- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Olips şekerler gibi pastil yani kuzum aşağıdaki gibikitara çok güzel olmuş,9 km ne demek kız,bravo sana,akşamda yemekti,salataydı uğraşırken abur cubur kaçamak aklına gelmemiştir
böyle devam et inan kıracaksın takıldığın kilonu,az daha sabret
bu hastaık iyice sarmış seni,izin alıp evde dinlenebilsen keşke
antibiyotikli şeker ne oluyoilk defa duydum
Kilo vermek için neler yapmadık kihee yaaa bir ara yaptıydık değil mi
deniz hoşgeldin, nasılsın?nasılsınız daha doğrusu?Kilo vermek için neler yapmadık ki
bende yoğurda katıpta yedim(40 dakika beklettim), hiç tok tutmadı,ekstra bi etki hissetmedim,normal yoğurt yemiş gibi oldum,içimde bişeye yaradımı onuda bilmiyorum
Kızlar işe yaramadı derken tok tutmadı mı ben de olsam zaten brokkoli karnabahar falan eklerim biraz midemi de doldurması lazım mesela yulaf ezmesi de ilk etap ta mideyi doldurmuyor ama sonrasında şiştikçe şişiyor ama boş verin öyle şeylere para yatırmayı yaaSade yoğurtla tutacağını sanmıyorum kuzum ben kerevize brokoliye karnabahara ekleyeceğim herhalde bizim bünyede işe yaramadıÇörek otu da her sabah içiyorum hiç etki yok obur da yemiyorum ki akşamları da mı alsam aktar amcanın dediği gibi
hazır almışken elimdekini tüketeyimde sonrasına bakarız :))Kızlar işe yaramadı derken tok tutmadı mı ben de olsam zaten brokkoli karnabahar falan eklerim biraz midemi de doldurması lazım mesela yulaf ezmesi de ilk etap ta mideyi doldurmuyor ama sonrasında şiştikçe şişiyor ama boş verin öyle şeylere para yatırmayı yaabegum75 hazır 60 ın altına inmişken sen biraz ip atla canım sonra da her istediğini ye
İyiyiz canım çok şükür öksürüğüm hırlamam geçti 3 haftanın sonunda ama kilo almaya devam tabii bugün 76 yı gördüm hamile olup da kilo almayanlara şaşırıyorum diyicem ama şaşırmıyorum hiç biri benim gibi 40 yaşında ve genetik olarak kilo almaya elverişli değil sanırımdeniz hoşgeldin, nasılsın?nasılsınız daha doğrusu?
Çok geçmiş olsun iyi bilirim o ses çıkmamaları 2 hafta önce 3 gün devam etti pastil bile kullanamadım telefon çalıyordu sesim çıkmıyordu alo derkenOlips şekerler gibi pastil yani kuzum aşağıdaki gibiAyakta durabiliyorum kötü değilim sadece boğazım sesim yok ağrı yapıyor
Eki Görüntüle 1960983
Sen de 10 10 atla çocukken bile ip atlayamazdım ben hep takılır düşerdim kilo verme sevdasına iyi öğrendim şimdi maratona katılıcam nerdeysehazır almışken elimdekini tüketeyimde sonrasına bakarız :))
deniz ben ip atalayamıyorum,hem alt kattakilerden hemde 10 a gelince ayaklarımın alt kısımları kasılıyo,beceremiyorum yani
senin maşallahın var yaaSen de 10 10 atla çocukken bile ip atlayamazdım ben hep takılır düşerdim kilo verme sevdasına iyi öğrendim şimdi maratona katılıcam nerdeyse
Kilo verme azmin depreşmiş bencileyin ben de yürüyüş bandından kurtulup eliptik alıyım diyorum
kız ne biliyim öyle şaşcak bişey gibi gelmiyo bana,yapılıyo işte yapıyom yani,normal geliyo bana
ikisinide deneyen biri olarak kesinlikle eliptik diyorumKilo verme azmin depreşmiş bencileyin ben de yürüyüş bandından kurtulup eliptik alıyım diyorum
İlk yaptığım aralar 10 10 derken 100 yaptım zaten ısındıkça yapası geliyo insanınsenin maşallahın var yaa
akşam aklıma gelirse deniyeyim o zaman
Yürüyüş bandı sıkıntı yaa kardeşim manyetik almıştı yürümek zor oluyordu ben motorlu aldım 2 evimde de elektrik kaldırmadı sigorta attı sadece 1 yıl kullanabildim 6 yıldır boşta duruyor şimdi açsam belki çalışmıycak bakımı falan zor işikisinide deneyen biri olarak kesinlikle eliptik diyorum
