begüşş dün ne yedim
öğlen et köfte sandığım meğersem tavuk köfteymiş.
ara da sütün yanında 1 dilim tam buğday kek yedim
akşam da; tavuklu yoğurtlu kereviz salatası, 2 küçük kepçe tarhana çorbası içtim: 3 tane de aci biber yedim.
sonrasında kızımla kocamla bulmaca çözüyorduk hadi dediler çay içelim iyi yaptık bisküvi kraker azcık kızın krakerinden tırtıkladım 8-10 tane yemeseydim iyiydi de oldu artık.
1 saat yürüyüşümü yapmıştım zaten öğle arasında. su çok içemedim 2,5 lt ile kaldı öyle.
bugün de dün kü kahvaltımın aynısı , 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam ve bol yeşillik
öğlen için pırasa ve salatam var.
ara içinde yine süt getirdim yanında da portakal. epeydir yemiyordum canım da istiyordu zaten mevsimi de geçecek
akşam için de; fırında sebzeli tavuklu patates ve makarna yapacağım. ben sadece yoğurt ve sebzeli tavuk yiyeceğim. çok seviyorum fırında soğan sarımsak ana yemeği yemem garnitür yerim ben o kadar
buda benim menüm
sabah(07:45)
1 dilim ekmek
2 ceviz
öğlen (11:50)
nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt (2 kaşık kalmış)
ara (15:30)
yarım dilim ekmek
1 ceviz
akşam (19:30)
karnıbahar yemeği
2 tane yulaf kepeği poğaçası
ayran
kitaracım menün kraker hariç iyi,normalde çorbaya hiç karışmam ama sen yavaş verdiğinden çorbayı öğlen içersen daha iyi olur gibi geldi
bugünkü menüde gayet güzel
2,5 litre su iyidir illa 3 e gerek yok ki
yürüyüşünüde yap ama senin kilondaki birine kardiyo şart,yürüyüş daha fazla kilodakiler için ve günlük sağlıklı yaşam için çok ideal ama senin kilondaki birine zayıflamak için yetersiz, ara ara kardiyoda eklersen daha iyi olur
sen dün şiş olduğundan tabii hafif yedin dimi. bugün nasılsın indimi şişliğin?
canım öğlen çorba içemem çünkü kantin ve yemekhanede unlu yapıyorlar. akşam çorba olayı özlediğimden içtim resmen 3 aydır çorba yok...evet kardiyo şart ama enerjim yok ona. nasıl yapsam bilmiyorum tembellik ediyorum farkındayım. şu eliptik işini konuşamadım daha eşimle, ama hani ağzını yokladım nasıl durumlar diye, eh işte anca yani yine en iyisi evde yapılan spor maalesef.
akşama bişeyim kalmamıştı zaten,ama menüm az değil normalde yediğim bu kadar zaten,hatta ekmek tarzını çok kaçırdım gibime bile geldi
o zaman kanana kadar çorbanı iç
sana bişey diyim mi,haftada 4 gün kardio,diğer günle yürüyüş yap inan bana şu yediklerinde çok rahat zayıflarsın,ben geçen sene kardiyo videosu yaptığım 1 ay diyetisyenimdeki yağ oranım en yüksek seviyede inmişti çok şaşırmıştık,inan eliptiğede gerek yok,you tube dan bulduğun videolar bile yeter
kahvaltı yapıyorum dün şişim diye yemedim ama eksta peynir ve zeytin oluyo oda öğlene kadar anca tutuyo zatenartık kahvlatı yapmıyor musun? acıkmıyor musun peki?
yok o kadar içmem de ; arada olabilir. aslında bir başlasam devamı gelir kardiyonun. dün bir arkadaşı alt bölgen çok sıkılaşmış dedi, kilomu söyledim inanamadı. az değil 12 cm incelme oldu. son 3 seansım kaldı zaten, en azından bu işlemden iyi sonuç aldım.
