evet evet bende h.içi akşam halletcem h. sonu da organizasyon yapacam. bu h. sonu olmaz da, eşimin görevi var ama sonrakiler için olabilir.
Haklısın canım hafta içi yapmalıyız (dersi ne ara çalışacaksamm)yetmiyor yetmiyor herşeye yetişemiyoruz malesef,bak kitaraya bide öyle çocuk olunca hayat çok daha zor,allahtan benimki büyüdede ondan rahatım yoksa nerdeee
ben karar verdim,hafta sonuna iş bırakmıycam
havalar ısınınca evde durmuyoz biz
hafta içi peyderpey işleri bitircem hafta sonu gezcem
ben de ilk kez bir h.sonu birşey yapmadım yani şoktayım. c.tesi eşim evi süpürmüş aaa bi geldim ev temiz. sen gelene kadar yapayım dedi. sağolsun. ben de biraz dinlendim dolma yaptım. ertesi gün de öğlen 1 den 7 ye kadar dışardaydım çok mutlu oldum aslında dışarda bir yerde oturup sohbet etmeyi özlemişim...ütü falan kaldı akşam a yemek yok yemekle geçer bu akşam artık .
Haklısın canım hafta içi yapmalıyız (dersi ne ara çalışacaksamm)bizde öyle bir hafta evdeysek bir hafta değilizdir gerçi eşim sınavı kazanamazsa ben yine tekim
Çok iyi olmuş canım ohhÜtü dedin de benimde bu akşam çamaşırları yıkamam gerek unutuyordum bak bitmiyor bitmiyor
kız nil,senin evde bizim kadar işin olmaz,çocuğun yok daha,hergün öyle ne işi olcak
eşinin sınavı ne zaman,inşallah kazanırda rahat eder
ayy benimde ütümün yarısı duruyo,aklıma getirdiniz bak stess oldum şimdibide dün dışardaydıkya giysileri yıkamam lazım 1 makinede çamaşır uff pufff
Sınava girdi sonuçları bekliyoruz kuzumAmin Allahım inşallah kazanır
Bende fena stresim daha çamaşırları yıkanacak ütüleri de varsen yine iyisin deme çok işim oluyor o yüzden çocuk yapmıyorum henüz
Daha var kuzum rahat 2 haftası bakalım dua ediyorum Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versinhımm o zaman sonuç ne zaman açıklanıyor?
ayy kaç kaç nereye kadar elbet bigün yapacan,o zaman kadar zayıflayıp spor işini aradan çıkarsan çok büyük kar,ama geri kilo almaman lazım tabi
inşallah nill,hayırlısıyla kazanır,emeklerinin karşılığını alır inaşallah,o zaman işyerinde yükselcekmi?başka iş mi arayacak?Daha var kuzum rahat 2 haftası bakalım dua ediyorum Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versinyine yalnız kalmak istemiyorum 3 ay rahat Evet çocuk olana kadar zaten hep azami tutmalıyım şu kiloyu
kız nil,senin evde bizim kadar işin olmaz,çocuğun yok daha,hergün öyle ne işi olcak
eşinin sınavı ne zaman,inşallah kazanırda rahat eder
ayy benimde ütümün yarısı duruyo,aklıma getirdiniz bak stess oldum şimdibide dün dışardaydıkya giysileri yıkamam lazım 1 makinede çamaşır uff pufff
Sınava girdi sonuçları bekliyoruz kuzumAmin Allahım inşallah kazanır
Bende fena stresim daha çamaşırları yıkanacak ütüleri de varsen yine iyisin deme çok işim oluyor o yüzden çocuk yapmıyorum henüz
Amin inşallah kuzum sağol Allah razı olsuninşallah nill,hayırlısıyla kazanır,emeklerinin karşılığını alır inaşallah,o zaman işyerinde yükselcekmi?başka iş mi arayacak?
ayy evet evde yanlız kalmak çok zor
evet kilo almak yok,korumayıda öğrenmeliyiz
Serbest Mali müşavirlik sınavına girdi canım kazanırsa staj başlayacak 3 sene sonra yeterlilik sınavı var onuda verirse belgeyi alacak. Kendisi şuan Maliye mezunu genel muhasebeci olarak çalışıyor
hadi inşaAllah canım. sorması ayıp eşin ne iş yapıyordu ve hangi sınava girdi ben kaçırmışım o mevzuyu.
inşallah nill,hayırlısıyla kazanır,emeklerinin karşılığını alır inaşallah,o zaman işyerinde yükselcekmi?başka iş mi arayacak?
ayy evet evde yanlız kalmak çok zor
evet kilo almak yok,korumayıda öğrenmeliyiz
işte sporuda bırakmamak gerekiyo,bırakınca iştahta açılıyoben 73 kg yu tam 6 ay korudum ve yememden kısmadan ama her gün 1 saat yürümüştüm.
Serbest Mali müşavirlik sınavına girdi canım kazanırsa staj başlayacak 3 sene sonra yeterlilik sınavı var onuda verirse belgeyi alacak. Kendisi şuan Maliye mezunu genel muhasebeci olarak çalışıyor
bencede nill,inşallah kendi yerini açar aminnhadi hsyırlısı olsun canım kendi yerini açmayı nasip etsin Rabbim.
hadi hsyırlısı olsun canım kendi yerini açmayı nasip etsin Rabbim.
Amin canlarım inşallah sağolun Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versinbencede nill,inşallah kendi yerini açar aminn
Sağol Canım bence de veririm yaa 2 çocuk daha çok koşturmaca demekMaşallah canım az kalsın inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsunKiloları vereceksin artık düşünme şimdiden
Sağol Canım bence de veririm yaa 2 çocuk daha çok koşturmaca demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?