♥haftalık kilo verme yarışması♥

Olips şekerler gibi pastil yani kuzum aşağıdaki gibi Ayakta durabiliyorum kötü değilim sadece boğazım sesim yok ağrı yapıyor

bende yoğurda katıpta yedim(40 dakika beklettim), hiç tok tutmadı,ekstra bi etki hissetmedim,normal yoğurt yemiş gibi oldum,içimde bişeye yaradımı onuda bilmiyorum
Kızlar işe yaramadı derken tok tutmadı mı ben de olsam zaten brokkoli karnabahar falan eklerim biraz midemi de doldurması lazım mesela yulaf ezmesi de ilk etap ta mideyi doldurmuyor ama sonrasında şiştikçe şişiyor ama boş verin öyle şeylere para yatırmayı yaa begum75 hazır 60 ın altına inmişken sen biraz ip atla canım sonra da her istediğini ye

hazır almışken elimdekini tüketeyimde sonrasına bakarız :))
deniz ben ip atalayamıyorum,hem alt kattakilerden hemde 10 a gelince ayaklarımın alt kısımları kasılıyo,beceremiyorum yani

deniz hoşgeldin, nasılsın?nasılsınız daha doğrusu?
İyiyiz canım çok şükür öksürüğüm hırlamam geçti 3 haftanın sonunda ama kilo almaya devam tabii bugün 76 yı gördüm hamile olup da kilo almayanlara şaşırıyorum diyicem ama şaşırmıyorum hiç biri benim gibi 40 yaşında ve genetik olarak kilo almaya elverişli değil sanırım

hazır almışken elimdekini tüketeyimde sonrasına bakarız :))
deniz ben ip atalayamıyorum,hem alt kattakilerden hemde 10 a gelince ayaklarımın alt kısımları kasılıyo,beceremiyorum yani
Sen de 10 10 atla çocukken bile ip atlayamazdım ben hep takılır düşerdim kilo verme sevdasına iyi öğrendim şimdi maratona katılıcam nerdeyse

ikisinide deneyen biri olarak kesinlikle eliptik diyorum
Yürüyüş bandı sıkıntı yaa kardeşim manyetik almıştı yürümek zor oluyordu ben motorlu aldım 2 evimde de elektrik kaldırmadı sigorta attı sadece 1 yıl kullanabildim 6 yıldır boşta duruyor şimdi açsam belki çalışmıycak bakımı falan zor iş

kızlar ben geldim. evin tadını cıkarıyım dedım dün uyudum bgun de gezdim tamam artık yarın evimdeyim temızlık yapıcam ve leslie yapmaya başlıcam

hadi hayırlısı canım...bence köpeğini alıp dışarda yürüyüş yapmakta çok güzel olur.

canım bu çorba sütle geçmeyecek sen dinlenmelisin çok da konuşma boğazını acıtma

ben de ilk kez duydum

Olips şekerler gibi pastil yani kuzum aşağıdaki gibi Ayakta durabiliyorum kötü değilim sadece boğazım sesim yok ağrı yapıyor
Eki Görüntüle 1960983

eşim de alırdı inan ilk ekz duyuyorum onların antibiyotikli olduğunu. genelde okulun ilk ayları sesi kısılır da

Yok hepsi antibiyotikli değil diğer şekerler vitamin sadece bu gösterdiğim antibiyotikliAkşamları dinleniyorum hiç dinlenesim de yok

evet canım biliyorum ıspanak la yoğurt ikili derler ama iyi değil. çok çok terledim su içtim ama yetmedi ayran aldım normalde yoktu ayran menümde.
Tad olarak ıspanak ve yoğurt vazgeçilmez ikili yoğurdun ıspanaktaki demir emilimini azalttığı için yenmemesi gerektiği söylenir ama diğer bir söylentiye göre de ıspanakta zannedildiği gibi çok da demir olmadığı onun için rahaat rahat yoğurtlu ıspanağımı yiyorum ben
Hem köfte ve kebap yanında da portakal suyu içemem ki ayransız et düşünemiyorum ben

uff bende yaaa
küfteyle-ayran,karı-koca gibi nasıl ayırırsın kikıyamam bende

amann zaten her akşam ece ece adam bıkacak :) aldın yine telefonu diyor

ece de ilk 2 ay leslie yapmış ama yeterli olmamış. ama begüm o eliptik çok zor ben spora gittiğimde pert oluyordum en fazla 10 dk binebiliyordum
Leslie ilk hani fazla kilolu zamanlarda yapılabilir de sonradan çok etkilemiyor terletmiyor bile

ah ah bu genetik. esasında biz genlerimizle savaşıyoruz zor işimiz.

aynen yani köfte ve ayran...balık dışında ayranı herşeyle içerim.

Hemen baktım fiyatlara benim yürüyüş bandım altis memnunum açıkçası fiyatları daha uygun voite göre H Heart of Gold
bence altis alabilirsin 2. el almaktansa

yürüyüş bandı değil de, eliptik sanki daha etkili gibi deniz. benim alt taraf kalın henüzeşimle konuşmadım eşref saatini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…