demek ki kardiyo direk yağ yakımı, başladığım zaman haber verecem sana
Aynen bol bol tempo demekSağol Canım bence de veririm yaa 2 çocuk daha çok koşturmaca demek
kahvaltı yapıyorum dün şişim diye yemedim ama eksta peynir ve zeytin oluyo oda öğlene kadar anca tutuyo zaten
şu kardiyoyu 1 ay düzenli yap birde diyetisyende yağ oranına baktır farkı göreceksin
kesinlikle incelmişsindir zaten önemli olan tartıdaki rakam değil görüntü/kas-yağ oranı
nill artı çıkman mısırdan olabilir, konserce olduğundan o su tutmuşturSabah; 07:40 - 200 ml çilekli süt - 125 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:15 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 1 kase mevsim salata zeytinyağlı - 280 kalori
Akşam; 19:15 - 104 gr tonbalığı + 1 kase marul + 119 gr mısır + 2 ad.tel peynir - 341 kalori
Toplam kalori: 748
2,5 lt su
Bu sabah tartıda + çıktım ama farklı bir sebepten falan olduğunu düşünüyorum eminim böyle devam edersem bugünde sporla desteklersem fazlasıyla gidecektir su tuttu herhalde vücut
ben ben o yumurta beni acıktırıyoryumurta acıktırıyor beni diyenler var ama beni hep tok tutmuştur. gün aşırı yumurta da tüketebilirsin aslında.
ay inşallah sen böyle söyleyince gaza geliyorum
Güzel menü canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği 124 kalori , 1 dilim peynir 90 kalori , 5 zeytin 40 kalori , 3 dilim domates 24 kalori , biber 2 tane 16 kalori , 3 yaprak marul 12 kalori
Ara: leblebi 20 g 55 kalori ,Türk kahvesi 7 kalori , bitter çikolata 10 gram 32 kalori
Öğlen : karnı bahar 1 yk 12 kalori , kereviz 24 kalori ,çorba 62 kalori şehriyeli
Ara : kuru yemiş 70 kalori ,elma 62 kalori
Akşam : 3 yk bulgur pilavı 72 kalori , salata 5 yk 35 kalori , cacık 84 kalori
Ara : 1 çay kaşığı kakaolu yağsız süt 70 kalori
Toplam: 850 kalori
2 litre su
Çok iyisin canım devam akşamları yapabiliyorsan spor ekle ve daha fazla vereceğini gör güzel gidiyorsunbegüşş dün ne yedim
öğlen et köfte sandığım meğersem tavuk köfteymiş.
ara da sütün yanında 1 dilim tam buğday kek yedim
akşam da; tavuklu yoğurtlu kereviz salatası, 2 küçük kepçe tarhana çorbası içtim: 3 tane de aci biber yedim.
sonrasında kızımla kocamla bulmaca çözüyorduk hadi dediler çay içelim iyi yaptık bisküvi kraker azcık kızın krakerinden tırtıkladım 8-10 tane yemeseydim iyiydi de oldu artık.
1 saat yürüyüşümü yapmıştım zaten öğle arasında. su çok içemedim 2,5 lt ile kaldı öyle.
bugün de dün kü kahvaltımın aynısı , 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam ve bol yeşillik
öğlen için pırasa ve salatam var.
