- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
fısfısı ihmal etme evet o öenmli,keşke hemen çantaya atsaydın,neyse gidince bi sefer sık hemen
bi tarhana çorbası falan yapabilirsen süper olur
Bir şey yiyesim yok niyeyse belki yoğurtlu kereviz salatası yaparım kendime yemek yapacaktım ama eşim hazır bir şeyler alsın olmadı diyorum çünkü acayip rahatsızım yemekle uğraşırsam iyice kötü olacağım. Kayınvalidemlere gidecektik onuda erteleyelim dedik bu boğazımı akşam iyi etmem gerek
Babasının çalıştığı iş yerinden alabilir aslında çorba yapıyorlar mıydı bilmiyorum kebapçı lahmacun döner falan oluyor ama hiç içesim yok çorba ya olmadı öyle yaparımayy orda aç kalırsın boşver,yat uzan dinlen evinde
eşin dışardan yemek alıyosa sanada güzelinden bi kase çorba alsın,bol karabiberli içebilirsin
bence farkındaydı olanlarınHayırlısı olsun canım sormadığına göre bir şey kaybetmemişsin desene
Olabilir ayıplarından sustular demek kibence farkındaydı olanların
Banada oyle geldibence farkındaydı olanların
Olabilir ayıplarından sustular demek ki
Yorgundun demek ki canım olsun yarın çıkarırsın ne olacak günler seningünün tadını cıkarıyım dedım uyudum hep yaa
ayy evet cok heycanlııYorgundun demek ki canım olsun yarın çıkarırsın ne olacak günler senin
Evde zaman çabuk geçerayy evet cok heycanlııneyse evi b.k götürüyo bıraz adam eedıyım ben akşam oldu bile
eminim cok motive etmistir begusun yorumuözürdilerimm
Allah sana ferahlik huzur versin canim cok haklısınkesinlikle nil,çalışan kadının işi zor,ev,iş,eş,çocuk derken kendine vakit ayıramıyosun
eşim bazen ailesinin yıllarca rahat yaşamadığını onları rahat yaşatmak istediğini söylüyor da o kadar kızıyorumki,bu resmen beni çileden çıkarıyor
nill ev araba alacak paraları varken yemiş içmişler,sabahlara kadar oturup öğlenlere kadar uyumuşlar,geleceklerini düşünüp yatırımlarını yapmamışlar,yapsalarmış banane,şimdi eski maddi güçleri yok diye ben mi rahat yaşatacam onları
benim günahım ne bunca yıl oku,iş güç sahibi ol,yıllarca eşim işsizlik çeksin,gıt kanaat yaşa,kiralarda sürün
ailemden destekle ev al,borç ödee,eee feraha erincede kv kp yi düşün pışııkkk daha çok bekler,valla bugünlerde bu olaya kafayı takmış durumdayım,sinirlerim çok gergin,gerekirse herşeye razıyım,sonucuna katlanırım,bu dünyaya kimse için gelmedim ben
yaşatacağım biri olursa oda kendi ailem olur onun ailesi değil
o yüzden kendinize vakit ayırın kızlar,kimse için fedakarlığa değ-mi-yor kimse için
Güncel kilom 61.3sbeden ancak geçen hafta 63 tü ki regl olmadan önce bence 63 kilonun 1 kilosu regl ödemiydi haksızlık olmasın diye şöyleyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?