♥haftalık kilo verme yarışması♥

etki etmedigi bisey yok ki

bende paray

parayi iki gune yatirip kitaplarımi alacam fosforlu kalemle cizerek ozetlerim. çıkmış sinav sorularini ezberlerim maksimum puanlari alirim donem sonu icin kurtarma oluyo. senin 4 az mezun oluyor musun bu dönem

Amin canım sağolKapsüle 40 TL gibi bir rakam ödemiş canım içmesem olmaz ama işe yaramadığını anlarsam dediğin gibi öle yaparım. Reçete çok önceden kalma ona istinaden vermezler ampulü reçetesiz vermeyeceklerdir gibi Bu kapsülden de herkes memnun kalmış az çok okudum da yorumlarda

Çok kötü etkiliyor beni eminim seni de etkiliyor sende aynı benim gibisin çok düşük ve sürekli tekrarlıyor

Kaydımı yeniledim canım çıkmış soruları en sona bırakacağım ama bana kitap yok yeni öğrenci olmadığımdan öncesinde aldığımdan farketmez Aöf kitapları bana göre işe yaramıyor ben 3 dersin olduğu 1 tane kitap aldım Murat yayınlarından inşallah işimi görecektir senelerdir öyle çalıştım çünküdiğer dersin tek kitabı yokmuş sorular ve denemelerden Mart gibi gel tanıdıksın vereceğim dedi arkadaşEvet nasipse Güz döneminden kalan Matematiği Temmuzdaki bütünlemede vermek istiyorum diğer 4 dersi de verirsem inşallah baharda mezun olacağım

eve gidince verdiği sonucun fotosunu çeker yollarım sana canım... su oranım düşük kas oranım normaldi öyle söylemişti o yüzden 3 lt su içiyorum

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Ara; 11:00 - 1 ad.şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon mantar sote + 100 gr manda yoğurdu - 437 kalori

menü süper canım,manda yoğurduna bayılırım, bide üzerine bal dökecen,bizim buralarda balık lokantalarında pek meşhurdur,afiyet olsun

menü süper canım,manda yoğurduna bayılırım, bide üzerine bal dökecen,bizim buralarda balık lokantalarında pek meşhurdur,afiyet olsun

begüm bişi dicem ama dalga geçme bilmiyorum :) manda dediğin şu konyanın meşhur koyun yoğurdu değil dimi , çünkü burda da balık lokantasında koyun yoğurdu verirler

Bende yedim çok sevdim ağır gelir diye düşünmüştüm yedikten sonra dediler manda yoğurdu diye Akşama bozmamam gerek bu menüyü çorbayla yoğurtlu kereviz salatası yiyip spor yapmalıyım

begüm bişi dicem ama dalga geçme bilmiyorum :) manda dediğin şu konyanın meşhur koyun yoğurdu değil dimi , çünkü burda da balık lokantasında koyun yoğurdu verirler

yok güzelim neden dalga geçeyim,sizin oralarda yoksa nereden bileceksinki
manda bi çeşit inek,ama tüylü tüylü google sor bak manda ineği diye o gördüğün şey işte
yoğurdu taşgibi olur,inek yoğurdu gibi sulanmaz
ben her hafta yoğurtçumdan inek ve manda sütü karışık yoğurt alırım,inek sütüne manda sütü katıncada çok güzel oluyo tadından yenmiyo hem sulanmıyoda,bi gün nill le gelinde size ısmarlıyayım

haaa tamam burda yoktur o ozaman burda da koyun yoğurdunu da yakıyorlar özellikle altı yanık oluyor acayip yağlı çok afedersiniz ilk yediğimde midem bulandı ama burada millet bayılıyor bir de kilosu 5-7 tl arası yerine göre değişiyor hem pahalı hem kötü yani bence yiyemedim kaç yıldır. manda kaymağını yedim ama afyondan almıştık güzeldi. inşallah canım kısmette varsa geliriz sağolasın

benim dediğim yağlı değil,sadece yoğurdu taş gibi olur,tabi inek yoğurduna göre tadı biraz daha ağırdır ama öyle aşırı yağlıda değil,çokta güzel yeniyor,burdada sade manda yoğurdunun 3 kilosunu 20 ye veriyolar ben 3 kilo karışık olana 15 tl veriyorum

pahalıymış o da. anam bir yoğurtla bitmiyor ki hayat pahalı geçinmek pahalı hele de boğazına düşkünsen çok fena.

pahalıymış o da. anam bir yoğurtla bitmiyor ki hayat pahalı geçinmek pahalı hele de boğazına düşkünsen çok fena.
evet canım pahalı ama olsun,içkimiz yok sigaramız yok,para harcadığımız lüksümüz yok,hiç acımıyorum,her hafta alırım,ablanın elinde doğal ne varsa alıyorum ondan,olmayanıda tanıdıklarından aldırıyo,bulgur bile alıyorum,turp,ıspanak,ceviz,fındık,maydanoz,marul,lahana hepsi doğal

oh mis canım... ben de eylül de 5 kg ceviz almıştım arkadaşımın bahçeden ama bitti nasıl bulacam böyle ceviz bilmiyorum

oh mis canım... ben de eylül de 5 kg ceviz almıştım arkadaşımın bahçeden ama bitti nasıl bulacam böyle ceviz bilmiyorum

bu zamanda zor,belki kuruyemişçilerde kabuklu bulursun,bazen oluyo,ben mevsiminde 20 kilo ceviz,10 kiloda fındık alır atarım zulayabunlar bile yetmiyoda evim küçük koyacak yerim yok,ahh bi kilerim olsa

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR

Rabbim hasta olanlara şifa versin.

sbeden vüzut analizine baktım kas oran olarak değil de kilo olarak var kas ağırlığı 45 kg olarak yazıyor.

Hayırlı cumalar herkese sonunda cuma D vitamininden sanırım akşamları mide bulantısı başladı bende içtikten sonra biraz bulantı oldu geç saatlerde daha da şiddetlendi bakalım vücudum ne zaman alışacak

Son düzenleme:

aaa niye ki peki bulantı olağan bir durummuymuş eczaneye sorabilsen keşke

aaa niye ki peki bulantı olağan bir durummuymuş eczaneye sorabilsen keşke

Fazla alındığında kabızlık, sersemlik, iştahsızlık,(bu işime yarar) mide bulantısı yapıyor diye internette yazıyor ama olmadı buradaki eczaneye gidip bugün soracağım canım sabahta vardı kahvaltımı zor yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…