ara içinde yine süt getirdim yanında da portakal. epeydir yemiyordum canım da istiyordu zaten mevsimi de geçecek
akşam için de; fırında sebzeli tavuklu patates ve makarna yapacağım. ben sadece yoğurt ve sebzeli tavuk yiyeceğim. çok seviyorum fırında soğan sarımsak ana yemeği yemem garnitür yerim ben o kadar
buda benim menüm
sabah(07:45)
1 dilim ekmek
2 ceviz
öğlen (11:50)
nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt (2 kaşık kalmış)
ara (15:30)
yarım dilim ekmek
1 ceviz
akşam (19:30)
karnıbahar yemeği
2 tane yulaf kepeği poğaçası
ayran
kitaracım menün kraker hariç iyi,normalde çorbaya hiç karışmam ama sen yavaş verdiğinden çorbayı öğlen içersen daha iyi olur gibi geldi
bugünkü menüde gayet güzel
2,5 litre su iyidir illa 3 e gerek yok ki
yürüyüşünüde yap ama senin kilondaki birine kardiyo şart,yürüyüş daha fazla kilodakiler için ve günlük sağlıklı yaşam için çok ideal ama senin kilondaki birine zayıflamak için yetersiz, ara ara kardiyoda eklersen daha iyi olur
nill artı çıkman mısırdan olabilir, konserce olduğundan o su tutmuştur
yemedim yemedim,dün spordan sonra eşim armut uzattı önce elime aldım sonra geri bıraktım tuttum kendimiGüzel menü canım afiyet olsun
Çok iyisin canım devam akşamları yapabiliyorsan spor ekle ve daha fazla vereceğini gör güzel gidiyorsun
Begüş harikasın ya ekmekler gözüme batsa da onun dışında hiç bir şey yememişsin zatenBu arada hafta sonu hep ceviz yedim beni tok tutmuyor yahu
Mısır tutmuş olabilir mısırsızda çok acı geliyor domates salatalık falanda yemiyorum ya bu mevsimdeNisan-Mayıs gelse de başlasak almaya çok özledim domates peynir salatalık
Suyu bugün geri tepeceğim bakalım sporla gider belki akşama yine tonbalıklı salata düşünüyorum ama mısır dünki yediğimin yarısı anca kaldıyemedim yemedim,dün spordan sonra eşim armut uzattı önce elime aldım sonra geri bıraktım tuttum kendimi
evet bende domates salatalık almıyorum,aslında hazirana kadar beklemek lazım da,biraz ucuzlayınca çery domatesten alırım belki ama dediğin gibi nisan mayısta
bende bayılırım nillSuyu bugün geri tepeceğim bakalım sporla gider belki akşama yine tonbalıklı salata düşünüyorum ama mısır dünki yediğimin yarısı anca kaldıBen normalde peynir domates ve ekmek üçlüsüne bayılırım ama hedefe ulaştığımda sadece 1 kere ödül olarak yiyeceğim
Tatlı favorim tabi orası ayrı amabende bayılırım nill
ödül olarak tatlı bişeyler yerdim heralde
afiyet olsun,çorbayda yemekte pirinçli başka çorba yokmuydu?tavuk gibiSabah; 07:35 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf - 161 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşilçay demleme
Öğle; 12:40 - 1 kaseden biraz az yoğurt çorbası(pirinçleri ayırmaya çalıştım) + 1 porsiyon ıspanak yemeği(bunda pirinçlerle yemeye mecburdum) - 272 kalori
Akşama nasipse tonbalıklı salatam aynı şekilde
Şincik şöyle oldu ezogelin vardı hiç sevmiyorum mecbur kalmadıkça yemiyorum iyi bari yoğurt olsun dedim o sırada ıspanak ortada yoktuafiyet olsun,çorbayda yemekte pirinçli başka çorba yokmuydu?tavuk gibi
kahvaltı
3 dilim buğday ekmegi
5 dilim peynir
1 zeytin
yarim demet tere
ceyrek demet roka
1 haslama yumurta
çay
şimdi spordayim hava güzel
Şincik şöyle oldu ezogelin vardı hiç sevmiyorum mecbur kalmadıkça yemiyorum iyi bari yoğurt olsun dedim o sırada ıspanak ortada yoktuYemekler fırın tavuk yağlı bir musakka vardı kuru fasulye de ekmeksiz pilavsız doyurmyor beni abla da dedi ki 1 porsiyon kalan ıspanağım var kenarda bende düşünmeden onu kaptım ama önüme gelince pirinç gerçeğiyle yüzleştim Akşam salatayla dengeleyeceğiz artık şimdi sade türk kahvesiyle soda içiyorum gel ısmarlayayım
Afiyet olsun canım hava mükemmel keşke çalışmasam da rahat 1 saat yürüsem dışarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?