♥haftalık kilo verme yarışması♥

gitmedim. odamdayım. aslında çıksam iyi ama arkadaşlar hep yemekhane kantin takılıyor dışarısı öğrencilere kaldı. gençlerde etkinlik üstüne etkinlik yapıyor

Bende spor yapmadan yarım saat önce yenmesi gerektiğini biliyorum canım tok karnına spor yapılır diye duymuştum okumuştum
yok yok yarım saat once en fazla sut elma falan yenır canım arastır bak bıraz daha. benım spor hocam yakın bı abla oldu artık ordan bılıyorum

uyucam bıraz yedım bıseyler daha ıyıyım noldu boyle yaa

spor yap yat uyu ohh hayat sana güzel

gitmedim. odamdayım. aslında çıksam iyi ama arkadaşlar hep yemekhane kantin takılıyor dışarısı öğrencilere kaldı. gençlerde etkinlik üstüne etkinlik yapıyor
ayy karış öğrencilerin arasına nolcak,10-15 dakika hava alsan yeter sana,hem gençlerle takılmak enerji verir,onların enerjisi yayılmıştır her yere

Bende spor yapmadan yarım saat önce yenmesi gerektiğini biliyorum canım tok karnına spor yapılır diye duymuştum okumuştum

nill spordan önce yemek yenmez,yemekten 1,5-2 saat sonra spor yapılmalı ama tabikide aç karna da yapılmaz,bi bardak süt,muz,elma,ceviz,hurma gibi şeyler yiyerek enerji almalıyız

kızlar pilastes setınız var mı

büyük bi top ve bi tanede lastik var bende
neden sordun?

ebru sallının 2 haftada 2 beden ıncelme vıdeosunu yapıyım dıyorum ama pılates setı sart merak ettım sızde var mı dıyec

ben dogru degıl dıye bılıoyorum canım bı arastır yıne bence sen
bende almak ıstıyorummm
Şaka gibi hep yanlış mı yaparak zayıfladım yani yüzüm ondan mı çöktü Ben aldım ama sıkılaşma kısmına bir türlü geçemedim nadir kullanıyorum bana uğursuz geldi sanki

İnanamıyorum bunca zaman yanlış mı yaptım ben yani

ebru sallının 2 haftada 2 beden ıncelme vıdeosunu yapıyım dıyorum ama pılates setı sart merak ettım sızde var mı dıyec
büyük topu var ama kullanmıyorum,lastiği kullanıyorum,bidahaki ay çemberini almak istiyorum,belkide setini alırım bilmiyorum ama ufak topuda istiyorum

evet nilll begümün dediği doğru. spordan 2 saat önce yemek yenmeli ya da spıordan sonra. öncesinde ceviz süt daha uygun.

kızlar pilastes setınız var mı

ben de top var. twister var.

nill hayatında gördüğün en yüksek rakam neydi kilo olarak tabii

evet nilll begümün dediği doğru. spordan 2 saat önce yemek yenmeli ya da spıordan sonra. öncesinde ceviz süt daha uygun.

ben de top var. twister var.

nill hayatında gördüğün en yüksek rakam neydi kilo olarak tabii

Bilmiyordum desene kasları veriyordum o yüzden vücudum aşırı şekil almadı

60 gördüm en son canım Rabbim bir daha da nasip etmesin

Bilmiyordum desene kasları veriyordum o yüzden vücudum aşırı şekil almadı

60 gördüm en son canım Rabbim bir daha da nasip etmesin

way anasını...ben 60 ı ne zaman gördüm onu hatırlamıyorum sanırım 2007 2008 falandı ama 62 63 dü. 5 li rakamları herhalde ortaokuldayken falandı.

amin canım amin bize de nasip etsin inşaAllah

sagol canım cidden tam yürünecek hava . bugunde ayni 16 derece insanin ici kipir kipir oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…