♥haftalık kilo verme yarışması♥

Leslie ilk hani fazla kilolu zamanlarda yapılabilir de sonradan çok etkilemiyor terletmiyor bile

evet beni de terletmedi ki hani kiloluyum. ama dün sırılsıklam dım akşam yürüdüğümde sırt çantam da vardı belki ondan olabilir ve hava soğuktu.

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf - 157 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 -1 kase tavuk suyu çorbası + 1 porsiyon nohut + yarım porsiyon zeytinyağlı salata - 349 kalori

güzel olurdu uzun uzun yürüyebılsek ama benım köpeğim biraz büyük. Ay yazı şeklim değşti köpek büyük olunca güvenemıyorum kendıme başka köpekler gelıyo korkuyorum bizimkide korumaya gecıyo hemen.

nyse zorla getiremeyiz ya ..
canlanlım birz yaz geliyyoo ben kardeşimi çağırdım beraber leslie yapıcaz kaç mile yapıyım ha siz söyleyin okadar yapıyım
3 mil den aşağısı kurtarmaz en azından hadi bilemedin 2 yap ki ter atasın kız 1 mil kılımı kıpırdatmaz benim

Son düzenleme:
canım,grup sahibi olmayınca biz ancak bu kadar yapıyoruz,geleni takip eden biri olmalı,sbedende olmayınca gelen gidiyo
aman giden gitsin benim ilgime bagliysa tek varliklari. 2015 ocaktan beri tabloyu idare ediyorum ben daha ne yapiyim benimle kim ilgileniyor.
ben olsam ne degisecek ki ben tablo imkani sundum bide her yeni gelenin gonlunu yapip ugrasamiyorum. onceden cok yaptim vefali pek cikmiyor. benim onceki grupta da grup sahibi hic ilgilenmezdi ben severek oradaydim ama tablo var diye.. zamanim olmuyo daha kitaplarimi alamadim elime kafa yorgun hep. tek sorun sizler gibi istikrarli insanlar denk gelmiyo o yani.

Evet uyarıları dinledim ve 1000 kaloriye yakın beslendim :)
Bugünkü menüm
Sabah: birki çayı 2 kalori , haşlanmış yumurta 77 kalori , lor peyniri 3 yk 33 kalori , iki dilim portakal 28 kalori
Ara: leblebi 54 kalori , çay 2 kalori
Öğlen : ızgara tavuk 34 kalori , 1 yk püre 24 kalori , 1 kepçe cacık 41 kalori , 1 kepçe çorba 32 kalori , kısır 1 kase 178 kalori
Ara: 20 gram bitter çikolata 112 kalori , Türk kahvesi sade 7 kalori
Akşam : ton balıklı salata 129 kalori , ayran 79 kalori , kereviz 27 kalori
Kaçamak : dondurma 104 kalori :)
1.5 litre su
Toplam :961 kalori

Harikasın çok iyi gidiyorsun canım devam

Günaydın hayırlı cumalar çıtırlar Dün akşam az domatess çorbası 1-2 ymk kaşığı bulgur pilavı yedim - ler tartıda görünmeye başladı hafta sonu da hastalığı atlatıp da sporla desteklersem değmeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…