♥haftalık kilo verme yarışması♥

hoşgeldin canım ne güzel 80 olamamissin henüz
az kaldi miniginize kavusmaya

Sabah; 07:40 - 200 ml çilekli süt - 125 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:15 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 1 kase mevsim salata zeytinyağlı - 280 kalori

Akşama tonbalıklı salata var

çilekli sütte yenimi çıktı kız
öğlende güzel
akşamda öyle
yanlız abur cubur kaçamağı yok tamam mı

çilekli sütte yenimi çıktı kız
öğlende güzel
akşamda öyle
yanlız abur cubur kaçamağı yok tamam mı
Sabah canım hiç bir şey istemedi çok erken saat ya Dost sütten çıktı muzlusu çikilatalısı da var isten mi Yok kuzu bu hafta sıkı tutmalıyım ipleri

Sabah canım hiç bir şey istemedi çok erken saat ya Dost sütten çıktı muzlusu çikilatalısı da var isten mi Yok kuzu bu hafta sıkı tutmalıyım ipleri
ayy isteemm tabi,ben çok severim öyle sütleri ama içinde şeker,boya vs... var diye korkuma içmiyorum hiç,sade tercih ediyorum
ayy tutalım nil,bende hafta sonu pek kaçırdım,hala acıkmadım biliyonmuyani,şuan midem aşırı şiş gergin ne önerirsin?

Evet bende farkettim şeker oranını tabi içtikten sonra

Ne yedin kız o kadar Beni en çok biberiye çayı rahatlatıyor sindiriyor

yok canım uymuyor z.yağlı yok denecek kadar az öğrenciler sevmediğinden hep onlara göre çıkıyor yemekler.
evden getiriyorum zor değil evden getirmek artık alıştım bazen daralıyorum da o kadar değil.
var da, ceviz yok 2 tane kantin var fıstık fındık leblebi satıyorlar genelde.
yarın ona göre alayım yanıma

ben doğuşun karışık bitki çayını aldım, kiraz sapı anason biberiye sinemaki civanperçemi rezene. berabttı tadı ama içtim

anladım canım,o zaman evden getirmeye devam
aa sütün yanında azcık leblebi olabilir aslında,fındıkta olur

karnımdaki gerginlik bugün böyle kitara,dün kaçırdım da biraz,akşam spor yaparsam bişeyciğim kalmaz

aynen canım geçiçi zaten bu durumlar. olur arada aslında 1 gün serbest gün yapabilirsiniz kendin için.

Vallahi şu derslerim olmasa kendimi çok güzel vereceğim de beni hep bu sene engelledi ya

haklısın nil,bide gezenti tipler olunca evde herşeye adapte olamıyosun, misal ben

aynen canım geçiçi zaten bu durumlar. olur arada aslında 1 gün serbest gün yapabilirsiniz kendin için.

bende öyle kabul ettim artıkama beni çok rahatsız etti bugün
bide benimki 1 aylık serbest gün hakkı gibi oldu

haklısın nil,bide gezenti tipler olunca evde herşeye adapte olamıyosun, misal ben

bende öyle kabul ettim artıkama beni çok rahatsız etti bugün
bide benimki 1 aylık serbest gün hakkı gibi oldu
Evet resmen evde işleri halledeyim diye pazar günü dışarı çıkmadım düşün yine yetmiyor

Evet resmen evde işleri halledeyim diye pazar günü dışarı çıkmadım düşün yine yetmiyor
yetmiyor yetmiyor herşeye yetişemiyoruz malesef,bak kitaraya bide öyle çocuk olunca hayat çok daha zor,allahtan benimki büyüdede ondan rahatım yoksa nerdeee
ben karar verdim,hafta sonuna iş bırakmıycam
havalar ısınınca evde durmuyoz biz
hafta içi peyderpey işleri bitircem hafta sonu gezcem

ben de ilk kez bir h.sonu birşey yapmadım yani şoktayım. c.tesi eşim evi süpürmüş aaa bi geldim ev temiz. sen gelene kadar yapayım dedi. sağolsun. ben de biraz dinlendim dolma yaptım. ertesi gün de öğlen 1 den 7 ye kadar dışardaydım çok mutlu oldum aslında dışarda bir yerde oturup sohbet etmeyi özlemişim...ütü falan kaldı akşam a yemek yok yemekle geçer bu akşam artık .

evet evet bende h.içi akşam halletcem h. sonu da organizasyon yapacam. bu h. sonu olmaz da, eşimin görevi var ama sonrakiler için olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…