♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çakıştı canım biz cumartesiden gidecektik 1 Mayıs pazartesi düğün bu şekilde pazar günü sınavdan sonra yola çıkmamız gerekecek pazar gecesi belki de oraya varmış olacağız
anladım canım
aman boşver erken gidip yardım etmek zorunda kalırdın,şimdi en azından bahanen olmuş olur...

günyadın tatlım güneşli bir hafta bizi bekliyor sırtıma vuruyor şu an ısındım harika nasılsın h.sonun naısıl geçti?

sbeden kilo bildirimi 77,1 kg

Hafta sonu hava mükemmeldi burada ama şimdi çok yağmur var geri kalan günler sıcak olacakmış bakalım bahar geliyor inşallahİyiyim ben çok şükür sen nasılsınHafta sonumda güzeldi cumartesi gezdim işlerimi hallettim pazar günü de evdeki işlerimi hallettim öyle geçti çabucak pazartesi oldu Senin nasıldı

evet dün İstanbul sahildeymiş :) ama y ağmur bir gün sürecekmiş olsun h.sonu güneşli olsa da yeter. benim de c.tesi kavitasyon kontrol vardı sonra kızımla kitap fuarına gittik kitap aldık bu ara acayip hikayeye sardık 15 e yakın kitabımız oldu her akşam okumaya çalışıyoruz. pazar günü de malum yemek temizlik banyo derken bitti. kızım biraz öksürüyor gece acile gittik içim rahat etmedi ilaç aldık bakalım okula gitti şimdi. enerjisi iyi ama çok şükür.

kavitasyon nasıl gidiyor?
kaç seans etti kitara?
geçmiş olsunaman dikkat et canım heryerde salgın var bide bi yakalayınca uzun süre bırakmıyo insanı yapışık bi hastalık

Geçmiş olsun canım bu havalar herkesi hasta ettiBen sahilde değildim ama dışarıdaydım rahat 1 saat yürüdüm işimi halletmeye giderken

günaydın hayırlı haftalar nill

hedefe 3,2 kaldı

Nasılsın Begüş hafta sonun nasıl geçti Maşallah hızla ilerliyorsunBende hafta sonunu güzel geçirdim sağlıklı beslendim cumartesi 1 buçuk saate yakın yürüdüm pazar günü de lesli yaptım bu hafta içi de düzende gidersem maşallah banada Regl olacağım sanırım vücudum topladı o kadar dikkat etmeme spora rağmen cuma gününden farkı 1 kilo fazla

kavitasyon nasıl gidiyor?
kaç seans etti kitara?
geçmiş olsunaman dikkat et canım heryerde salgın var bide bi yakalayınca uzun süre bırakmıyo insanı yapışık bi hastalık

iyi kuzu 11 cm toplamda simitlerden gitti. kilo da iyi verdim. süper bir kahvaltı verdi listeme. regl imin 2.gününe rağmen iyiyim iyi hissediyorum kendimi. çocuklar hep hasta acil bir kalabalıktı ayy Allah yardımcıları olsun.

Geçmiş olsun canım bu havalar herkesi hasta ettiBen sahilde değildim ama dışarıdaydım rahat 1 saat yürüdüm işimi halletmeye giderken

oh canım süper tadını çıkarmak lazım bu havaların

sağol nil'imiyiyim sen nasılsın?
haftasonu gündeydim yine,elim geldiğince dikkat ettim,tam 12 çeşit vardı ben 6 çeşit yedim ama 3 ü zaten salataydı,spor falanda yapamadım ama moral depoladım geldim,sende ne güzel sporunu yapmışsın bayada yürümüşsün kilondaki artı kaslarını yormandandır,yağdan değildir,üzülme

oh canım süper tadını çıkarmak lazım bu havaların
Evet canım bahar gelsin artık
Sevindim Begüş iyi yapmışsın arada vücudu şaşırtmak gerek zaten görüldüğü üzere doğru yoldasınOlabilir kuzum bir de 1-2 güne kadar regl dönemine giriyorum topladım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…