♥haftalık kilo verme yarışması♥

H Heart of Gold yataktayim yeni uyandim soyle goz ucuyla okudum msjlari gerginligin sitresin bana geçti
istersen bu hafta farklı bir diyet uygula vücudun sasirsin duraklaman gecer belki ve üzülme bazen hızlı bazen yavas gider bende senin gibi agir veriyorum cok stresler yasadim ama faydasi yok. bu arada sakin hergün tartilma

ahh ahh sbeden herşey bitti tek derdim bu oldu yarabbim Allahım diyorum çok şükür sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda bu da dert edilecek şey mi diye avutayım diyorum ama yok olmuyor. resmen diyetteyim. hani sağlıklı beslenme olayı değil beynime komut hep ölçülü ye onu yeme bunu yeme olmaz ayy valla daraldım. beynim diyet modunda olduğu sürece motivasyonum düşüyor... güya tartılmayacağım ama merakımdan duramıyorum ki tartıyı kırasım var çok para verdim olmaz

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 ymk kaşığı bal - 221 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon tavuklu mantar sote + yarım porsiyon zeytinyağlı salata - 297 kalori

bu menü güzel beğendim,ama artık sende tavuk görmeye dayanamıyorum yime artık yaaa
boğazların nasıl oldu?sen nasıl oldun?

bu menü güzel beğendim,ama artık sende tavuk görmeye dayanamıyorum yime artık yaaa
boğazların nasıl oldu?sen nasıl oldun?
Bende istemiyorum mantar diye aldım içinden tavukta çıktı Allahtan abla biliyor hassaslığımı az koyuyor Boğazlarım aynı canım kötü ilacımı sabah almıştım şimdi yine boğaz spreyimi sıktım bakalım bugünü de atlatırsam belki toparlarım

begum75 YÜRÜDÜM geldim tam 1 saat ; 5 km; 7417 adım....yeminle rahatladım. kimselerde yoktu bağıra bağıra şarkı söyledim patlamam lazımdı çünkü. dönüşte de eşimi gördüm yemekten çıkmış yürüyordu. dedim ki akşama beni alma. neden ne oldu diyor. yürüyürek gidecem gelirken de pazara uğrayacagım kabak alacam dedim tamam diyor. 5-6 aydır bizim tarafa mini pazar kuruyorlar çarşamba günleri iyi oldu. 3 gün boyunca akşamları yağ yakan anneciğimin kabak çorbasını içeceğim eve gider gitmez yapacağım. yanına da salata ve kefir ohhh. kefirin içine de chia eklerim değil mi nehirnil111 olurm u kefirin içine

Olur neden olmasın o da yoğurt süt gibi bir şeydi değil mi açıkcası ben yemek yanına alıyorum o chia tohumunu sadece süt yoğurt içinde akşam yemeği yerine hayatta tok tutmaz ister 40 dakika ister 2 saat bekleteyim

afiyet olsun kuzum. ben de ıspanak 2 ayran ve salata yiyorum halen yiyorum bitmedi

bence de, instagram da ece sabaha kadar bekletip öyle yiyormuş. lapa gibi oluyordur herhalde.

her çarşamba eve yürüyerek git o zaman,evde ekstra spor yapmanada gerek kalmaz,yemekten sonra yat uyu
chia herşeye eklenir sorun olmaz bencede

afiyet olsun kuzum. ben de ıspanak 2 ayran ve salata yiyorum halen yiyorum bitmedi

bence de, instagram da ece sabaha kadar bekletip öyle yiyormuş. lapa gibi oluyordur herhalde.

Afiyet olsun sana da kuzum ohh al vitaminleri yalnız ıspanağın yanında yoğurt ayran falan önermiyor begum75 haberin olsun

Bence de çok şiştiğini de görmedim açıkcası o kadar zahmete niçin katlanacağız ki anlamadım zayıflatacak diye geceden fasulyeyi suya koyar gibi

evet canım biliyorum ıspanak la yoğurt ikili derler ama iyi değil. çok çok terledim su içtim ama yetmedi ayran aldım normalde yoktu ayran menümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…