- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Fazla alındığında kabızlık, sersemlik, iştahsızlık,(bu işime yarar) mide bulantısı yapıyor diye internette yazıyor ama olmadı buradaki eczaneye gidip bugün soracağım canım sabahta vardı kahvaltımı zor yaptım
İnşallah hemen alabilir sonuçları ben 1 gün sonra alabilmiştimkabızlık olmasın da çok fena...begüm hastaneye gitti bakalım sonuçları ne çıkacak ?
Dün ki menüm
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Ara; 11:00 - 1 ad.şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon mantar sote + 100 gr manda yoğurdu - 437 kalori
Ara; 19:00 - 1 ad.şekerpare - 139 kalori (eşim aldıklarını atmaya kıyamadım ya )
Akşam; 19:30 - 1 büyük porsiyon cevizli dereotlu yoğurtlu kereviz salatası - 76 kalori
Toplam kalori: 817
Bugün ki menüm
Sabah; 1 ad.küçük haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 3 ad.zeytin - 163
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon arnavut cigeri + 1 kase karışık salata - 437(hiç diyet yapıyor gibi bir halim yok ya çorbayı yarıma indirip porsiyonları ufak tutmalıyım sanki)
Akşama nasipse ıspanak yemeği yiyeceğim
kahvaltı siper olmuş nil harika...h. sonu yumurtayı farklı şekillerde de ye eğer seviyorsan tabii.
1 kepçe mi yoksa dolu dolu 1 kase mi. eğer öyleyse 1 kepçe = 1 dilim ekmek biliyorsun
Hafta sonu tavada falanda yapıyorum canım hafta içi en hızlı böyle tüketiyorum tabi
Canım 1 kase ama tepeli değildi gün içerisinde hiç ekmek tüketmiyorum onun yerine geçmiş oluyor sanırım
Bende bu sefer öyle uyguluyorum nedense akşamları daha az yemeye çalışıyorum öğlen daha sıkı sabah orta dereceben aslında öğlen yemeklerinin tam anlamıyla doyurucu olmasından yanayım. akşam bir tık az yenmeli yani atıyorum 8 yk sebze ise 5 yk olmalı, 1 kepçe çorba, 4 köfte değil 3 gibi yani o zaman kararında oluyor. öğlenden yatana kadar vakit çok illa ki yakılır ama akşam olmuyor maalesef.
ben de ekmek yemiyorum geçen ay 1 dilim vardı şimdi o da yok
Hayırlı cumalar herkese sonunda cumaD vitamininden sanırım akşamları mide bulantısı başladı bende içtikten sonra biraz bulantı oldu geç saatlerde daha da şiddetlendi bakalım vücudum ne zaman alışacak
kabızlık olmasın da çok fena...begüm hastaneye gitti bakalım sonuçları ne çıkacak ?
ben aslında öğlen yemeklerinin tam anlamıyla doyurucu olmasından yanayım. akşam bir tık az yenmeli yani atıyorum 8 yk sebze ise 5 yk olmalı, 1 kepçe çorba, 4 köfte değil 3 gibi yani o zaman kararında oluyor. öğlenden yatana kadar vakit çok illa ki yakılır ama akşam olmuyor maalesef.
ben de ekmek yemiyorum geçen ay 1 dilim vardı şimdi o da yok
Bende bu sefer öyle uyguluyorum nedense akşamları daha az yemeye çalışıyorum öğlen daha sıkı sabah orta derece
Öyle yapacağım kuzum bakalımyan etki yaptı demek,yan etki geçmezse gün aşırı almayı dene canım,bide bu hap bitince sbeden in dediği gibi 15 günlük ampüllerden al bari
bende öğlen sıkı akşam az yemeye çalışıyrumama akşamlar uzuuunnnnn geliyo,yemeği geç yersem daha iyi olcak sanki
kan verdim,netten baktım sonucuma sonuçlar iyi ama kan depolarım daha tam anlamıyla dolmamış,bikaç ara verdikten sonra yeniden başlamam lazım ilacaÖyle yapacağım kuzum bakalımSenin doktor kontrolü nasıl geçti yaptırdın mı testleri Bana da uzun geliyor aynı şekilde canım bir şey yemek istiyor hep şansa da abur cubur hatta
yan etki yaptı demek,yan etki geçmezse gün aşırı almayı dene canım,bide bu hap bitince sbeden in dediği gibi 15 günlük ampüllerden al bari
sonuçlar çıktıda doktora gidemedim işlerim yoğun,pazartesi yada salı öğleden sonra gidicem
ama ben internetten baktım,demir depolarım 16 dan 27 çıkmış (4,3 le 204 arası olmalı diyo,bikaç ara verdikten sonra devam edicem sanırım)
d vitamini 15 çıkmış,b12 401 çıkmış
bunlar iyi bence,diğerleride hep istenen aralıkta
ama yinede doktora gidip bide ondan duymam lazım
ahh işte akşam aslında o miktarlarla doyuyoruz ama,bikaç saat sonra acıkınca aranmaya başlıyoruz bu histende kurtulabilsek
yaa az kilo verince olan ekmekte gitti tabi demi
yok canım bu kadın ekmek vermiyor gerçi dedi ki listende değişim yapacağım artık bakalım yarın ne verecek.
bende öğlen sıkı akşam az yemeye çalışıyrumama akşamlar uzuuunnnnn geliyo,yemeği geç yersem daha iyi olcak sanki
Diğer vitamin değerlerin normal mi kuzum sevindimkan verdim,netten baktım sonucuma sonuçlar iyi ama kan depolarım daha tam anlamıyla dolmamış,bikaç ara verdikten sonra yeniden başlamam lazım ilaca
Diğer vitamin değerlerin normal mi kuzum sevindim
begum75 D vitamini biraz düşük geldi bana doktor ek takviye verebilir ben 20 sınır diye hatırlıyorum sanki
Her hastanenin uygulaması farklı tabi canım doktorlar daha iyi bilgilendirirEvet normal ,yani istenen aralikta hepsi
Bilmiyorumki, artık onuda gidince söyler doktorum heralde
kız ben 15 e iyi diyodum şimdi tekrar baktımda 25-80 arası diyomuş değerlerde gerçekten düşükmüş,senin 5 den sonra 15 i görünce yüksek sandım ya benHer hastanenin uygulaması farklı tabi canım doktorlar daha iyi bilgilendirirKan olayını da erteleme ihmal etme
İnşallah daha da iyi olursun kuzumkız ben 15 e iyi diyodum şimdi tekrar baktımda 25-80 arası diyomuş değerlerde gerçekten düşükmüş,senin 5 den sonra 15 i görünce yüksek sandım ya ben
yok ihmal etmem canım, değer yükseldikçe hissettim baya baya fayda gördüm yani,o yüzden dahada yükseltecem inşallah
hakkatten hiç yokmuş,senin vitamin benimde depo kan yerlerde sürünüyo demek,ama olsun toparlıycaz onlarıİnşallah daha da iyi olursun kuzumBak ben ne söyledim 20 bile sınır ek takviye veriliyor normali senin dediğin gibi canım Sen bana bakma benim vücutta hiç yokmuş
Evet bizi yenemezlerhakkatten hiç yokmuş,senin vitamin benimde depo kan yerlerde sürünüyo demek,ama olsun toparlıycaz onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?