♥haftalık kilo verme yarışması♥

pazar günleri çok zor oluyo bu iş yaa evde kalsam bıle zor oluyo bidaha yapmıcam

@Unlnvited__ bize biraz kendini anlatsana
sabah kaçta kalkar,kaçta kahvaltı yaparsın,öğleni kaçta yersin,akşam kaçta evde olursun yemeğini kaçta yersin?evde spor aletin,internetin varmı?
sana bi plan yapalım

Vallahi bende henüz etkisini görmedim ama şişiriyor sanırım tok tutsunda bu hafta içi akşamları yemeye devam edeceğim

pazar günleri çok zor oluyo bu iş yaa evde kalsam bıle zor oluyo bidaha yapmıcam

adını bi türlü etiket yapamadım,gör diye mesajı bu şekilde yazıyorum

@Unlnvited__ bize biraz kendini anlatsana
sabah kaçta kalkar,kaçta kahvaltı yaparsın,öğleni kaçta yersin,akşam kaçta evde olursun yemeğini kaçta yersin?evde spor aletin,internetin varmı?
sana bi plan yapalım

Vallahi bende henüz etkisini görmedim ama şişiriyor sanırım tok tutsunda bu hafta içi akşamları yemeye devam edeceğim
bende yoğurda katıpta yedim(40 dakika beklettim), hiç tok tutmadı,ekstra bi etki hissetmedim,normal yoğurt yemiş gibi oldum,içimde bişeye yaradımı onuda bilmiyorum

1 günde fazlaca kilo almazsın ama sana bunlar rahat 1 hafta yeter 1 hafta boyunca kesinlikle karbonhidrattan uzak durman gerek Sabah simit nedir bak sende bu simit sevdası var cumartesi yiyecektin sanki yanlış mı hatırlıyorum unut gitsin şu simiti ne zaman en son ağzıma koydum hatırlamıyorum

bende yoğurda katıpta yedim(40 dakika beklettim), hiç tok tutmadı,ekstra bi etki hissetmedim,normal yoğurt yemiş gibi oldum,içimde bişeye yaradımı onuda bilmiyorum

Sade yoğurtla tutacağını sanmıyorum kuzum ben kerevize brokoliye karnabahara ekleyeceğim herhalde bizim bünyede işe yaramadı Çörek otu da her sabah içiyorum hiç etki yok obur da yemiyorum ki akşamları da mı alsam aktar amcanın dediği gibi

akşamda alabilirsin bence,sonuçta aldığın 1 tatlı kaşığı bişey,yanlız şöyle bişey sabah alınca akşama kadar yakarsın ama akşam alınca yakman zor olur,işyerine getir dolabına koy öğlen yemeğinden sonra içmeyi dene birazda

Aktar akşam aç karnına uyumadan önce iç sabah aç karnına yemek yemeden önce iç dedi kendi de içiyormuş yarılanmış şişeyi gösterdi hatta

müsait olduğum ilk fırsatta yazıyım canım şu an eczacımız var yazamıyorum

evet seviyorum simiti malesef cumartesi de yiyememıstım ya

40 dk beklettim ben de. aynen ya zaten tadı yok demişti. yani ben özellikle geç yedim 7.30 gibi. acıkır mıyım acaba diye.

ben de hatırlamıyorum

evet seviyorum simiti malesef cumartesi de yiyememıstım ya
Psikolojik olarak onu yiyemedin şuanda yedin işte bence kendine bunu yapma derim
40 dk beklettim ben de. aynen ya zaten tadı yok demişti. yani ben özellikle geç yedim 7.30 gibi. acıkır mıyım acaba diye.

ben de hatırlamıyorum

Çok harika bir tat değil arzulamıyorum o sebeple belki börek olsa hamburger falan olsa beni daha çok cezbeder mesela pizza hastasıyım ama aylar olmuştur yemeyelibu kiloları geri nasıl aldığımı da bilmiyorum mesela

sporu bırakınca alıyoruz nil,bende ramazandan önce 59,5 a kadar düşmüştüm ramazandan sonra sporu bırakıca 2,5 kilo aldım
bende ya bu akşam yada yarın pizza yapıcam,eşimin arkadaşı yaptığımı duyunca istemiş,ama yanına tavukta yapıcam belki pizzadan kare 1 dilim yerim sonra tavuk yerim

Aklıma geldi pizza vallahi ama unutmalıyımHafta sonu bu arada sabah kahvaltılarım aynı yumurtalı peynirli oldu cumartesi salata kremalı tavuk ve az makarna yedim tavuk dünyasının makarnasına hayır diyemedim ama çok az koyuyorlar AllahtanPazar günü de 3-4 ad.mangalda tavuk yedim canım akşama bir şey yemedim daha

pizzamı oda ne unut bencede
tavuk tavuk tavuk
şu dışardaki makarnaları bende çok merak ediyorum,bigün ödül olarak vericem kendime

pizzamı oda ne unut bencede
tavuk tavuk tavuk
şu dışardaki makarnaları bende çok merak ediyorum,bigün ödül olarak vericem kendime

İstanbul'un tavukları benden sorulur Ne yapayım dışarıda ailecek toplanınca mangal yaptılar aç kalırdım vallahi 2 tane de köfte yedim bak

Tavuk dünyasının makarnasını öneririm bayılıyoruz biz soslu tavuklarıyla makarnasına salatası bile güzel geliyor dışarıda yediğimizden midir nedir

bizim buralarda öyle meşhur dükkanlar yok canım,sadece bi yer varmış öyle süslü makarna yapan,oda burda kendince meşhur,ekstra bi özelliği yok,belkide para verildiğinden millete leziz geliyo denemem lazım işte bilemiyorum ama bi tabak makarna ya 12 ya 15 tl idi

Bizim Kadıköy'de var öyle bir yer ama en pahalı makarnası 10 TL dir bütün öğrenciler oradan yer mesela sizin orası pahalıymış tek olduğu için herhalde Biz tavuk dünyasında salata tavuk makarna içecek 20 TL falan veriyoruz hepsinden az az oluyor ama bayağı tıka basa doyuyorsun soslu kremalı ne ararsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…