kusura bakmayın ben unutmuşum bi an düğün hazırlığından. 80.5 kiloyum şuandalimonludondurmam listeye eklendinz 13 Şubat kilo bildirimi yapmadıniz devam etmeyecek misiniz
tamam her pazartesi bildirim günümüzkusura bakmayın ben unutmuşum bi an düğün hazırlığından. 80.5 kiloyum şuanda
teşekkür ederim canim senden de Allah razi olsun
bence sen benim gibi 1 ayda 4 ampul kullan. kendine gelirsin zaten iki günde o vucutta kullanilip yariya iniyor. yani o binlik seni 1 adim ileri götürmez. eksikligin asla gecmez asla. benim degerim 4 tu doktor cok düşük dedi moralini bozma tedavi edicez dedi gucsuzluk halszlk vs sikayetlerle gitmistim. o d yi kullandim disimde ki apseye kadar gecmisti. simdi tekrar başladı ama aradan 5 ay geçtikten sonra. bence reçeteli ise sonucunu goster 4 ampul yazdir. recetesiz satiliyorsa kendin al kullan. yagli yemek sonrası. 3 ay bekleme zararla gecirme 3 ayini
etki etmedigi bisey yok ki
bende paray
parayi iki gune yatirip kitaplarımi alacam fosforlu kalemle cizerek ozetlerim. çıkmış sinav sorularini ezberlerim maksimum puanlari alirim donem sonu icin kurtarma oluyo. senin 4 az mezun oluyor musun bu dönem
yag oranin çok ayni sayiliriz seninle. kas oranin ne acaba yoksa düşük mü. ben o ara az su ictim ondan oldu heralde ödem . diyetine tam uymazsan yag yaninda kasta kaybedersin harfiyen uy :) diyetisyene gideceksin yakinda heralde yagini hatta fisini gosterirsen sevirinim
menü süper canım,manda yoğurduna bayılırım, bide üzerine bal dökecen,bizim buralarda balık lokantalarında pek meşhurdur,afiyet olsunSabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Ara; 11:00 - 1 ad.şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon mantar sote + 100 gr manda yoğurdu - 437 kalori
menü süper canım,manda yoğurduna bayılırım, bide üzerine bal dökecen,bizim buralarda balık lokantalarında pek meşhurdur,afiyet olsun
Bende yedim çok sevdim ağır gelir diye düşünmüştüm yedikten sonra dediler manda yoğurdu diyemenü süper canım,manda yoğurduna bayılırım, bide üzerine bal dökecen,bizim buralarda balık lokantalarında pek meşhurdur,afiyet olsun
begüm bişi dicem ama dalga geçme bilmiyorum :) manda dediğin şu konyanın meşhur koyun yoğurdu değil dimi, çünkü burda da balık lokantasında koyun yoğurdu verirler
yok güzelim neden dalga geçeyim,sizin oralarda yoksa nereden bileceksinki
manda bi çeşit inek,ama tüylü tüylü google sor bak manda ineği diye o gördüğün şey işte
yoğurdu taşgibi olur,inek yoğurdu gibi sulanmaz
ben her hafta yoğurtçumdan inek ve manda sütü karışık yoğurt alırım,inek sütüne manda sütü katıncada çok güzel oluyo tadından yenmiyo hem sulanmıyoda,bi gün nill le gelinde size ısmarlıyayım
benim dediğim yağlı değil,sadece yoğurdu taş gibi olur,tabi inek yoğurduna göre tadı biraz daha ağırdır ama öyle aşırı yağlıda değil,çokta güzel yeniyor,burdada sade manda yoğurdunun 3 kilosunu 20 ye veriyolar ben 3 kilo karışık olana 15 tl veriyorumhaaa tamam burda yoktur o ozaman burda da koyun yoğurdunu da yakıyorlar özellikle altı yanık oluyor acayip yağlı çok afedersiniz ilk yediğimde midem bulandı ama burada millet bayılıyor bir de kilosu 5-7 tl arası yerine göre değişiyor hem pahalı hem kötü yani bence yiyemedim kaç yıldır. manda kaymağını yedim ama afyondan almıştık güzeldi. inşallah canım kısmette varsa geliriz sağolasın
benim dediğim yağlı değil,sadece yoğurdu taş gibi olur,tabi inek yoğurduna göre tadı biraz daha ağırdır ama öyle aşırı yağlıda değil,çokta güzel yeniyor,burdada sade manda yoğurdunun 3 kilosunu 20 ye veriyolar ben 3 kilo karışık olana 15 tl veriyorum
evet canım pahalı ama olsun,içkimiz yok sigaramız yok,para harcadığımız lüksümüz yok,hiç acımıyorum,her hafta alırım,ablanın elinde doğal ne varsa alıyorum ondan,olmayanıda tanıdıklarından aldırıyo,bulgur bile alıyorum,turp,ıspanak,ceviz,fındık,maydanoz,marul,lahana hepsi doğalpahalıymış o da. anam bir yoğurtla bitmiyor ki hayat pahalı geçinmek pahalı hele de boğazına düşkünsen çok fena.
evet canım pahalı ama olsun,içkimiz yok sigaramız yok,para harcadığımız lüksümüz yok,hiç acımıyorum,her hafta alırım,ablanın elinde doğal ne varsa alıyorum ondan,olmayanıda tanıdıklarından aldırıyo,bulgur bile alıyorum,turp,ıspanak,ceviz,fındık,maydanoz,marul,lahana hepsi doğal
oh mis canım... ben de eylül de 5 kg ceviz almıştım arkadaşımın bahçeden ama bitti nasıl bulacam böyle ceviz bilmiyorum
Hayırlı cumalar herkese sonunda cumaD vitamininden sanırım akşamları mide bulantısı başladı bende içtikten sonra biraz bulantı oldu geç saatlerde daha da şiddetlendi bakalım vücudum ne zaman alışacak
aaa niye ki peki bulantı olağan bir durummuymuş eczaneye sorabilsen keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?