♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:35 - 1 ad.ufak haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin - 126 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 orta boy arnavut cigeri (patatesler ayıklanmış) + 1 kase mevsim salata (zeytinyağıyla) - 439 kalori - Kalori bu kadar tuttu ama ben yarı açım neyse
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 2 ad.pirzola kızartma + 2 çtl pilav + 1 kase mevsim salata - 552 kalori (pilavı kv mi kırmamak adına tattım)

2 lt su + yarım saat yürüyüş

Toplam kalori: 1119

Protein daha fazla sabahta tartıda - leri gördüm

Sabah; 08:30 - 1 ad.ufak haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 5 ad.siyah zeytin + 2 ad.ceviz - 188 kalori

Bugün yine eve gitmeden abinin bıraktığı yere kadar yürüyeceğim hava miss

nill menülerin çok güzel,afiyet olsun,yanlız kv den coşmuş,pirzolalar falan bide önden çorba yapaymış iyiymiş,ben balık bile yapsam önden az bi çorba mutlaka yaparım
bu tartı - leri gösteriyoda kaç diyo hiç kulağımıza fısıldamıyosun ama

Evet bende çorba aradım iyi olurdu ama yine de şaşırttıEşim baklava almıştı ama yemedim şekersiz çay içtimKuzu sanırım hafta sonunu iyi değerlendirirsem 54 rakamını göreceğim belkide daha fazlası pazartesi net rakam yazarım şöyle söyleyeyim 1 hafta önce 56-57 sınırdaydı resmen şuanda 55.2

nill sporu bırakınca alıyoruz yaabırakmamak lazım uffff
baklava hee bide yemeden yapabildin

nill sporu bırakınca alıyoruz yaabırakmamak lazım uffff
baklava hee bide yemeden yapabildin
Evet kuzum sporu bırakmayacağım artık günlerime yürüyüş ekledim yaz geldi bol bol dolaşmak gerek evde de sporla özellikle hafta sonları destekleyeceğim hafta içi emin olamıyorum çünkü vermem gereken 4 ders var ve 2 ay sürem kaldı sonra tekrar 1 ayım var finalleri vermek için

açıköğretimi bi okuyan bide okumayan pişman,ne sıkıntı bişey yahuu
evet havalar ısındıkça bizde sokaklara taşarız,evde spor işi yatar bendede,o yüzden bir an önce hedefe varıp korumaya geçmem lazım

Son düzenleme:
Aynen kuzum eminim hedefine varacaksın Nisan ayında bitti bu iş

Sporu buyuk bir iradeyle devam ettirenlere bayiliyorum ya ben uc adim atsam olup bitiyorum elimden gelse mutfakla oda arasinda arabayla gidecem o derece hareketsizim

Sporu buyuk bir iradeyle devam ettirenlere bayiliyorum ya ben uc adim atsam olup bitiyorum elimden gelse mutfakla oda arasinda arabayla gidecem o derece hareketsizim
kansizlik, d vitamini
eksikligi, trioidin az çalışması, az su icmek, pozitif düşünce, sosyal cevre hersey etken .
ama kendini de birakmamak llazim insanin oturdukca oturasi yattikca yatasi geliyor. hareketsizlik basta kalp rahatsizliklari olmak uzere riskler doğuruyor

günaydın kızlar

sbeden 77,4 kg

c.tesdi kontrolde kilom geçen haftahyla aynı çıktı 76,8 yani. ama 1 kg yağ artmış diyetisyen neler yaptın böyle dedi. aç kaldım o yüzden den akşam yedim dedim. ufak oynamalar yaptı yine ama bilmiyorum. üstelik her gün yürüyüş yaptığımı söyledim iyi ki yapmışsın dedi. biraz bozuldu durumlar böyle.

Kötü olmuş canım bence gündüz yemeye çalış akşam saldırmamak adına baktın saldırıyorsun mesel tatlıya saldırıyorsun daha hafif tatlılar meyveler yemeye çalış derimİlave spor şart bence

tatlı şeyler yemiyorum istemiyor canım zaten. ama ekstra spor için gücüm kalmıyor artık. c.tesi günü bile diyetisyenden çıktım eve yürüyürek gdiiyordum ki 1 saat geçti sağanak yağış başladı. yaklaşık 8-9 km kadar düşün artık o kadar çabalıyorum ama var bende birşeyler

Yürüyüşe vücudun alışmış bende zıplamalı hoplamalı sporlar gerekiyor belki de Bütün kontrollerini yaptırdın mı herhangi bir rahatsızlığın yok değil mi

Yürüyüşe vücudun alışmış bende zıplamalı hoplamalı sporlar gerekiyor belki de Bütün kontrollerini yaptırdın mı herhangi bir rahatsızlığın yok değil mi

yani yok canım değerlerle alakalı olduğunu sanmam. kişisel olabilir. evde herşey yolunda çok şükür bin şükür. iş yerinde gerginim bu aralar ama eskisi kadar takmıyorum. benim sorunum sürekli kilo vermem gerektiğini kafamdan çıkarmamak yani yediğim her şeyi düşünerek yiyorum.

Aslında bu bana kilo aldırıyor diye düşündüğünde gerçekten aldırıyor zayıf insanların en büyük avantajları düşünmüyorlar takmıyorlar

mesela dün, saat 1 den 7 ye kadar velilerle görüşmemiz vardı çoluk çocuk sohbet muhabbet dışarda bir mekandaydık
herkes kola içti hamburger pizza yerken, ben tavuklu salata ve ayran. istesem yiyemezmiydim yerdim. sonrasında çay içtim. su içtim falan. niye yemiyorsun tatlı yiyelim dediler yok yani yiyemem diyetteyim dedim. o gün bile dün yani uyguladım ama mesela kefir vardı öğünümde ayran içtim yerine. sürekli yeme onu yeme onu yeme aslında yemek istediğimden de değil, sinirlerim bozuluyor sadece

Aslında bu bana kilo aldırıyor diye düşündüğünde gerçekten aldırıyor zayıf insanların en büyük avantajları düşünmüyorlar takmıyorlar

evet doğru diyorsun kafamı boşaltamıyorum. hep korkuyla yediğim için ölçerek alıp o mutfak tartısını da kırmak istiyorum.

Artık ölçüleri biliyorsun bence ölçmene de gerek yok ki gramları ezberlemişsindir ben kalori oranını bile az çok ezberledim mesela

ezberledim ama aslında şu an sinir olarak yapıyorum demiş ya 1 dilim peynir 30 gr a tekabül eder ben kesip koyuyorum 25 gr mesela yok olmaz diyorum 5 gr daha eklemeliyim aslında ben kendimi sinir ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…