- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Leslie ilk hani fazla kilolu zamanlarda yapılabilir de sonradan çok etkilemiyor terletmiyor bile
Bir beni terletiyor bu Leslieevet beni de terletmedi ki hani kiloluyum. ama dün sırılsıklam dım akşam yürüdüğümde sırt çantam da vardı belki ondan olabilir ve hava soğuktu.
güzel olurdu uzun uzun yürüyebılsek ama benım köpeğim biraz büyük. Ay yazı şeklim değştihadi hayırlısı canım...bence köpeğini alıp dışarda yürüyüş yapmakta çok güzel olur.
canım bu çorba sütle geçmeyecek sen dinlenmelisin çok da konuşma boğazını acıtma
ben de ilk kez duydum
eşim de alırdı inan ilk ekz duyuyorum onların antibiyotikli olduğunu. genelde okulun ilk ayları sesi kısılır da
kuzum ben uzun zamandır başka gruptayım,ama siz ilk göz ağrımsınız bırakırmıyım hiç sizi
Korktum bir anda görüncekuzum ben uzun zamandır başka gruptayım,ama siz ilk göz ağrımsınız bırakırmıyım hiç sizi
katılıyorum.Korktum bir anda görünceBu topiğin hareketlenmesi gerek böyle sadece biz konuşuyoruz ondan sıkılır insan tabi bir süre sonra
canım,grup sahibi olmayınca biz ancak bu kadar yapıyoruz,geleni takip eden biri olmalı,sbedende olmayınca gelen gidiyoKorktum bir anda görünceBu topiğin hareketlenmesi gerek böyle sadece biz konuşuyoruz ondan sıkılır insan tabi bir süre sonra
katılıyorum.sbeden gelsin öncelikle artık..
canım,grup sahibi olmayınca biz ancak bu kadar yapıyoruz,geleni takip eden biri olmalı,sbedende olmayınca gelen gidiyo
nyse zorla getiremeyiz ya ..Evet maalesef öyle bir durum var
ben lesliyi çok bilmemde genelde 3 ve 5 yapıyolar sanırımnyse zorla getiremeyiz ya ..
canlanlım birz yaz geliyyooben kardeşimi çağırdım beraber leslie yapıcaz kaç mile yapıyım ha siz söyleyin okadar yapıyım
haha gez gez bende yarın gezcemben lesliyi çok bilmemde genelde 3 ve 5 yapıyolar sanırım
kolay gelsin size,bende marketleri geze geze eve doğru yol alayım artık
3 mil den aşağısı kurtarmaz en azından hadi bilemedin 2 yap ki ter atasın kız 1 mil kılımı kıpırdatmaz benimnyse zorla getiremeyiz ya ..
canlanlım birz yaz geliyyooben kardeşimi çağırdım beraber leslie yapıcaz kaç mile yapıyım ha siz söyleyin okadar yapıyım
Evet maalesef öyle bir durum var
Ben o yüzden mi hırslanamıyorum sadeceevet öyle eskiden çok kalabalıktık hem de yarışma vardı rekabet oluyordu şimdi sadece sohbet ediyoruz. açıkcası ben de 1 haftadır başka gruptayım en azından hırslandırıyor
aman giden gitsin benim ilgime bagliysa tek varliklari. 2015 ocaktan beri tabloyu idare ediyorum ben daha ne yapiyim benimle kim ilgileniyor.canım,grup sahibi olmayınca biz ancak bu kadar yapıyoruz,geleni takip eden biri olmalı,sbedende olmayınca gelen gidiyo
Harikasın çok iyi gidiyorsun canım devamEvet uyarıları dinledim ve 1000 kaloriye yakın beslendim :)
Bugünkü menüm
Sabah: birki çayı 2 kalori , haşlanmış yumurta 77 kalori , lor peyniri 3 yk 33 kalori , iki dilim portakal 28 kalori
Ara: leblebi 54 kalori , çay 2 kalori
Öğlen : ızgara tavuk 34 kalori , 1 yk püre 24 kalori , 1 kepçe cacık 41 kalori , 1 kepçe çorba 32 kalori , kısır 1 kase 178 kalori
Ara: 20 gram bitter çikolata 112 kalori , Türk kahvesi sade 7 kalori
Akşam : ton balıklı salata 129 kalori , ayran 79 kalori , kereviz 27 kalori
Kaçamak : dondurma 104 kalori :)
1.5 litre su
Toplam :961 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?