♥haftalık kilo verme yarışması♥

ece yi keşfeden biri olarak helal diyorum

begum75 nehirnil111 motivasyonum sıfır
Neden sıfır canım bunu sordun mu kendini seni geri çeken nedir psikolojik mi yoksa keyfi mi canın mı istemiyor buralara gelme amacını düşün emeklerini düşün ben azaldığında onu düşünüyorum yeniden hırslanmak adına

Canım chia sadece yoğurtla sütle yenmemeli bence o kadar tok tutmuyor ben kerevizle ya da brokoliyle beraber yiyorum açıkcası yemeklerin yanında yenmeli Leslienin faydası olur muhakkak şişkinliğini önemseme o kilo değil ki bunu sende biliyorsun şişkinlik giderici şeylere yönel derim bol bol su iç çerez tuz oranından dolayı şişirir bunlar seni geri tepiyor

çerezden dolayı olabilir ama zaten cuma günü de ödem çıktı ben bu çerezi c.tesi ve p.tesi akşam yemiştim sadece.
evet doymuyorum ve doymadığım için aranıyorum.
psikolojik mi bilmiyorum. evde keyfim çok yerinde kızım ve eşimle. ama iş yerinde huzursuzum geçen hafta başından beri çok sinirleniyorum bazı olaylara. aslında o diyetimi etkilemiyor . spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama azalma yok. tam tersi her gün artı. wc ye çıkıyorum onda da sıkıntı yok başka bir şey var ben de çözemedim. beynimle savaşıyorum resmen. yani şaşırıyorum 80 86 90 kilolar bir ayda 6 7 kg veriyor...ben 3 ayda verebiliyorum ve yemiyorummmmm

Metabolizman yavaştır canım onu hızlandırmaya çalışmak gerek herkes aynı olmayabilir bir de veremediğini düşünürsün ama bakarsın ki batır batır gitmeye başlamış kilo böyle bir şey bazen duraksama dönemleri de olabiliyor Bende dün akşam yemek yemedim mesela oturdum cips yedim boğaz ağrımdan resmen saçmaladım bu sabah tuz oranından dolayı + çıktım neyse kaldığım yerden bugün devam ediyorum

metabolizmam hızlansın diye verdi chia elma sirkesi yok çörek otu. kullanıyorum da yani aksatmıyorum. evet herkees aynı değil ama sürekli duraklama oluyor. 78 de takılmıştım tam 3 hafta. sonra gittti 76 ları gördüm birden 77 ye geri çıktım ve kaldı yine. tartı beni çok kötü etkiliyor aslında tartılma dedi bana rakama çok takıyorsun dedi önemli olan yağdan vermen ki veriyorum. ama bu tartıya da yansımalı.

Yağdan veriyorsun bence mutlu olmalısın doktorun dediği gibi kiloya takılmamaya çalış spor olarakta jillian yapabilirsin belki sana Leslie yaramıyordur metabolizman daha yavaş işliyor olabilir Leslie yaparken terliyor musun mesela ben acayip terliyorum

hayır terlemiyorum sadece nemleniyor. oda da camları açıyorum. ve t shirt giyiyorum. evde yaptığımda daha çok terlemiştim. ama yürüyüş yapınca atlet su gibi. normalde ter ile atmam lazım değil mi nill.

mesela dün bir pilates eğitmeni dedi ki; son 5-6 kg kala pilatese başlanılmalı ki vücut sıkılaşsın şekillensin. ilk kilo verme aşamasında yürüyüş sonrasında kardiyo ve pilates dedi.

Açıkcası ben su gibi oluyorum Leslie yaparken son 5-10 dakika tempo düşünce soğuyor terim ama genel olarak terliyorum banda ter atınca işe yaradığı hissi veriyor Bende askılı giyiyorum pencere açmıyorum açınca çok aşırı terletmiyor

ece yi keşfeden biri olarak helal diyorum

begum75 nehirnil111 motivasyonum sıfır

motivasyon sıfır diye bişey yok,motivasyon tavan diycez,lütfen olumsuz olmayalım,bak bugün ayın 1 i yeni bir başlangıç günü,1 haziranı yaz günü kabul edersek tam 3 ayımız var,koskoca 3 ay,neler başarırız neler,yeterki olumsuz olmayalım,başaranlardan neyimiz eksik,irademiz mi,kilomuz mu,hiçbiri değil inan hepsinden fazlamız var,burda kocaman bir aileyiz ve başaranlardan daha güçlüyüz,bunu unutmayalım