kızlar ben geldim. evin tadını cıkarıyım dedım dün uyudum bgun de gezdimtamam artık yarın evimdeyim temızlık yapıcam ve leslie yapmaya başlıcam
Günaydın kızlar boğazım yine aynı felaket kötü ve kısıldı antibiyotikli şekerlerden aldım bakalım bir de onu görelimAkşamda 1 kase tavuk suyu çorbası içtim eşim dışarı götürdü sağolsun arada da 20 fındık yedim gündüz vakti öyle akşam erkenden uyumuşum
Sabahta yine yulaflı sütümü içtim bu boğazım niye geçmiyor anlamadım
kitara çok güzel olmuş,9 km ne demek kız,bravo sana,akşamda yemekti,salataydı uğraşırken abur cubur kaçamak aklına gelmemiştir
böyle devam et inan kıracaksın takıldığın kilonu,az daha sabret
yk nerde abur cubur yok yemedim dün çok sinirliydim eşime de dedim. bak gerginim ona göresustu napsın
bu hastaık iyice sarmış seni,izin alıp evde dinlenebilsen keşke
antibiyotikli şeker ne oluyoilk defa duydum
Olips şekerler gibi pastil yani kuzum aşağıdaki gibiAyakta durabiliyorum kötü değilim sadece boğazım sesim yok ağrı yapıyor
Eki Görüntüle 1960983
Yok hepsi antibiyotikli değil diğer şekerler vitamin sadece bu gösterdiğim antibiyotiklihadi hayırlısı canım...bence köpeğini alıp dışarda yürüyüş yapmakta çok güzel olur.
canım bu çorba sütle geçmeyecek sen dinlenmelisin çok da konuşma boğazını acıtma
ben de ilk kez duydum
eşim de alırdı inan ilk ekz duyuyorum onların antibiyotikli olduğunu. genelde okulun ilk ayları sesi kısılır da
Tad olarak ıspanak ve yoğurt vazgeçilmez ikili yoğurdun ıspanaktaki demir emilimini azalttığı için yenmemesi gerektiği söylenir ama diğer bir söylentiye göre de ıspanakta zannedildiği gibi çok da demir olmadığı onun için rahaat rahat yoğurtlu ıspanağımı yiyorum benevet canım biliyorum ıspanak la yoğurt ikili derler ama iyi değil. çok çok terledim su içtim ama yetmedi ayran aldım normalde yoktu ayran menümde.
Hemen baktım fiyatlara benim yürüyüş bandım altis memnunum açıkçası fiyatları daha uygun voite göre H Heart of GoldVoit pixel 10
uff bende yaaaTad olarak ıspanak ve yoğurt vazgeçilmez ikili yoğurdun ıspanaktaki demir emilimini azalttığı için yenmemesi gerektiği söylenir ama diğer bir söylentiye göre de ıspanakta zannedildiği gibi çok da demir olmadığı onun için rahaat rahat yoğurtlu ıspanağımı yiyorum ben
Hem köfte ve kebap yanında da portakal suyu içemem ki ayransız et düşünemiyorum ben
Leslie ilk hani fazla kilolu zamanlarda yapılabilir de sonradan çok etkilemiyor terletmiyor bileamann zaten her akşam ece ece adam bıkacak :)aldın yine telefonu diyor
ece de ilk 2 ay leslie yapmış ama yeterli olmamış. ama begüm o eliptik çok zor ben spora gittiğimde pert oluyordum en fazla 10 dk binebiliyordum
İyiyiz canım çok şükür öksürüğüm hırlamam geçti 3 haftanın sonunda ama kilo almaya devam tabii bugün 76 yı gördüm hamile olup da kilo almayanlara şaşırıyorum diyicem ama şaşırmıyorum hiç biri benim gibi 40 yaşında ve genetik olarak kilo almaya elverişli değil sanırım
Tad olarak ıspanak ve yoğurt vazgeçilmez ikili yoğurdun ıspanaktaki demir emilimini azalttığı için yenmemesi gerektiği söylenir ama diğer bir söylentiye göre de ıspanakta zannedildiği gibi çok da demir olmadığı onun için rahaat rahat yoğurtlu ıspanağımı yiyorum ben
Hem köfte ve kebap yanında da portakal suyu içemem ki ayransız et düşünemiyorum ben
Hemen baktım fiyatlara benim yürüyüş bandım altis memnunum açıkçası fiyatları daha uygun voite göre H Heart of Gold
bence altis alabilirsin 2. el almaktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?