♥haftalık kilo verme yarışması♥

İş yerinde doğum günü kutladık pastadan 1 çatal koladan da 1-2 yudum aldım kendime şaşırdım bravo bana
tebrikler nill,ben olsam pastadan 2 çatal alırdım koladan hiç içmezdim

şimdi doktordan geldim,sonuçlarım iyi,d-vit ilaç verdi ekmeğe damlat ye dedi,kansızlığın düzelmiş dedi ama ben yazın tekrar başlıycam kan hapına çünkü benim değer 27 çıktı maksimum değer 204,yani daha çok yolum var en azından bi 100 olsun demi ama

bravo, ne de olsa biliyorsun tadını
Evet canım vazgeçmek yok
Bak ya hem tebrik ediyor hem vuruyor

Geçmiş olsun kuzum doktorun mantıklı olanı yapmış geçer inşallahİç iç erteleme boşver sen biliyorsun kendini

Evet canım vazgeçmek yok

Bak ya hem tebrik ediyor hem vuruyor

Geçmiş olsun kuzum doktorun mantıklı olanı yapmış geçer inşallahİç iç erteleme boşver sen biliyorsun kendini
vurmadım kız sadece ben öyle yapardım didim,vurarmıyım hiç sana

aynen canım,ben kendimi biliyorum,yapıcam artık bişeyler

olsun bence de devit damla olarak verdi o zaman. ne kadar süre kullanacaksın peki?

Evet canım saçını söyleyecektim bayağı gitmiş saçlar yakışmış ee yüzün güzelNeresi minnak
ayy sağol canım,o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği
eşim çok ısrar etti,hayali beni hep kısa saçlı görmek,bende uzun seviyorum ama şimdilik böyle yaptık bakalım,bide boyatacam biraz sarıya döncem ama bidahaki ay inşallah,dün sıra gelmedi çok kalabalıktı
neresimi minnak,kız miniminnak hemde,valla çok haksızlık ediyosun kendine

Güzel olmuş kuzu zaten çabuk uzayan bir şey değişiklik iyidir O senin güzel bakan gözlerin

Kötü haber ile başlayalım kızlar geçen hafta full fastfood ve aburcubur yedim :/ güncel kilom 62 den 63 e Yükseldi :/
Ama bugün yeniden başladım bugünkü menüm
Sabah : 1 yumurta 77 kalori , 5 zeytin 20 kalori , 1 dilim kepek ekmeği 62 kalori , yeşil çay
Ara : 1 bar çikolata 88 kalori , 1 sade Türk kahvesi 7 kalori , yarım bardak yarım yağlı süt 55 kalori
Öğlen : 3 ızgara köfte 99 kalori , göbek salata 70 kalori , 1 dilim kepek ekmeği 62 kalori
Ara : 4 kaşık yoğurt 80 kalori , 1 dilim elma 26 kalori
Akşam : yoğurtlu brokoli salatası 107 kalori
2 litre su
Toplam :753 kalori
Güncel kilo : 63 sbeden

günaydın canım,ben iyiyim sağol,dün akşam spordan sonra sızıp uyuya kalmışım
sen nasılsın?

en güzel uyku spordan sonra sızıp kalmak ohh ne güzel. ben uykusuzum. kızım sabaha kadar öksürdü yawrum benim o öksürdü benim içim parçalandı sabaha karşı uyumuşuz. en son gece uyanıp tekrar viks sürdüm, tereyağında pekmez yaptım burnunu açtım falan anca rahatladı. sabah diyor ki, ne olur biraz daha uyuyayım, ben bile uyuyayım dedim. inşallah h.sonuna kadar toparlanır.

oyy kıyamam minik uyusun annesi kimbilir nasıl bitkin hissediyo kendini
oğlum ufakken hasta olunca benimde içim parçalanırdışimdi büyüdü adam oldu hastalanınca höt höt oluyo ama minnoş minnoş yatarken hala içim sızlıyoRabbim bütün evlatlarımızı korusun (AMİN)
işe gitmedin mi peki kitara?evdemisiniz?
benimkide dün akşam anne hasta olucam galiba dedi,bişeyler yaptık ama bakalım inşallah yakalanmadan atlatabilriz

yok canım işteyim... yeni izin aldım biliyorsun. şu an izin alamam rapor veriliyor mu onu da bilmiyorum alanlar var ama sağlık ocağı değişti bizim hiç sormadım. çok şükür kızın keyfi yerinde, ateş olmadığı sürece okula gönderiririm. ateş varken tehlikeli o zaman mecburen izin alıyorum. eşim zaten mümkün değil eğitim zamanı ancak rapor alabilir onda da telafi falan uğraşılmaz.

büyüseler de onlar bebeğimiz. kendimiz bir şekilde atlatıyoruz ama çocuklar için daha zor. oğlana pekmez bal kefir de verebilirsin dirençli olur. Amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…