♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yulaf ezmesi de aynı saman gibi bayaa yedik

her akşam makarna,pilav mutlaka bulunur evimde ama tabağıma koymayınca yemem,hatta eşimle oğlumun tabağına koyunca bazen sofradan kalkıyorum mutfağa bulaşığa geçiyorum o ara aklımdan çıkıyo ama artık alıştım canım çekmiyo

oyy yavrum benim,çok mutlu olmuş belli,doğum günü kutlu olsun kızının,nice nice mutlu yaşları olsun inşallah

sbeden bu hafta +200 deyim
58,4 geldim bu sabah,ama geçen hafta pek spor yapamadım ondan oldu,bu hafta 1 gün misafirim olcak onun harici spora devam inşallah,kv.lerde gidiyo inşallah bugün

Benimde öyle hiç gelesim yoktuHafta sonu azıcık kafa dağıttık iyi oldu kuzum Bir gün beraber nasip olur inşallah
benimde öyle inanki bu hafta işlerim çok yoğun,bide bigün misafir alıcam,normalde geçen hafta alıcaktımda kv ler bende diye alamadım mecbur bu hafta alıcam
ayy inşallah canım birgün buluşmak nasip olurda birlikte dağıtırız

ÇÖREKOTU YAĞINI NAPIYOZ

aç karnına 1 tk içiyoz şifa niyetine.

Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı içiyoruz

KIZ Bİ ARAŞTIRDIM DA BİZDEKİ MARKAYI ALIYORUM BEN

z...v...l olan mı

1 saat çörek otu tadı geliyor ama geçiyor alış

Oo biz neyin derdindeyiz senin aklına poğaça getirmiş içme anacım sen

evet nil ilk bir kaç saat ağza geliyor tadı :)

kız senin çilekli sütünü sevsinler canım benim afiyet olsun.

MaşaALLAH tatlı kızına canım iyi ki doğmuş abla oluyormuş. işte mutlulukları bu kadar kolay biz de pazar günü parka gittik koşturduk hopladık o kadar yorulmuş ki banyodan sonra saçını kuruturken uyudu yavrum.

ya canım 10 bin adım az buz değil nerden baksan 1,5 saat aralıksız yürümek lazım.

Yulaf ezmesi de aynı saman gibi bayaa yedik

hee yaaa bir ara yaptıydık değil mi

nehirnil111 c.tesi kulaklarını çınlattım

ayy kavitasyon vardı çıktım. sonra başladım listemdekileri almaya. gittim kuru kayısı hurma aldım. sonra sordum chia var mı diye. bu arada eşim bulamamış cuma akşam.

yok dediler. gittim aktara. var mı dedim var dedi. dün kü soran sizmiydiniz dedi. yok dedim. dünden beri 5 kiş isorunca geitrtmişler normalde satmıyoruz dedi. o kadar çok talep varmış ki şu an stoklarda yok ve 250 gr chia ya 14 tl verdim nehirnil111 ayy dedimm markette 10 tl 1/2 kg luk niye sizde böyle pahalı dedim. çünkü talep patlaması yaşanmış.

aldım yedim hiçbirşey yok kilom aynı şaka şaka.akşam yemek niyetine yedim ama şiştim yaa c.tesi sporda zorladım galiba 2 gündür resmen bacağım şiş kaslarım ağrıyor c.tesi de biraz kuruyemiş yemiştim o da etkiledi galiba

anlatyım mı da yaptıklarrımı utanır akıllanırımj belki
herşey dün başladı ..
yağmurlu kapalı bi çanakkale günüydü..
önce gidildi dışarı yarım kır pidesi yenıldı,yetmedi ! bi gözleme söylendi hoop mideye ..
kalktık sonra.. avm ye..
sinema bıletı aldık 2 saat var daha. bıraz dolastım sonra mıde guruldamasıyla kendıme popeyes ın önunde buldum..
gelsin patatesler burgerler kolalar soslar.. ( bi tavukburger menücük)
pismanlıkla kalktım..
sinemaya gectım mısır almadım yemıcem yeter !
tam flm baslıcak eşim cıktı gıttı tuvalete sandım.. bı geldı elınde kola!koca iki mısır !
tabi recep ivedıkte hunharca gölerken yendı o yarım kova mısır ' kolayı da içtik..
eve geldım 8 bi uzandım uyumuşum.. okadar hamura bünye dayanmadı tabi..
hadi dün yaptın bugun noluyo sana demi ?
kahvaltı da vasat.. simit bal 3 üçgen peynir !!
geriye kalan umarım sadece pişmanlık olur

bende başladım içmeye dur bakim markasına şahmerdan diye bi marka

keşke beğenmeme tuşu olsaydı,çünkü hiç beğenmedim
burda birbirimize destek oluyoruz yorumlar yapmaya çalışıyoruz ama makul menülere,senin dünkü yaptığına diyecek bir yorumum yok,senin kararın senin tercihin ama bakış açını mantığını değiştirmediğin sürece bu şekilde zor gider,bazı şeyleri önce kafanda bitirmen lazım,hepimizin canı çok şey çekiyo ama bu yola baş koyduk ve elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz,tabiki arada kaçamağımız oluyo, olmuyo dersem yalan olur ama senin yaptığına bi isim bulamıyorum,şapkanı önüne koy ve biraz düşün derim

zaten bu iş böyle. bir kere başladın mı vücut istiyor o sağlıksız yiyecekleri. bak ye brokoli bir daha canın isteyecek mi. yalnız dibine vurmuşsun at aşağı kendini ben bunları yeseydim bu sabah +1,5 kg çıkardım garanti yani .

özürdilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…