Evet canım bahar gelsin artık
Sevindim Begüş iyi yapmışsın arada vücudu şaşırtmak gerek zaten görüldüğü üzere doğru yoldasınOlabilir kuzum bir de 1-2 güne kadar regl dönemine giriyorum topladım herhalde
eğrisi doğrusu işte dikat etmeye çalışıyorum canım, dün baya şaşırdı vücut,yedikten sonra bağırsaklara ağrı girdi,akşamda sadece çay içtim bişey yemedim zaten
aa regl şişide olur sende,aldanma ona,spora devam
Gündüz yediklerin erimiştir akşam aç uyuduysan bitti gitti kuzumeğrisi doğrusu işte dikat etmeye çalışıyorum canım, dün baya şaşırdı vücut,yedikten sonra bağırsaklara ağrı girdi,akşamda sadece çay içtim bişey yemedim zaten
aa regl şişide olur sende,aldanma ona,spora devam
Evet regl olursam değerlendireceğim daha çok yakıyor insankesinlikle devam regl iken daha iyi metabolizma ben de yaptım h.sonu leslie 3 mil. bugün de kıyafetlerimi getirdim 12 de başlarım yine filmimi de seçtim :)
kesinlikle devam regl iken daha iyi metabolizma ben de yaptım h.sonu leslie 3 mil. bugün de kıyafetlerimi getirdim 12 de başlarım yine filmimi de seçtim :)
Gündüz yediklerin erimiştir akşam aç uyuduysan bitti gitti kuzumEvet yok yok bırakmam sporu
iyiyim iyiyim.kesinlikle regl ken metabolizma daha hızlı çalışıyor, bunu avantaja çevirmeliyiz
ooo iyisin hadi bakalım
farketmesen bile mutlaka faydasi olacaktirAmin canım sağolKapsüle 40 TL gibi bir rakam ödemiş canım içmesem olmaz ama işe yaramadığını anlarsam dediğin gibi öle yaparım. Reçete çok önceden kalma ona istinaden vermezler ampulü reçetesiz vermeyeceklerdir gibi Bu kapsülden de herkes memnun kalmış az çok okudum da yorumlarda
Çok kötü etkiliyor beni eminim seni de etkiliyor sende aynı benim gibisin çok düşük ve sürekli tekrarlıyor
Kaydımı yeniledim canım çıkmış soruları en sona bırakacağım ama bana kitap yok yeni öğrenci olmadığımdan öncesinde aldığımdan farketmez Aöf kitapları bana göre işe yaramıyor ben 3 dersin olduğu 1 tane kitap aldım Murat yayınlarından inşallah işimi görecektir senelerdir öyle çalıştım çünküdiğer dersin tek kitabı yokmuş sorular ve denemelerden Mart gibi gel tanıdıksın vereceğim dedi arkadaş Evet nasipse Güz döneminden kalan Matematiği Temmuzdaki bütünlemede vermek istiyorum diğer 4 dersi de verirsem inşallah baharda mezun olacağım
Evet ben çok hissediyorum ilk başlarda hissetmiyordum ama diplere vurdukça farkettimfarketmesen bile mutlaka faydasi olacaktirbunlarin fiyatlari böyle annem babam 60 a almisti icinde nerdeyse her vitamin vardi .
evet anliyorum seni bu eksiklikler cok kotu etkiliyor insani.. ama biliyorum ki çoğu insan eksikliklerden kırılıyor.
ben murat yayınları ilk sene almistim ama isinamadim o uzun karisik aof kitaplarini sabirla tek tek okuyorum kafama giriyodetaylar olunca bende kalici oluyo sozelya .
sinavlar Nisan 30 a filan alinmis
eklem agrilarina sebebiyet veriyor dediğin gibi komsumun kardeşinn dizinde agri varmis gitmis d vit eksikligi çıkmış. .benimde kapandiktan sonra yani 4 senedir dizlerimde cok sıkıntı agri aci var degisik değişik. cok kisitliyo yasli hissediyorum üzülüyorumEvet ben çok hissediyorum ilk başlarda hissetmiyordum ama diplere vurdukça farkettimMesela 2-3 gündür çok diz altı ağrıyor bacağım kas gevşetici sürüyorum biraz iyi geliyor ama bilemiyorum tekrar kan değerlerine baktırdığımda bacağıma da baktıracağım korkuyorum D vitamini senelerce düşüktü genelde eklem ağrıları hastalıkları olabiliyormuş Murat yayınlarını seviyorum ben en başından beri onunla çalışıyorum Aöf kitabına göre daha özet vari ama önemli yerlere dokunuyor soruları da çok yakın çıkıyor Aöfün dağıttığı kitaplar bende kafa karıştırdı açıkcası Evet çok canımı sıktı kuzenin düğünü de şehir dışında pazar sınavdan sonra koştur koştur gideceğim Allahtan pazartesi düğün
Benim dizimde değil de alt bacak kısmında sanki soğuk almışım gibi ağrıyoreklem agrilarina sebebiyet veriyor dediğin gibi komsumun kardeşinn dizinde agri varmis gitmis d vit eksikligi çıkmış. .benimde kapandiktan sonra yani 4 senedir dizlerimde cok sıkıntı agri aci var degisik değişik. cok kisitliyo yasli hissediyorum üzülüyorumdirseklerimde oyle bazen. kapandiktan sonra sanirim d eksikliğim artti. Güneş görmüyorum ki hazir kullanmak zorundayim hep
afiyet olsun canım,ayrıca pilav yok tebrik ederimSabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 7,5 gr chia tohumu - 241 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon kıymalı patlıcan musakka - 361 kalori
Sabahları 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı alıyorum ama onu yazamadım kalorisini bulamadığım içinafiyet olsun canım,ayrıca pilav yok tebrik ederim
bende öğleden sonra sonuçları almaya doktora gidicem bakalım ne diycek
Sabahları 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı alıyorum ama onu yazamadım kalorisini bulamadığım içinAktardaki amca sabah akşam 1 tatlı kaşığı al dedi ama internette günde 1 kere alın fazlası zarar diyor doğrusu nedir ki İnşallah senin için hangisi iyi olacaksa onu söyler kuzum D vitaminini vurgula sen yine de
bencede sabah 1 kaşık yeter nillSabahları 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı alıyorum ama onu yazamadım kalorisini bulamadığım içinAktardaki amca sabah akşam 1 tatlı kaşığı al dedi ama internette günde 1 kere alın fazlası zarar diyor doğrusu nedir ki İnşallah senin için hangisi iyi olacaksa onu söyler kuzum D vitaminini vurgula sen yine de
canım 1 tk kaşığı aç karnına yeterli kilo vermek isteyen için
tok karnına alırsan kilo yapıyormuş. boşver sen o amcayı :)
bencede sabah 1 kaşık yeter nill
afiyet şifa olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?