- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İş yerinde doğum günü kutladık pastadan 1 çatal koladan da 1-2 yudum aldım kendime şaşırdım bravo bana
tebrikler nill,ben olsam pastadan 2 çatal alırdım koladan hiç içmezdimİş yerinde doğum günü kutladık pastadan 1 çatal koladan da 1-2 yudum aldım kendime şaşırdım bravo bana
Evet canım vazgeçmek yokbravo, ne de olsa biliyorsun tadını
Bak ya hem tebrik ediyor hem vuruyortebrikler nill,ben olsam pastadan 2 çatal alırdım koladan hiç içmezdim
şimdi doktordan geldim,sonuçlarım iyi,d-vit ilaç verdi ekmeğe damlat ye dedi,kansızlığın düzelmiş dedi ama ben yazın tekrar başlıycam kan hapına çünkü benim değer 27 çıktı maksimum değer 204,yani daha çok yolum var en azından bi 100 olsun demi ama
vurmadım kız sadece ben öyle yapardım didim,vurarmıyım hiç sanaEvet canım vazgeçmek yok
Bak ya hem tebrik ediyor hem vuruyor
Geçmiş olsun kuzum doktorun mantıklı olanı yapmış geçer inşallahİç iç erteleme boşver sen biliyorsun kendini
vurmadım kız sadece ben öyle yapardım didim,vurarmıyım hiç sana
aynen canım,ben kendimi biliyorum,yapıcam artık bişeyler
kıyamam tabikideKıyamaz ki banaResimleri gördüm suratın anannemin deyimiyle kaşık kadar kalmış Keşke bende de olsa
kıyamam tabikide
aa gördün demi,evet ufacık kaldım,saçımıda kestirdim
kız senin yüzünde minnacık kendine haksızlık etme ama
tebrikler nill,ben olsam pastadan 2 çatal alırdım koladan hiç içmezdim
şimdi doktordan geldim,sonuçlarım iyi,d-vit ilaç verdi ekmeğe damlat ye dedi,kansızlığın düzelmiş dedi ama ben yazın tekrar başlıycam kan hapına çünkü benim değer 27 çıktı maksimum değer 204,yani daha çok yolum var en azından bi 100 olsun demi ama
ayy sağol canım,o senin güzel bakan gözlerinin güzelliğiEvet canım saçını söyleyecektim bayağı gitmiş saçlar yakışmış ee yüzün güzelNeresi minnak
3 kutu yazdı,kutuda ne var ne yok hiç bilmiyorum,ekmeğe 6 damla damlat ye dedi,yarın eşime aldırcam ilaçlarıolsun bence de devit damla olarak verdi o zaman. ne kadar süre kullanacaksın peki?
ayy sağol canım,o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği
eşim çok ısrar etti,hayali beni hep kısa saçlı görmek,bende uzun seviyorum ama şimdilik böyle yaptık bakalım,bide boyatacam biraz sarıya döncem ama bidahaki ay inşallah,dün sıra gelmedi çok kalabalıktı
neresimi minnak,kız miniminnak hemde,valla çok haksızlık ediyosun kendine
sağol canımGüzel olmuş kuzu zaten çabuk uzayan bir şey değişiklik iyidirO senin güzel bakan gözlerin
günaydın canım,ben iyiyim sağol,dün akşam spordan sonra sızıp uyuya kalmışımGünaydın kızlar, nasılsınız ?
günaydın canım,ben iyiyim sağol,dün akşam spordan sonra sızıp uyuya kalmışım
sen nasılsın?
oyy kıyamam miniken güzel uyku spordan sonra sızıp kalmak ohh ne güzel. ben uykusuzum. kızım sabaha kadar öksürdü yawrum benim o öksürdü benim içim parçalandı sabaha karşı uyumuşuz. en son gece uyanıp tekrar viks sürdüm, tereyağında pekmez yaptım burnunu açtım falan anca rahatladı. sabah diyor ki, ne olur biraz daha uyuyayım, ben bile uyuyayım dedim. inşallah h.sonuna kadar toparlanır.
oyy kıyamam minikuyusun annesi kimbilir nasıl bitkin hissediyo kendini
oğlum ufakken hasta olunca benimde içim parçalanırdışimdi büyüdü adam oldu hastalanınca höt höt oluyo ama minnoş minnoş yatarken hala içim sızlıyo Rabbim bütün evlatlarımızı korusun (AMİN)
işe gitmedin mi peki kitara?evdemisiniz?
benimkide dün akşam anne hasta olucam galiba dedi,bişeyler yaptık ama bakalım inşallah yakalanmadan atlatabilriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?