iyi değil mi canım?çakışmıyolar işte ne güzelAöf sınavım 29-30 Nisana ertelenmiş kuzenin düğünü 1 Mayıs şaka gibi ya
Çakıştı canım biz cumartesiden gidecektik 1 Mayıs pazartesi düğün bu şekilde pazar günü sınavdan sonra yola çıkmamız gerekecek pazar gecesi belki de oraya varmış olacağıziyi değil mi canım?çakışmıyolar işte ne güzel
anladım canımÇakıştı canım biz cumartesiden gidecektik 1 Mayıs pazartesi düğün bu şekilde pazar günü sınavdan sonra yola çıkmamız gerekecek pazar gecesi belki de oraya varmış olacağız
Vardır herşeyde bir hayır aynen kuzuanladım canım
aman boşver erken gidip yardım etmek zorunda kalırdın,şimdi en azından bahanen olmuş olur...
kas ağırlığı bende 49.6 kg. iyi beslen her gun en az yarim kase yogurt sonra sut yu murtaGÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
Rabbim hasta olanlara şifa versin.
sbeden vüzut analizine baktım kas oran olarak değil de kilo olarak var kas ağırlığı 45 kg olarak yazıyor.
kas ağırlığı bende 49.6 kg. iyi beslen her gun en az yarim kase yogurt sonra sut yu murta
Günaydın hayırlı haftalar
günyadın tatlım güneşli bir hafta bizi bekliyor sırtıma vuruyor şu an ısındım harikanasılsın h.sonun naısıl geçti?
sbeden kilo bildirimi 77,1 kg
Hafta sonu hava mükemmeldi burada ama şimdi çok yağmur var geri kalan günler sıcak olacakmış bakalım bahar geliyor inşallahİyiyim ben çok şükür sen nasılsın Hafta sonumda güzeldi cumartesi gezdim işlerimi hallettim pazar günü de evdeki işlerimi hallettim öyle geçti çabucak pazartesi oldu Senin nasıldı
Günaydın hayırlı haftalar
evet dün İstanbul sahildeymiş :) ama y ağmur bir gün sürecekmiş olsun h.sonu güneşli olsa da yeter. benim de c.tesi kavitasyon kontrol vardı sonra kızımla kitap fuarına gittik kitap aldık bu ara acayip hikayeye sardık 15 e yakın kitabımız oldu her akşam okumaya çalışıyoruz. pazar günü de malum yemek temizlik banyo derken bitti. kızım biraz öksürüyor gece acile gittik içim rahat etmedi ilaç aldık bakalım okula gitti şimdi. enerjisi iyi ama çok şükür.
evet dün İstanbul sahildeymiş :) ama y ağmur bir gün sürecekmiş olsun h.sonu güneşli olsa da yeter. benim de c.tesi kavitasyon kontrol vardı sonra kızımla kitap fuarına gittik kitap aldık bu ara acayip hikayeye sardık 15 e yakın kitabımız oldu her akşam okumaya çalışıyoruz. pazar günü de malum yemek temizlik banyo derken bitti. kızım biraz öksürüyor gece acile gittik içim rahat etmedi ilaç aldık bakalım okula gitti şimdi. enerjisi iyi ama çok şükür.
günaydın hayırlı haftalar nill
hedefe 3,2 kaldı
kavitasyon nasıl gidiyor?
kaç seans etti kitara?
geçmiş olsunaman dikkat et canım heryerde salgın var bide bi yakalayınca uzun süre bırakmıyo insanı yapışık bi hastalık
Geçmiş olsun canım bu havalar herkesi hasta ettiBen sahilde değildim ama dışarıdaydım rahat 1 saat yürüdüm işimi halletmeye giderken
sağol nil'imNasılsın Begüş hafta sonun nasıl geçtiMaşallah hızla ilerliyorsun Bende hafta sonunu güzel geçirdim sağlıklı beslendim cumartesi 1 buçuk saate yakın yürüdüm pazar günü de lesli yaptım bu hafta içi de düzende gidersem maşallah banada Regl olacağım sanırım vücudum topladı o kadar dikkat etmeme spora rağmen cuma gününden farkı 1 kilo fazla
Evet canım bahar gelsin artıkoh canım süper tadını çıkarmak lazım bu havaların
Sevindim Begüş iyi yapmışsın arada vücudu şaşırtmak gerek zaten görüldüğü üzere doğru yoldasınsağol nil'imiyiyim sen nasılsın?
haftasonu gündeydim yine,elim geldiğince dikkat ettim,tam 12 çeşit vardı ben 6 çeşit yedim ama 3 ü zaten salataydı,spor falanda yapamadım ama moral depoladım geldim,sende ne güzel sporunu yapmışsınbayada yürümüşsün kilondaki artı kaslarını yormandandır,yağdan değildir,üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?