♥haftalık kilo verme yarışması♥

fısfısı ihmal etme evet o öenmli,keşke hemen çantaya atsaydın,neyse gidince bi sefer sık hemen
bi tarhana çorbası falan yapabilirsen süper olur

Bir şey yiyesim yok niyeyse belki yoğurtlu kereviz salatası yaparım kendime yemek yapacaktım ama eşim hazır bir şeyler alsın olmadı diyorum çünkü acayip rahatsızım yemekle uğraşırsam iyice kötü olacağım. Kayınvalidemlere gidecektik onuda erteleyelim dedik bu boğazımı akşam iyi etmem gerek

ayy orda aç kalırsın boşver,yat uzan dinlen evinde
eşin dışardan yemek alıyosa sanada güzelinden bi kase çorba alsın,bol karabiberli içebilirsin

ayy orda aç kalırsın boşver,yat uzan dinlen evinde
eşin dışardan yemek alıyosa sanada güzelinden bi kase çorba alsın,bol karabiberli içebilirsin
Babasının çalıştığı iş yerinden alabilir aslında çorba yapıyorlar mıydı bilmiyorum kebapçı lahmacun döner falan oluyor ama hiç içesim yok çorba ya olmadı öyle yaparım

Bugünkü menüm
Sabah : ılık su , haşlanmış yumurta 77 kalori , lor peyniri 3 yk 33 kalori, 1 çarliston biber 7 kalori , 2 dilim portakal
Ara: 20 g leblebi 54 kalori , şekersiz Türk kahvesi 7 kalori , 1 bardak yağsız süt 60 kalori
Öğlen: 3 kaşık tavuk sote 60 kalori , 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı 72 kalori
Ara: orta boy elma 62 kalori
Akşam: salata 100 kalori
Ara: kuru meyve 20 gram 55 kalori , yoğurt 3 yk 60 kalori
1.5 litre su
Toplam :754 kalori

Allah sana ferahlik huzur versin canim cok haklısın

kaç akşamdır açım resmen aç. ve doymadığım için 2 akşam çerez yedim, ve dün 3 ay sonra büsküvi yedim çok mutsuzum. + 700 çıktım p.tesiden bu yana. her gün leslie yapıyorum ama şişkinliğim var. öğlen ki yemeğimi arttırdım bugün. ve 2 ara öğün yapacağım. çok mutsuzum ve akşam da chia ve yoğurt yemeyeceğim yanında yemek de yiyeceğim. resmen saldırdım çünkü. şekerim düştü 2 gündür ve ben de baş dönmesi oldu nill bu chia dan olabilir demişti diyetisyen.

emeklerim boşa gidiyor. bugün leslie yapmayacağım dışarıda yürüyeceğim sanırım leslie nin faydası olmuyor sadece bölgesel olarak inceliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…