♥haftalık kilo verme yarışması♥

Haklısın canım hafta içi yapmalıyız (dersi ne ara çalışacaksamm)bizde öyle bir hafta evdeysek bir hafta değilizdir gerçi eşim sınavı kazanamazsa ben yine tekim

Çok iyi olmuş canım ohhÜtü dedin de benimde bu akşam çamaşırları yıkamam gerek unutuyordum bak bitmiyor bitmiyor

kız nil,senin evde bizim kadar işin olmaz,çocuğun yok daha,hergün öyle ne işi olcak
eşinin sınavı ne zaman,inşallah kazanırda rahat eder
ayy benimde ütümün yarısı duruyo,aklıma getirdiniz bak stess oldum şimdi bide dün dışardaydıkya giysileri yıkamam lazım 1 makinede çamaşır uff pufff

Sınava girdi sonuçları bekliyoruz kuzum Amin Allahım inşallah kazanır

Bende fena stresim daha çamaşırları yıkanacak ütüleri de var sen yine iyisin deme çok işim oluyor o yüzden çocuk yapmıyorum henüz

hımm o zaman sonuç ne zaman açıklanıyor?
ayy kaç kaç nereye kadar elbet bigün yapacan,o zaman kadar zayıflayıp spor işini aradan çıkarsan çok büyük kar,ama geri kilo almaman lazım tabi

hımm o zaman sonuç ne zaman açıklanıyor?
ayy kaç kaç nereye kadar elbet bigün yapacan,o zaman kadar zayıflayıp spor işini aradan çıkarsan çok büyük kar,ama geri kilo almaman lazım tabi
Daha var kuzum rahat 2 haftası bakalım dua ediyorum Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin yine yalnız kalmak istemiyorum 3 ay rahat Evet çocuk olana kadar zaten hep azami tutmalıyım şu kiloyu

inşallah nill,hayırlısıyla kazanır,emeklerinin karşılığını alır inaşallah,o zaman işyerinde yükselcekmi?başka iş mi arayacak?
ayy evet evde yanlız kalmak çok zor
evet kilo almak yok,korumayıda öğrenmeliyiz

hadi inşaAllah canım. sorması ayıp eşin ne iş yapıyordu ve hangi sınava girdi ben kaçırmışım o mevzuyu.

Amin inşallah kuzum sağol Allah razı olsunStaja başlayacak iş yerinde göstererek 2-3 sene içerisinde yeterlilik sınavına girecek yeterli olursa belgesini alacak bu bizim için iyi olacak kendimize ofis açabiliriz belgemizi biriyle birleşip kullanabiliriz falan serbeste mali müşavir olmuş olacak inşallah

hadi inşaAllah canım. sorması ayıp eşin ne iş yapıyordu ve hangi sınava girdi ben kaçırmışım o mevzuyu.
Serbest Mali müşavirlik sınavına girdi canım kazanırsa staj başlayacak 3 sene sonra yeterlilik sınavı var onuda verirse belgeyi alacak. Kendisi şuan Maliye mezunu genel muhasebeci olarak çalışıyor

ben 73 kg yu tam 6 ay korudum ve yememden kısmadan ama her gün 1 saat yürümüştüm.

Serbest Mali müşavirlik sınavına girdi canım kazanırsa staj başlayacak 3 sene sonra yeterlilik sınavı var onuda verirse belgeyi alacak. Kendisi şuan Maliye mezunu genel muhasebeci olarak çalışıyor

hadi hsyırlısı olsun canım kendi yerini açmayı nasip etsin Rabbim.

Bugünkü menüm
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği 124 kalori , 1 dilim peynir 90 kalori , 5 zeytin 40 kalori , 3 dilim domates 24 kalori , biber 2 tane 16 kalori , 3 yaprak marul 12 kalori
Ara: leblebi 20 g 55 kalori ,Türk kahvesi 7 kalori , bitter çikolata 10 gram 32 kalori
Öğlen : karnı bahar 1 yk 12 kalori , kereviz 24 kalori ,çorba 62 kalori şehriyeli
Ara : kuru yemiş 70 kalori ,elma 62 kalori
Akşam : 3 yk bulgur pilavı 72 kalori , salata 5 yk 35 kalori , cacık 84 kalori
Ara : 1 çay kaşığı kakaolu yağsız süt 70 kalori
Toplam: 850 kalori
2 litre su

begüşş dün ne yedim

öğlen et köfte sandığım meğersem tavuk köfteymiş.
ara da sütün yanında 1 dilim tam buğday kek yedim
akşam da; tavuklu yoğurtlu kereviz salatası, 2 küçük kepçe tarhana çorbası içtim: 3 tane de aci biber yedim.
sonrasında kızımla kocamla bulmaca çözüyorduk hadi dediler çay içelim iyi yaptık bisküvi kraker azcık kızın krakerinden tırtıkladım 8-10 tane yemeseydim iyiydi de oldu artık.

1 saat yürüyüşümü yapmıştım zaten öğle arasında. su çok içemedim 2,5 lt ile kaldı öyle.

bugün de dün kü kahvaltımın aynısı , 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam ve bol yeşillik

öğlen için pırasa ve salatam var.
ara içinde yine süt getirdim yanında da portakal. epeydir yemiyordum canım da istiyordu zaten mevsimi de geçecek
akşam için de; fırında sebzeli tavuklu patates ve makarna yapacağım. ben sadece yoğurt ve sebzeli tavuk yiyeceğim. çok seviyorum fırında soğan sarımsak ana yemeği yemem garnitür yerim ben o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…