hoşgeldin canım ne güzel 80 olamamissin henüzSelam Kızlar;
Sonunda 32. haftayı sağlıkla bitirdik kilom gün itibariyle 76.20
Bugün kontrolümüz var çalışabilir raporu alıcaz bebişimle biraz daha çalışalım sonrasında ablamızla tatil yapıcaz inşallah
H Heart of Gold canım 58 le başladık 18 kilo aldım ben de akşam yemelerim olmasa bu kadar kilo almazdım gün içinde işte olunca akşama şunu yapıyım bunu yapıyım kızım da yesin diye diye kış boyu aldım kiloları
Sabah; 07:40 - 200 ml çilekli süt - 125 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:15 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 1 kase mevsim salata zeytinyağlı - 280 kalori
Akşama tonbalıklı salata var
Sabah canım hiç bir şey istemedi çok erken saat yaçilekli sütte yenimi çıktı kız
öğlende güzel
akşamda öyle
yanlız abur cubur kaçamağı yok tamam mı
ayy isteemm tabi,ben çok severim öyle sütleriSabah canım hiç bir şey istemedi çok erken saat yaDost sütten çıktı muzlusu çikilatalısı da var isten mi Yok kuzu bu hafta sıkı tutmalıyım ipleri
ayy isteemm tabi,ben çok severim öyle sütleriama içinde şeker,boya vs... var diye korkuma içmiyorum hiç,sade tercih ediyorum
ayy tutalım nil,bende hafta sonu pek kaçırdım,hala acıkmadım biliyonmuyani,şuan midem aşırı şiş gergin ne önerirsin?
aaa biberiyem vardı ama çaycı yeşilçay yapıcam dediydi onu içeyim geçmezse yaparım biberiyemiEvet bende farkettim şeker oranını tabi içtikten sonra
Ne yedin kız o kadarBeni en çok biberiye çayı rahatlatıyor sindiriyor
Biberiye acayip sindiriyor yeşil çayın pek sindirdiğine şahit olmadımaaa biberiyem vardı ama çaycı yeşilçay yapıcam dediydi onu içeyim geçmezse yaparım biberiyemi
hımm o zaman çaycıdan önce davranıyım biberiyemi demliyim benBiberiye acayip sindiriyor yeşil çayın pek sindirdiğine şahit olmadım
yemekhane yemekleri çok mu yağlı,unlu?
orda yemiyosan evden mi getiriyosun yemekleri?
hiç yiyebileceğin yemekleri çıkmıyomu ama yaaa
süt güzel,yanına 2-3 ceviz olsa tamammış yada yarım elma?
yakınlarda market yok mu yanına yiyebileceğin ufak atıştırmalık bişeyler alsan
ayy isteemm tabi,ben çok severim öyle sütleriama içinde şeker,boya vs... var diye korkuma içmiyorum hiç,sade tercih ediyorum
ayy tutalım nil,bende hafta sonu pek kaçırdım,hala acıkmadım biliyonmuyani,şuan midem aşırı şiş gergin ne önerirsin?
Demle kuzum hazımsızlığa birebir genelde akşamları önerirler mesela bak evdeki biberiyem duruyor akşamları içsem ya ne salmış insanım ben yahımm o zaman çaycıdan önce davranıyım biberiyemi demliyim ben
ayy öyle deme nil,insan herşeye yetişemiyo,bazende unutuyosun yaniii,çok normalDemle kuzum hazımsızlığa birebir genelde akşamları önerirler mesela bak evdeki biberiyem duruyor akşamları içsem ya ne salmış insanım ben ya
yok canım uymuyor z.yağlı yok denecek kadar az öğrenciler sevmediğinden hep onlara göre çıkıyor yemekler.
evden getiriyorum zor değil evden getirmek artık alıştım bazen daralıyorum da o kadar değil.
var da, ceviz yok 2 tane kantin var fıstık fındık leblebi satıyorlar genelde.
yarın ona göre alayım yanıma
ben doğuşun karışık bitki çayını aldım, kiraz sapı anason biberiye sinemaki civanperçemi rezene. berabttı tadı ama içtim
Vallahi şu derslerim olmasa kendimi çok güzel vereceğim de beni hep bu sene engelledi yaayy öyle deme nil,insan herşeye yetişemiyo,bazende unutuyosun yaniii,çok normal
anladım canım,o zaman evden getirmeye devam
aa sütün yanında azcık leblebi olabilir aslında,fındıkta olur
karnımdaki gerginlik bugün böyle kitara,dün kaçırdım da biraz,akşam spor yaparsam bişeyciğim kalmaz
Vallahi şu derslerim olmasa kendimi çok güzel vereceğim de beni hep bu sene engelledi ya
aynen canım geçiçi zaten bu durumlar. olur arada aslında 1 gün serbest gün yapabilirsiniz kendin için.
Evet resmen evde işleri halledeyim diye pazar günü dışarı çıkmadım düşün yine yetmiyorhaklısın nil,bide gezenti tipler olunca evde herşeye adapte olamıyosun, misal ben
bende öyle kabul ettim artıkama beni çok rahatsız etti bugün
bide benimki 1 aylık serbest gün hakkı gibi oldu
yetmiyor yetmiyor herşeye yetişemiyoruz malesef,bak kitaraya bide öyle çocuk olunca hayat çok daha zor,allahtan benimki büyüdede ondan rahatım yoksa nerdeeeEvet resmen evde işleri halledeyim diye pazar günü dışarı çıkmadım düşün yine yetmiyor
Evet resmen evde işleri halledeyim diye pazar günü dışarı çıkmadım düşün yine yetmiyor
yetmiyor yetmiyor herşeye yetişemiyoruz malesef,bak kitaraya bide öyle çocuk olunca hayat çok daha zor,allahtan benimki büyüdede ondan rahatım yoksa nerdeee
ben karar verdim,hafta sonuna iş bırakmıycam
havalar ısınınca evde durmuyoz biz
hafta içi peyderpey işleri bitircem hafta sonu gezcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?