine bakarsak ayda toplasan 30.000 ui.
bu arada onlar ayda 2 kere kullandiklari ampulun damarlarda filan kreclenmeye sebep olmamasi icin hergun 1 kere k2 vitamin hapi yutuyorlar. biz buna gerek olmasin diye 35 40 günde 1 ampul icsek iyi olur aslinda. Kışin gunes olsa bile D vitamini oluşturan ışınlar olmuyormus malesef. yazinda D vitamini icin malesef ortlama yarim saatlik bir dilim var oglende. D vitamini cok onemli ama bu seferde ampule recete sarti konuldu ama son durumu bilmiyorum. haptansa ampul ve ignesini oneriyorlar. mutlaka yemeklerle beraber kullan yagda daha cok emilir. bi daha alırsan bunun 2 binligi 3 binligi filanda var diye biliyorum
verebilsem bende daha aşağılara çekicemde zorluyo biraz,bakıcaz artık
tabi cok düşük. benimde 4 çıkmıştı sonuç. doktor cok düşük deyip haftada 1 kullanmak uzere 4 d ampulu vermisti5 miikaç olmalı bilmiyorumda 5 de çok düşük geldi
sende eşinde kullanın vitaminlerinizi canım ikinizinde baya düşükmüş
merak ettim bende kaç ölçtürmem lazım
perşembe gidemiyorum doktora iş çıktıhaftaya giderim belki
bu d vitamini eksikliginden kemikler yeterinde kalsiyum depolayamiyor bu sefer erken kemik erimesi..Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınHamilelik nasıl gidiyor
En az 20-25 olması gerekiyor vücutta canım hatta 20 olduğunda ek takviye veriliyor düşün bende 5.25 gibi bir şeydiDoktorun asistanı vardı bildiğin damla verdi insan bari bunu yazar kapsül falan yazar iğne verirdi ya da resmen bilmeden yazmış. Demir eksikliği de çıkmıştı onunla beraber ağır gelmesin diye mi acaba vermedi anlamadım Baktır canım günümüzde çoğu kişide varmış D vitamini tamamen kan testini yaptır derim yediklerimiz çok sağlıksız hormonlu hiç bir şeyden vitamin alamıyoruz maalesef Eşimin b12 erkeklerde olmasını gereken atıyorum 200 ise eşimde 50 anca çıkmıştı
Meme kanseri gibi ayrıca bir çok etkisi var ve bu meret bende olmuyor vücut almıyor resmen geçen sefer 5.25 gibi bir orandı internette yazdığımda bu oranlarda herkeste eklem ağrıları oluyormuş dayanamıyormuş çok düşük bir deger bende olmamıştı hayretbu d vitamini eksikliginden kemikler yeterinde kalsiyum depolayamiyor bu sefer erken kemik erimesi..
benimde son ölçümde yağ oranim 30.7 idi. sen benden kilo bakimindan asagidasin ama yag oranın bna gore fazlabenim bugün kü verdiği sonuç oranlarım
vücudumun 30,9 kg yağ ilk başladığımda 34,6 idi
ve yağ oranım %39,5
kısacık bi zaman alir kizini da al hem iyi hissedersin aklina kalmsin yap kurtul. kiyamam calisma hayati böyle isteCanim ben hergun 6 bucukta kalkiyorum.bi izin gunum var onuda kizimla uyanmak cok hosuma gidiyo o gunu hasretle bekliyorum ama bi izin gunu macburen gitcem ya cok merak ediyorum
tamam beklerimTabikide atarim sekerim mesaji yarim attim yineee
aa inşallah öne cekerler sonra sıkıntı oluyo donem sonu tum kitaplar. ben naneyi yedim bi donemİnşallah hallederiz canım. Referandum ara sınavla aynı tarih sanırım ya erteleyecekler ya öne çekecekler aslında öne çekseler daha mantıklı dönem sonu çok erken oluyor çünkü
aa
benimde son ölçümde yağ oranim 30.7 idi. sen benden kilo bakimindan asagidasin ama yag oranın bna gore fazlabende de bolca ödem çıkmıştı benim yag oranim o/o38.4
Dönem sonu çabuk geliyor eksik kalıyor konular ben nasipse önümüzdeki haftadan itibaren çalışmaya başlıyorum anca yetişir ara sınavın dersleri biterse finali çalışacağım sınavı bekliyordum önceden kafam karışmasın diye ama yetişmiyor öyle 1 ay anca var aradaaa inşallah öne cekerler sonra sıkıntı oluyo donem sonu tum kitaplar. ben naneyi yedim bi donemama hallederim Allahin izniyle
hadi insallah hedefini 55 yaptim haaaslında farklı bişey yok,her diyete başladığımda bikaç ay sabit kalıp sonra inişe geçme evresindeyim sanırım,23 nisanda artık hedefte olmayı planlıyorum
tamam kaptanımhadi insallah hedefini 55 yaptim haaona göre
teşekkür ederim canim senden de Allah razi olsunSağol canım bilgilendirme için Allah razı olsunEşim almış haberim yoktu ben ampul istemiştim ondan eczacı bunun daha iyi olduğunu söyleyip az kandırmış satmışlar Bilseydim dediğin gibi onları alırdım olmadı bu 3 ay sonra bitecek doktora gideceğim öyle bir şey yaparım doktor iğne ya da ampul verseydi bunların hiç biri kalmayacaktı ama damla damla böyle oldu işte
Aynen beni de 54 den sonra hep zorluyor
etki etmedigi bisey yok kiMeme kanseri gibi ayrıca bir çok etkisi var ve bu meret bende olmuyor vücut almıyor resmen geçen sefer 5.25 gibi bir orandı internette yazdığımda bu oranlarda herkeste eklem ağrıları oluyormuş dayanamıyormuş çok düşük bir deger bende olmamıştı hayret
yag oranin çok ayni sayiliriz seninle. kas oranin ne acaba yoksa düşük mü. ben o ara az su ictim ondan oldu heralde ödem . diyetine tam uymazsan yag yaninda kasta kaybedersin harfiyen uy :) diyetisyene gideceksin yakinda heralde yagini hatta fisini gosterirsen sevirinimevet öyle değişiyor demek ki kişiye göre. bakalım c.tesi yeni sonuçlar bekliyorum şimdilik iyi. yağ oranımı minimum a indireceğim inşallah. ödem olmuyor pek bugüne kadar 1 kez çıktı.
parayi iki gune yatirip kitaplarımi alacam fosforlu kalemle cizerek ozetlerim. çıkmış sinav sorularini ezberlerim maksimum puanlari alirim donem sonu icin kurtarma oluyo. senin 4 az mezun oluyor musun bu dönemDönem sonu çabuk geliyor eksik kalıyor konular ben nasipse önümüzdeki haftadan itibaren çalışmaya başlıyorum anca yetişir ara sınavın dersleri biterse finali çalışacağım sınavı bekliyordum önceden kafam karışmasın diye ama yetişmiyor öyle 1 ay anca var arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?