- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
heee ıspanağı kakaladı sana desene
neyse akşama dengelersin sen onu
sen kahveyi koy hemen geliyorum
En güzel saat öğlen D vitamini de vücut alacak ohhhava süper aynen. öğle saati çıkınca terliyom biraz ama olsun sorun değil.
En güzel saat öğlen D vitamini de vücut alacak ohhBen bundan sonra öğle yemeğine çıktığımda 15 dakika falan turlayacağım çevrede aşağı yukarı vücudum az güneş alsın biraz daha ısınsın bakalım havalar
Aynen canım her şekilde vücudun alır merak etme en azından alabildiği kadar ne yapalımvalla aynı şeyi düşünmüşüz. hatta dedim ki şimdi makyaj da var güneş kremi süremiyorum. aman olsun d vitamini alıyorum dedim
Sağlıklı bir şey yapmış tatlı isteğini de kişinin keser gibi dene canım bende deneyeyim olmadıkızlar şimdi bir arkadaşımın yeğeni, 15 günde 9 kg vermiş ama nasıl. turşu ve şarküteri ürün yasak diğer şeyler normal yiyorsun
3-4 kabuk tarçin, 5 bardak su, kök zencefil defne yaprağı elma ve karanfil
tarçın ve suyu 10 dk kaynat, kapatmaya yakın az biraz birer tutam diğerlerini ekle sonra soğutmaya bırak mesela akşam yap, ertesi gün iç.
bunu 15 gün yapmış her gün 1 lt ye yakın içmiş. direk yağ yakıcıymış. ben de tüm malzemeler var bu akşam yapacağım deneyeceğim.
aynen zaten kan şekerini düzenliyor. ben zaten zencefilli su içtim bir ara bunu da içerimSağlıklı bir şey yapmış tatlı isteğini de kişinin keser gibi dene canım bende deneyeyim olmadı
Tadı güzel olur gibi canım elmayı dilimleyip bırakmış sonra süzdürmüş müaynen zaten kan şekerini düzenliyor. ben zaten zencefilli su içtim bir ara bunu da içerim
Tadı güzel olur gibi canım elmayı dilimleyip bırakmış sonra süzdürmüş mü
Bende dün akşam yaptım canım ama kaynattım 5 dakika bir yerde okudum kaynatınca daha çok işe yarıyormuşkuzumm çok güzel tadı hepsini sabaha kadar balkonda beklettim sabah süzdüm böyle soğuk sopuk biraz da limon sıktım tadı harikaben beğendim. hatta bu bana yetmez 5 bardak bu akşam 8 bardak suyla yapacağım. malzemeleri de bir tık arttıracağım
Tadı güzel olur gibi canım elmayı dilimleyip bırakmış sonra süzdürmüş mü
Bende dün akşam yaptım canım ama kaynattım 5 dakika bir yerde okudum kaynatınca daha çok işe yarıyormuş
Eşim tatlı elma almış ekşi bulamadım sanırım bunlar bitince ekşi elma alacağım henüz içmedim iş yerine getiremedim evde içeceğim o karışımı akşamları tatlı krizimi önlesin yeterliyarım elma dilimledim ben ekşi elma. ama sen tatlı elma da koyabilirsin.
Ben bütün malzemeleri ekledim 5-10 dakika arası beraber kaynattım şimdi dolapta duruyor akşam süzeceğimnaptın anlamadım ben önce tarçınla suyu 15 dk kaynattım sonra diğer malzemeleri de ekleyip 10 dk daha kaynattım.
Ben bütün malzemeleri ekledim 5-10 dakika arası beraber kaynattım şimdi dolapta duruyor akşam süzeceğim
Evet aşağı yukarı o kadar anca çıkar iş yerimde içecektim aslında ama şişeye koyup getiriyim mi bilemedim plastik şişelere ekleyeceğim olmadı camı getirip burada bırakmak istemedimtamam aynı şeyi yapmışız. ben akşam 2 bardak içtimiş yerine getirdim şişeye koyupta. 2 bardaklık kaldı zaten.
Evet aşağı yukarı o kadar anca çıkar iş yerimde içecektim aslında ama şişeye koyup getiriyim mi bilemedim plastik şişelere ekleyeceğim olmadı camı getirip burada bırakmak istemedim
Benimki de öyleydi ama akşam otobüsle döneceğim falan nasıl geri getiriyim dedim aslında bak bu akşam eşim alabilir tüh getirseydim ya üşendim resmenben kızımın cam şişesini aldım 750 ml lik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?