- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Yulaf ezmesi de aynı saman gibi bayaa yedikçörek otu benim aldığımla aynı fiyatmış...chia markette 1/2 kg luk 10 tl diyor. bakalım eşim kaç tl ye alacak
olur olur hepsi olur. yalnız tatsız birşey miş. sordum da tadı yok dedi. saman gibi yiyeceğiz galiba
denemekten ne kaybederiz
makarnasız pilavsız yemek yemez eşimmecbur her akşam yapıyorum ama tabagıma almamaya calışcam artık börek çörek de sever eşim pek yapmam ama onun kılo alması lazım ona yapmaya başlıcam artık ama yememem de lazım nolcak bılmıyorum
ben uyanır uyanmaz makarna yesem hayır demem hatta cok severım sabah soguk makarnayı
Günaydın hayırlı haftalar herkese
Nasılsın Begüşümgünaydın,sanada hayırlı haftalar dilerim nill
İyiyiz çok şükür dün kızımın doğum günüydü 4 ü bitirdik maşallah
gezdirdim biraz dönüşte balon istedi gece yarısına kadar onunla oynadı anneciğim bugün çok eğlendim çok yoruldum diyor
ne ettun çabuk söylegünaydınnbeni burdak döve döve atabılırsınız hakettim
iç güveysinden hallice çok şükür,azcık uykum varNasılsın Begüşüm
Benimde öyle hiç gelesim yoktuiç güveysinden hallice çok şükür,azcık uykum var
sen nasılsın?hafta sonu baya gezmişsin,ohhh sefan olsun
benimde öyle inanki bu hafta işlerim çok yoğun,bide bigün misafir alıcam,normalde geçen hafta alıcaktımda kv ler bende diye alamadım mecbur bu hafta alıcamBenimde öyle hiç gelesim yoktuHafta sonu azıcık kafa dağıttık iyi oldu kuzum Bir gün beraber nasip olur inşallah
ÇÖREKOTU YAĞINI NAPIYOZ
Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı içiyoruz
KIZ Bİ ARAŞTIRDIM DA BİZDEKİ MARKAYI ALIYORUM BEN
1 saat çörek otu tadı geliyor ama geçiyor alış
Oo biz neyin derdindeyiz senin aklına poğaça getirmiş içme anacım sen
Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 3 ad.siyah zeytin + yarım parça beyaz peynir - 129 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası (minik minik 3-4 köfte vardı) + arnavut ciğeri + yarım kase yeşil salata - 415 kalori
Ara; 16:00 - 1 ad.sade soda - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası (3 ad.cevizle beraber) + 1 ymk kaşığı chia tohumu - 202 kalori
Ara; 21:00 - 200 ml çilekli süt - 125 kalori
Toplam kalori: 873
İyiyiz çok şükür dün kızımın doğum günüydü 4 ü bitirdik maşallah
gezdirdim biraz dönüşte balon istedi gece yarısına kadar onunla oynadı anneciğim bugün çok eğlendim çok yoruldum diyor
İşe yürüyerek gidip geliyorum zaten onar dakikadan en az 40 dakika ev 4. katta in çık alışverişe devam hala bugün yoğurt almam lazım mesela hareketsiz değilim ama benim metabolizmayı hızlandırmaya günlük 10 000 adım şart
Yulaf ezmesi de aynı saman gibi bayaa yedik
nehirnil111 c.tesi kulaklarını çınlattım
ayy kavitasyon vardı çıktım. sonra başladım listemdekileri almaya. gittim kuru kayısı hurma aldım. sonra sordum chia var mı diye. bu arada eşim bulamamış cuma akşam.
yok dediler. gittim aktara. var mı dedim var dedi. dün kü soran sizmiydiniz dedi. yok dedim. dünden beri 5 kiş isorunca geitrtmişler normalde satmıyoruz dedi. o kadar çok talep varmış ki şu an stoklarda yok ve 250 gr chia ya 14 tl verdimnehirnil111 ayy dedimm markette 10 tl 1/2 kg luk niye sizde böyle pahalı dedim. çünkü talep patlaması yaşanmış.
aldım yedim hiçbirşey yok kilom aynışaka şaka.akşam yemek niyetine yedim ama şiştim yaa c.tesi sporda zorladım galiba 2 gündür resmen bacağım şiş kaslarım ağrıyor c.tesi de biraz kuruyemiş yemiştim o da etkiledi galiba
anlatyım mı da yaptıklarrımı utanır akıllanırımj belki
herşey dün başladı ..
yağmurlu kapalı bi çanakkale günüydü..
önce gidildi dışarı yarım kır pidesi yenıldı,yetmedi ! bi gözleme söylendi hoop mideye ..
kalktık sonra.. avm ye..
sinema bıletı aldık 2 saat var daha. bıraz dolastım sonra mıde guruldamasıyla kendıme popeyes ın önunde buldum..
gelsin patatesler burgerler kolalar soslar.. ( bi tavukburger menücük)
pismanlıkla kalktım..
sinemaya gectım mısır almadım yemıcem yeter !
tam flm baslıcak eşim cıktı gıttı tuvalete sandım.. bı geldı elınde kola!koca iki mısır !
tabi recep ivedıkte hunharca gölerken yendı o yarım kova mısır ' kolayı da içtik..
eve geldım 8 bi uzandım uyumuşum.. okadar hamura bünye dayanmadı tabi..
hadi dün yaptın bugun noluyo sana demi ?
kahvaltı da vasat.. simit bal 3 üçgen peynir !!
geriye kalan umarım sadece pişmanlık olur
anlatyım mı da yaptıklarrımı utanır akıllanırımj belki
herşey dün başladı ..
yağmurlu kapalı bi çanakkale günüydü..
önce gidildi dışarı yarım kır pidesi yenıldı,yetmedi ! bi gözleme söylendi hoop mideye ..
kalktık sonra.. avm ye..
sinema bıletı aldık 2 saat var daha. bıraz dolastım sonra mıde guruldamasıyla kendıme popeyes ın önunde buldum..
gelsin patatesler burgerler kolalar soslar.. ( bi tavukburger menücük)
pismanlıkla kalktım..
sinemaya gectım mısır almadım yemıcem yeter !
tam flm baslıcak eşim cıktı gıttı tuvalete sandım.. bı geldı elınde kola!koca iki mısır !
tabi recep ivedıkte hunharca gölerken yendı o yarım kova mısır ' kolayı da içtik..
eve geldım 8 bi uzandım uyumuşum.. okadar hamura bünye dayanmadı tabi..
hadi dün yaptın bugun noluyo sana demi ?
kahvaltı da vasat.. simit bal 3 üçgen peynir !!
geriye kalan umarım sadece pişmanlık olur
keşke beğenmeme tuşu olsaydı,çünkü hiç beğenmedim
burda birbirimize destek oluyoruz yorumlar yapmaya çalışıyoruz ama makul menülere,senin dünkü yaptığına diyecek bir yorumum yok,senin kararın senin tercihin ama bakış açını mantığını değiştirmediğin sürece bu şekilde zor gider,bazı şeyleri önce kafanda bitirmen lazım,hepimizin canı çok şey çekiyo ama bu yola baş koyduk ve elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz,tabiki arada kaçamağımız oluyo, olmuyo dersem yalan olur ama senin yaptığına bi isim bulamıyorum,şapkanı önüne koy ve biraz düşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?