emeklerin asla boşa gitmez,böyle düşünme,burda milyon kez yazdım yine yazıyorum, sbeden beni iyibilir,geçen sene diyet yaparken 2-2,5 ay gram kilo veremedim aksine üzerine 2 kilo aldım ama ondan sonra vermeye bi başladım yaklaşık 10 kilo verdim
diyeceğim o ki başlarda kilo artışı,sabit kalmalar olabilir çünkü bir anda yeme düzenini değiştiriyoruz,yeni duruma adapte olmaya çalışıyoruz,midemizle,irademizle savaş başlatıyoruz ve malesef arada zararsız sandığımız ama bizi duraksatan kaçamaklarla yani sabitlerle karşı karşıya kalmak zorunda kalıyoruz (daha önceden dedim, merdivenden yukarı çıkmaya çalışırken bizi aşağıya çeken bi güç bu kaçamaklar,o yüzden masum sansakta değil)

yapmayın liste dışına çıkmayın,kaçamak yapmayın,irademizi korumalıyız,zira zaman aleyhimize işliyor

bu sözleri duymak istemiyorum artık,lütfen iradesiz insanlar değiliz

chia tansiyon da düşürürmüş,sadece akşam yemeği yerine yemeyin,nil in dediği gibi yemeğinizin yanında yediğiniz yoğurda katın,ek gıda takviyesi niyetine yiyin
ayrıca o yediğiniz çerezlerin tuttuğu suyu vücuttan atmak için 1-2 gün gerekiyo,vücut öyle herşeyi anında tolere edemiyo

al bitane daha
biz dün ne dedik,vücut savaşıyo,gıdalı şeyler ye,dedik ahanda nil'e bak,aferim kuzum iyi yapmışsın o cipsleri yerken bide şifa niyetine demen lazımdı yoksa şifa değil kilo yapar biliyon demi

tartı herşey değil,asla takılma,sen farkında değilsin ama çok güzel kilo veriyosun,her gidişinde ama az ama çok yağdan kaybın oluyo,eee tartı aynı şeyi demiyo olabilir onun içinde lütfen kaçamaklarını yapma,bak havalar azcık bi ısınsa güneş yüzünü gösterse,nasıl eteklerimiz tutuşacak,amanın yaz gelmiş bile diyip hepten koyvercez o yüzden az daha dirayetli olalım nolurrr

H Heart of Gold ,nil'in dediği gibi leslieden başka şeylerede yönelebilirsin,leslini öğlen yapmaya devam et,akşamları 30 dakika da olsa jillanı yapmaya çalış, hergün değil belki ama haftada 3 gün bile yeter sana

kızlar yaza son 3 ay,siz naparsanız yapın,o 3 ay öylede geçecek böylede,1 haziranda geriye dönüp baktığınızda mutsuz olmak istemiyosanız bu 3 ayı iyi değerlendirin,spor yaparak,diyeti bozmayarak,iradeli bi şekilde devam edin,lütfen...

nehirnil111 H Heart of Gold D Daylongg

Ben Nisan 23 hedefim o hedefe muhakkak ulaşmalıyım Jilliana da bakacağım o cipsi atmak adına bu haftanın ilk ve son kaçamağı

belki de. içierisi havalansın diye açıyorum yani arkadaş ta rahatsız olmasın diye.

begüm çok haklısın aslında ben iyiydim yani iyiyim ama baskı hissediyorum üzerimde mesela rahat değilim düşünmediğim bir an yok çok kafama takıyorum sürekli. yerken hep korkarak yiyorum sırf ondan bile kilo alıyorumdur ben.

ağustos sonuna kadar vermem lazım yani 60 olmam lazım yoksa hayaller paris.

bu video olur mu level 1 diyor ve 6 hafta mı bunu yapacağım

canım baskı hissetme,kimseye karşı borçlu değiliz,ispat yapmak zorunda değiliz,herşey mutlu sona ulaşmak için ama bunun içinde mutlu bir gidiş yolu lazım,strestende şişersin unutma,tadına vara vara yapmaya bak

akşamları yeme isteğinin geldiği saatler işlerinin bitip tv karşısına geçtiğin o dinlenme saatlerinde olur,buda hep eski alışkanlıklardan ötürü,başa çıkamadığın anda kalk jillan yap,plates hareketleri yap kafanı dağıt

10 gün bunu yapıcaksın,bu level 1,sonra 10 gün level 2,son 10 günde level 3

ama hergün yapman şart değil,kendini kasma,dediğim gibi haftada 3 yapmaya çalış,duruma göre artırırsın yada aynen devam edersin

tamam canım 1 ve 2 yi indirdim 3 e bakayım . bu sadece 30 günlük bir program ama istenirse sürekli hale getirilebilir. eşime mesaj yazdım şimdi damble al diye :)

He sen arkadaş yanında yapıyorsun o zaman haklısın canım

Bende yapacağım çok isteklendim buna

aynen canım tam da o saatler oluyor. inan dün artık kendimi durdurmak için gittim kızımla odasına uyuduk saat 9 bile değildi belki.

begümm 3 ü bulamıyorum ama kesik kesik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…