♥haftalık kilo verme yarışması♥

eğrisi doğrusu işte dikat etmeye çalışıyorum canım, dün baya şaşırdı vücut,yedikten sonra bağırsaklara ağrı girdi,akşamda sadece çay içtim bişey yemedim zaten

aa regl şişide olur sende,aldanma ona,spora devam

Son düzenleme:

kesinlikle devam regl iken daha iyi metabolizma ben de yaptım h.sonu leslie 3 mil. bugün de kıyafetlerimi getirdim 12 de başlarım yine filmimi de seçtim :)

Gündüz yediklerin erimiştir akşam aç uyuduysan bitti gitti kuzumEvet yok yok bırakmam sporu

kesinlikle devam regl iken daha iyi metabolizma ben de yaptım h.sonu leslie 3 mil. bugün de kıyafetlerimi getirdim 12 de başlarım yine filmimi de seçtim :)

kesinlikle regl ken metabolizma daha hızlı çalışıyor, bunu avantaja çevirmeliyiz
ooo iyisin hadi bakalım

Gündüz yediklerin erimiştir akşam aç uyuduysan bitti gitti kuzumEvet yok yok bırakmam sporu

farketmesen bile mutlaka faydasi olacaktir bunlarin fiyatlari böyle annem babam 60 a almisti icinde nerdeyse her vitamin vardi .

evet anliyorum seni bu eksiklikler cok kotu etkiliyor insani.. ama biliyorum ki çoğu insan eksikliklerden kırılıyor.

ben murat yayınları ilk sene almistim ama isinamadim o uzun karisik aof kitaplarini sabirla tek tek okuyorum kafama giriyo detaylar olunca bende kalici oluyo sozelya .

sinavlar Nisan 30 a filan alinmis

kilom 78.100

bugün 7. gün oldu hala regl olmadim sistim kaldim diyete tam uyamasamda kilo gitmis biraz sevindim :)

begum75 değerlerin guzel canim ama d vit düşük biliyorsun nil alt sinir 20 dese bile 20 de cok düşük doktorlar oyle dese bile 20 cok yetersiz 50 lerde seyretde daha iyi. karataycilar k12 hapi kullanarak d viti 100 ve uzeri seviyelerde tutuyorlar

Evet ben çok hissediyorum ilk başlarda hissetmiyordum ama diplere vurdukça farkettimMesela 2-3 gündür çok diz altı ağrıyor bacağım kas gevşetici sürüyorum biraz iyi geliyor ama bilemiyorum tekrar kan değerlerine baktırdığımda bacağıma da baktıracağım korkuyorum D vitamini senelerce düşüktü genelde eklem ağrıları hastalıkları olabiliyormuşMurat yayınlarını seviyorum ben en başından beri onunla çalışıyorum Aöf kitabına göre daha özet vari ama önemli yerlere dokunuyor soruları da çok yakın çıkıyor Aöfün dağıttığı kitaplar bende kafa karıştırdı açıkcasıEvet çok canımı sıktı kuzenin düğünü de şehir dışında pazar sınavdan sonra koştur koştur gideceğim Allahtan pazartesi düğün

eklem agrilarina sebebiyet veriyor dediğin gibi komsumun kardeşinn dizinde agri varmis gitmis d vit eksikligi çıkmış. .benimde kapandiktan sonra yani 4 senedir dizlerimde cok sıkıntı agri aci var degisik değişik. cok kisitliyo yasli hissediyorum üzülüyorum dirseklerimde oyle bazen. kapandiktan sonra sanirim d eksikliğim artti. Güneş görmüyorum ki hazir kullanmak zorundayim hep

Benim dizimde değil de alt bacak kısmında sanki soğuk almışım gibi ağrıyorVücut bu mereti almıyor maalesef

Sabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 7,5 gr chia tohumu - 241 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon kıymalı patlıcan musakka - 361 kalori

afiyet olsun canım,ayrıca pilav yok tebrik ederim
bende öğleden sonra sonuçları almaya doktora gidicem bakalım ne diycek

afiyet olsun canım,ayrıca pilav yok tebrik ederim
bende öğleden sonra sonuçları almaya doktora gidicem bakalım ne diycek
Sabahları 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı alıyorum ama onu yazamadım kalorisini bulamadığım için Aktardaki amca sabah akşam 1 tatlı kaşığı al dedi ama internette günde 1 kere alın fazlası zarar diyor doğrusu nedir ki İnşallah senin için hangisi iyi olacaksa onu söyler kuzum D vitaminini vurgula sen yine de

canım 1 tk kaşığı aç karnına yeterli kilo vermek isteyen için
tok karnına alırsan kilo yapıyormuş. boşver sen o amcayı :)

bencede sabah 1 kaşık yeter nill
afiyet şifa olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…