♥haftalık kilo verme yarışması♥

ikinci eli 750 tl diyen var ama eşim kabul etmez. yani hem yer yok hem de gerek yok yürüyorsun ya der. gerçi kavitasyona ses etmemişti ama yine de sorayım şansımı deneyeyim
bencede şansını dene
benim spora gitme gibi bir vaktim olmadığından aldım bunu,kilo vermemi başta eşim çok istediği içinde sorun olmamıştı

bencede şansını dene
benim spora gitme gibi bir vaktim olmadığından aldım bunu,kilo vermemi başta eşim çok istediği içinde sorun olmamıştı

sonuçta benim de eşim çok istiyor ve farkında zaman yaratmaya çalışıyorum. kendi de göbeğinden şikayetçi belki fos fos survivoru yatarak izlemektense bisiklete biner. ben böyle iyi bir anında söyleyeyim

sonuçta benim de eşim çok istiyor ve farkında zaman yaratmaya çalışıyorum. kendi de göbeğinden şikayetçi belki fos fos survivoru yatarak izlemektense bisiklete biner. ben böyle iyi bir anında söyleyeyim
kesinlikle,hem sende kullanırsın de,akşamları yarım saatte olsa yapsak hem spor salonuna gitmeyede gerek kalmaz falan diye süsleyebilirsin,ecede eliptikle zayıfladı de resimlerini göster

kesinlikle,hem sende kullanırsın de,akşamları yarım saatte olsa yapsak hem spor salonuna gitmeyede gerek kalmaz falan diye süsleyebilirsin,ecede eliptikle zayıfladı de resimlerini göster

amann zaten her akşam ece ece adam bıkacak :) aldın yine telefonu diyor

ece de ilk 2 ay leslie yapmış ama yeterli olmamış. ama begüm o eliptik çok zor ben spora gittiğimde pert oluyordum en fazla 10 dk binebiliyordum

amann zaten her akşam ece ece adam bıkacak :) aldın yine telefonu diyor

ece de ilk 2 ay leslie yapmış ama yeterli olmamış. ama begüm o eliptik çok zor ben spora gittiğimde pert oluyordum en fazla 10 dk binebiliyordum
ben ilk tepesine çıktığımda 75 dakika yapmıştım,bazıları çok yorulduğunu söylüyo ama bilmiyorum kondisyon meselesimi yapıdanmı bilmiyorum gerçekten
ben eliptiğe çıkmadanda evde koşu bandım vardı ordan idmanlıyım belkide ondandır bilemedim yanii

way anasını nasıl bir idmansa artık

Bugünkü menüm :
Sabah : ılık su , haşlanmış yumurta 77 kalori , 5 zeytin 40 kalori , 3 yk lor peyniri 33 kalori , çarliston biber 7 kalori
Ara : çay 2 kalori , 20 g leblebi 54 kalori
Öğlen : 3 yk patates oturtması 129 kalori , barbunya 2 yk 24 kalori ,1 kepçe çorba 32 kalori
Ara: elma 62 kalori , yoğurt 55 kalori 3yk
Akşam: salata 77 kalori
Ara: 20 gr kuru meyve 55 kalori , Türk kahvesi 7 kalori
Kaçamak : 1 kurabiye 55 kalori , 2 sarma 84 kalori
1.5 litre su
Toplam:793 kalori

günaydın canım, menülerine bakıyorum ve gerçekten çok çok az, 1000 kalorinin altı vücudu şoka sokmak demek. bence yanlış yapıyorsun hızlı kilo verirsin ama bu sadece su ve kas kaybı olur.

akşam bildiğiniz ayakları havaya diktim.
5 de çıktım yürüyerek gittim pazar toplanıyormuş hemencik aldım kabağımı. eve geldiğimde saat 5.50 di. süper oldu dün 9km yürümüşüm. hemen duşa girdim,, çıktım yemekleri ısıttım. evde mercimek çorba vardı ondan yedim 1 tabak, 1 kasede yoğurt yedim.

sonra başladı tuğbanın yemek maceresı. kabak çorbamın malzemelerini hazırladım düdüklüye koydum. bir yandan sulu patates için malzemeleri doğramaya başladım bugün hazır yemeğim olsun die. koca bir leğen salata için malzemeleri yıkadım. yemekler pişerken salata yaptım tam 3 kap salata. süper oldu. çorbam pişti rondodan geçirdim tam 2 ya da 3 günlük yağ yakıcı çorbam hazır. yalnız çok yürümekten parmaklarım acımış. türk kahvesi yaptım 3 hurma aldım ayağımı uzattım oturdum derken 20.45 di saat. kızımla pek ilgilenemedim ama o da oyuncaklarıyla oynadı beni pek aramadı. bugün tartılmadım. eşim dedi ki, kaldırmayalım tartıyı sen kendin tartılmadan yapabilirsin bakma unut dedi. ve bugün sabah bakmadım.

Günaydın kızlar boğazım yine aynı felaket kötü ve kısıldı antibiyotikli şekerlerden aldım bakalım bir de onu görelimAkşamda 1 kase tavuk suyu çorbası içtim eşim dışarı götürdü sağolsun arada da 20 fındık yedim gündüz vakti öyle akşam erkenden uyumuşum

Sabahta yine yulaflı sütümü içtim bu boğazım niye geçmiyor anlamadım

kızlar ben geldim. evin tadını cıkarıyım dedım dün uyudum bgun de gezdim tamam artık yarın evimdeyim temızlık yapıcam ve leslie yapmaya başlıcam
Hadi bakalım başla artık bende iyileşirsem sıkı başlıyorum

Canım akşam salata çok az sanki yani sen bilirsin ama suyunu 2-3 lt arasına çıkar ve menüne biraz daha vitamin ekle derim

Son düzenleme:

kitara çok güzel olmuş,9 km ne demek kız,bravo sana,akşamda yemekti,salataydı uğraşırken abur cubur kaçamak aklına gelmemiştir
böyle devam et inan kıracaksın takıldığın kilonu,az daha sabret

bu hastaık iyice sarmış seni,izin alıp evde dinlenebilsen keşke
antibiyotikli şeker ne oluyo ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…