♥haftalık kilo verme yarışması♥

hava süper aynen. öğle saati çıkınca terliyom biraz ama olsun sorun değil.
En güzel saat öğlen D vitamini de vücut alacak ohh Ben bundan sonra öğle yemeğine çıktığımda 15 dakika falan turlayacağım çevrede aşağı yukarı vücudum az güneş alsın biraz daha ısınsın bakalım havalar

valla aynı şeyi düşünmüşüz. hatta dedim ki şimdi makyaj da var güneş kremi süremiyorum. aman olsun d vitamini alıyorum dedim

kızlar şimdi bir arkadaşımın yeğeni, 15 günde 9 kg vermiş ama nasıl. turşu ve şarküteri ürün yasak diğer şeyler normal yiyorsun

3-4 kabuk tarçin, 5 bardak su, kök zencefil defne yaprağı elma ve karanfil

tarçın ve suyu 10 dk kaynat, kapatmaya yakın az biraz birer tutam diğerlerini ekle sonra soğutmaya bırak mesela akşam yap, ertesi gün iç.

bunu 15 gün yapmış her gün 1 lt ye yakın içmiş. direk yağ yakıcıymış. ben de tüm malzemeler var bu akşam yapacağım deneyeceğim.

Sağlıklı bir şey yapmış tatlı isteğini de kişinin keser gibi dene canım bende deneyeyim olmadı

Tadı güzel olur gibi canım elmayı dilimleyip bırakmış sonra süzdürmüş mü

kuzumm çok güzel tadı hepsini sabaha kadar balkonda beklettim sabah süzdüm böyle soğuk sopuk biraz da limon sıktım tadı harikaben beğendim. hatta bu bana yetmez 5 bardak bu akşam 8 bardak suyla yapacağım. malzemeleri de bir tık arttıracağım

Bende dün akşam yaptım canım ama kaynattım 5 dakika bir yerde okudum kaynatınca daha çok işe yarıyormuş

tamam aynı şeyi yapmışız. ben akşam 2 bardak içtim iş yerine getirdim şişeye koyupta. 2 bardaklık kaldı zaten.
Evet aşağı yukarı o kadar anca çıkar iş yerimde içecektim aslında ama şişeye koyup getiriyim mi bilemedim plastik şişelere ekleyeceğim olmadı camı getirip burada bırakmak istemedim

Evet aşağı yukarı o kadar anca çıkar iş yerimde içecektim aslında ama şişeye koyup getiriyim mi bilemedim plastik şişelere ekleyeceğim olmadı camı getirip burada bırakmak istemedim

ben kızımın cam şişesini aldım 750 ml lik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…