- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Maşallah canım az kalsın inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsunSelam Kızlar;
Sonunda 32. haftayı sağlıkla bitirdik kilom gün itibariyle 76.20
Bugün kontrolümüz var çalışabilir raporu alıcaz bebişimle biraz daha çalışalım sonrasında ablamızla tatil yapıcaz inşallah
H Heart of Gold canım 58 le başladık 18 kilo aldım ben de akşam yemelerim olmasa bu kadar kilo almazdım gün içinde işte olunca akşama şunu yapıyım bunu yapıyım kızım da yesin diye diye kış boyu aldım kiloları
Selam Kızlar;
Sonunda 32. haftayı sağlıkla bitirdik kilom gün itibariyle 76.20
Bugün kontrolümüz var çalışabilir raporu alıcaz bebişimle biraz daha çalışalım sonrasında ablamızla tatil yapıcaz inşallah
H Heart of Gold canım 58 le başladık 18 kilo aldım ben de akşam yemelerim olmasa bu kadar kilo almazdım gün içinde işte olunca akşama şunu yapıyım bunu yapıyım kızım da yesin diye diye kış boyu aldım kiloları
burcun ne seninezberledim ama aslında şu an sinir olarak yapıyorum demiş ya 1 dilim peynir 30 gr a tekabül eder ben kesip koyuyorum 25 gr mesela yok olmaz diyorum 5 gr daha eklemeliyimaslında ben kendimi sinir ediyorum.
H Heart of Gold canım herşeyden önce kafanı toparlaman lazım,kendini kısıtlanmış hissetmene gerek yok,sonuçta ölçüsünü bildikten sonra herşeyden yenebiliyor.
Bende diyetisyene gittim kadın hiçbirşeyi yasaklamadı eminim seninkide yasak koymamıştır,yanlız o bahsettiğin cipsti kolaydı onu yemeni hiçbir kimse tavsiyede etmez önermezde,senin niyetin zayıflayıp onlardanda yiyebilmekse zaten bu konuda hata yapıyosun
şuan yaptığımız şey zayıflamaya çalışırken,doğru ve sağlıklı şeylerle beslenmeyi öğrenebilmek,bu süreç biraz zor sana katılıyorum,çünkü hepimiz hamburgeri pizzayı kolayı çok seviyoruz,ama inan bana yediğimizde bize zarardan başka bişey değil,gözün hiç kalmasın böyle şeylerde,boşuna kendini strese sokma,her ne kadar adına diyet diyet desekte diyetisyeninle birlikte sağlıklı beslenmeye odaklan
bide nil in dediği gibi sana tek gereken spor kardiyo,akşamları jillanı yapmanı tekrar tekrar tavisye edicem
burcun ne senin
Güzencim ne kuzukızlar nasılsınız?
nasıl gidiyor?
kaptanım bugün tartılmadım,kendime hiç güzencim yoktu çünkü
güvencim yoktu demek istemiştimGüzencim ne kuzuBende tartıldım sana söylediğim rakamda kalmışım hafta sonu yaşamamış gibiyim Yemedim de pek ama sporda yapamadım ev işinden fırsat kalmadı cumartesi de çok halsizdim resmen yattım hastalıktan oldu herhalde ama bugün iyiyim
oyy kıyamam yaa,sen baya stres yaptın bu işi,nasıl rahat edeceksen öyle yap,bırakman iyi gelecekse bırakmalısın,bir sürede öyle git bakalım neler olacakbegüm orada kastım hani öyle bir ortamda istesem ben de yerdim pizza ama yine sağlıklı olanı tercih ettim. zzaten o tarz şeyleri yemiyorum en son geçen sene pizza yemiştim hamburger falan aramam da. yasaklı şeyler olmaz olur mu begüm tabii ki var. çorba bile yok düşün artık evde yapılan ki ben un falan koymam.... eşimle de konuştum çarşamba kontrolden sonra ara vereceğim çünkü mutsuzum üstümde baskı var biraz kafamın serbest olması lazım dedim. sen bilirsin dedi. bakalım diyetisyen ne diyecek .
aklımda dediklerin attım tv yede ama açıp bakamadım henüz
ASLan
Aynen kuzu plana koydum bakalım bugün mesela mutfağı toparlayıp yemek hazırlayacağım ders çalışacağım yarında duş zamanı duş alacağım günü birlik duş alıyorum genelde duş alacağım zamana denk getiriyorum çok terliyorum çünkügüvencim yoktu demek istemiştim
olsun canım hergün eksi çıkcaz diye bişey yok,artı olmada,hem dinlenmişsin ne güzel,bugün başlarsın spora inşallah
oyy kıyamam yaa,sen baya stres yaptın bu işi,nasıl rahat edeceksen öyle yap,bırakman iyi gelecekse bırakmalısın,bir sürede öyle git bakalım neler olacak
bide istersen yediklerini buraya yaz yorumlayalım birlikte,kalori ölçmene de gerek yok kaşık ölçüsüyle yazsanda yeter
yakin arkadaşım var kilo vermeye çalışan bi aslan o da.begüm orada kastım hani öyle bir ortamda istesem ben de yerdim pizza ama yine sağlıklı olanı tercih ettim. zzaten o tarz şeyleri yemiyorum en son geçen sene pizza yemiştim hamburger falan aramam da. yasaklı şeyler olmaz olur mu begüm tabii ki var. çorba bile yok düşün artık evde yapılan ki ben un falan koymam.... eşimle de konuştum çarşamba kontrolden sonra ara vereceğim çünkü mutsuzum üstümde baskı var biraz kafamın serbest olması lazım dedim. sen bilirsin dedi. bakalım diyetisyen ne diyecek .
aklımda dediklerin attım tv yede ama açıp bakamadım henüz
ASLan
evet ya eşimle konuşurken bile ağladım. ben daha önceden de gittim diyetisyene 1 i özel diğer 2 si devletti.
o zaman bile bu kadar kasılmadım. ve bana ödül verirdi mesela özeldeki. sütlü bir tatlı. devletteki de her gün kahve yanında 2 kare bitter ye demişti. ve ben onlara rağmen 17 kg vermiştim 1 yılda.
ama bu çok kasıyor yani anladınız mı. sırf 2 kare bitter yedim diye hurma verdi tamam versin çok güzel en sağlıklısı aslında ben de hurmayı çok severim. ama düşünüyorum millet ne kaçamaklar yapıpta veriyor. instagramda bir kadın var istediğimi yiyerek 15 kg verdim ya çıldıracağım nasıl oluyor bu.
yazarım canım. mesela bugün değişiklik yapacağım. öğlen kantinden köfte salata yiyeceğim. 2 köfte veriyor zaten diyetisyeninkiyle aynı. yemeğimi yiyip öyle yürüyüşe gideceğim. yani 11.45 de yiyeceğim.
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 kk beyaz peynir, 1 dilim tuzsuz etimek, 5 zeytin, bol yeşillik , 1 biber ve 2 dilim salam yedim.
şimdi türk kahvesi içiyorum ve 1 lt suyum bitti.
[
yakin arkadaşım var kilo vermeye çalışan bi aslan o da.
kendini ac bırakmaya yatkin sikca hata yapıyor ve siskin hissediyorsa asla tartilmaZ :) ama ölçüsü kafadan
ac kalmak direk kas kaybettiriyo arada azcik yediklerin de direk yag olmaya çalışıyo. ac kalmaktansa bigun ölçüyu kacirmak daha mantikligünaydın kızlar
sbeden 77,4 kg
c.tesdi kontrolde kilom geçen haftahyla aynı çıktı 76,8 yani. ama 1 kg yağ artmış diyetisyen neler yaptın böyle dedi. aç kaldım o yüzden den akşam yedim dedim. ufak oynamalar yaptı yine ama bilmiyorum. üstelik her gün yürüyüş yaptığımı söyledim iyi ki yapmışsın dedi. biraz bozuldu durumlar böyle.
afiyet olsunişte ben aç kalamyı sevmiyorum. başıma ağrı girer enerjim biter modum düşer. az olsun ama hani halsiz kalmayacak sıklıkta olsun
bu arada 3 köfte geldi
seni kastırıyosa devam etme,psikoloji herşeyden önemli ve bu bile kilonu tutuyo veremiyosun
sonuçta daha önce vermeyi başarmışsın demek ki sende bi sorun yok,yöntemde hata var
sabah kahvaltın çok güzel,öğlen 2 köfte bence az,salatayı bol yiyip yanına 1 dilim ekmek yiyebilirsin ama yinede aklında olana karışmıyım
bu öğlen yemeği sana bi ara öğün gerektirir arada ne yiycen?
yemekhane yemekleri çok mu yağlı,unlu?ekmek geitrdi çocuk 2 dilim geri verdim. abla bari 1 dilim ye diyoröbrü arkadaş geldi yaaa niye yemekhaneden yemiyorsun haa dedim yiyeyim de 100 kilo olayım. neyse köfte 3 tane geldi. süt getirdim begüş ara için. ama yetmeme ihtimalini düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?