suyunu ıstemıyorumtavuk suyuna bol limonda yakışır
kız dikat et sporu yaparken soğukta ceryanda kalma,fena çarpar anlamazsın
suyunu ıstemıyorum
heryer kapalı valla
uyucam bıraz yedım bıseyler daha ıyıyım noldu boyle yaatamam sustum,yeterki miden normale dönsün
gitme istersen,çünkü hastalık boğazda başlayıp ciğere doğru yayılıyo
şimdi terlersen daha beter olursun
sadece yapabiliyosan çayını al güneşte dur sıcak sıcak iç çayını,hem d vitamini alıp direncini artırırsın
Bende spor yapmadan yarım saat önce yenmesi gerektiğini biliyorum canım tok karnına spor yapılır diye duymuştum okumuştumspordan sonra gevşeyen kaslar erimesin dıye bıseyler yemek sart canım mutlaka yemelisin.
yok yok yarım saat once en fazla sut elma falan yenır canım arastır bak bıraz daha. benım spor hocam yakın bı abla oldu artık ordan bılıyorumBende spor yapmadan yarım saat önce yenmesi gerektiğini biliyorum canım tok karnına spor yapılır diye duymuştum okumuştum
yok yok yarım saat once en fazla sut elma falan yenır canım arastır bak bıraz daha. benım spor hocam yakın bı abla oldu artık ordan bılıyorum
kızlar pilastes setınız var mı
ben dogru degıl dıye bılıoyorum canım bı arastır yıne bence senBen hep öyle yaptım ama rahat 2 senedirVar canım büyük-küçük topum, çemberim ve lastiğim var
uyucam bıraz yedım bıseyler daha ıyıyım noldu boyle yaa
ayy karış öğrencilerin arasına nolcak,10-15 dakika hava alsan yeter sana,hem gençlerle takılmak enerji verir,onların enerjisi yayılmıştır her yeregitmedim. odamdayım. aslında çıksam iyi ama arkadaşlar hep yemekhane kantin takılıyor dışarısı öğrencilere kaldı. gençlerde etkinlik üstüne etkinlik yapıyor
Bende spor yapmadan yarım saat önce yenmesi gerektiğini biliyorum canım tok karnına spor yapılır diye duymuştum okumuştum
ebru sallının 2 haftada 2 beden ıncelme vıdeosunu yapıyım dıyorum ama pılates setı sart merak ettım sızde var mı dıyecspor yap yat uyu ohh hayat sana güzel
ayy karış öğrencilerin arasına nolcak,10-15 dakika hava alsan yeter sana,hem gençlerle takılmak enerji verir,onların enerjisi yayılmıştır her yere
nill spordan önce yemek yenmez,yemekten 1,5-2 saat sonra spor yapılmalı ama tabikide aç karna da yapılmaz,bi bardak süt,muz,elma,ceviz,hurma gibi şeyler yiyerek enerji almalıyız
büyük bi top ve bi tanede lastik var bende
neden sordun?
Şaka gibi hep yanlış mı yaparak zayıfladım yani yüzüm ondan mı çöktüben dogru degıl dıye bılıoyorum canım bı arastır yıne bence sen
bende almak ıstıyorummm
spor yap yat uyu ohh hayat sana güzel
ayy karış öğrencilerin arasına nolcak,10-15 dakika hava alsan yeter sana,hem gençlerle takılmak enerji verir,onların enerjisi yayılmıştır her yere
nill spordan önce yemek yenmez,yemekten 1,5-2 saat sonra spor yapılmalı ama tabikide aç karna da yapılmaz,bi bardak süt,muz,elma,ceviz,hurma gibi şeyler yiyerek enerji almalıyız
neden sordun?
büyük topu var ama kullanmıyorum,lastiği kullanıyorum,bidahaki ay çemberini almak istiyorum,belkide setini alırım bilmiyorum ama ufak topuda istiyorumebru sallının 2 haftada 2 beden ıncelme vıdeosunu yapıyım dıyorum ama pılates setı sart merak ettım sızde var mı dıyec
Bende spor yapmadan yarım saat önce yenmesi gerektiğini biliyorum canım tok karnına spor yapılır diye duymuştum okumuştum
spor yap yat uyu ohh hayat sana güzel
çıkım çıktım 30 dk havamı aldım havamı da attım geldim
neden sordun?
Şaka gibi hep yanlış mı yaparak zayıfladım yani yüzüm ondan mı çöktüBen aldım ama sıkılaşma kısmına bir türlü geçemedim nadir kullanıyorum bana uğursuz geldi sanki
İnanamıyorum bunca zaman yanlış mı yaptım ben yani
evet nilll begümün dediği doğru. spordan 2 saat önce yemek yenmeli ya da spıordan sonra. öncesinde ceviz süt daha uygun.
ben de top var. twister var.
nill hayatında gördüğün en yüksek rakam neydi kilo olarak tabii
Bilmiyordum desene kasları veriyordum o yüzden vücudum aşırı şekil almadı
60 gördüm en son canım Rabbim bir daha da nasip etmesin
Seni boyun kaçtı canım benim boyum 1.57 civarı aşağı yukarı boyum pek yok yaniway anasını...ben 60 ı ne zaman gördüm onu hatırlamıyorum sanırım 2007 2008 falandı ama 62 63 dü. 5 li rakamları herhalde ortaokuldayken falandı.
amin canım amin bize de nasip etsin inşaAllah
sagol canım cidden tam yürünecek hava . bugunde ayni 16 derece insanin ici kipir kipir oluyoŞincik şöyle oldu ezogelin vardı hiç sevmiyorum mecbur kalmadıkça yemiyorum iyi bari yoğurt olsun dedim o sırada ıspanak ortada yoktuYemekler fırın tavuk yağlı bir musakka vardı kuru fasulye de ekmeksiz pilavsız doyurmyor beni abla da dedi ki 1 porsiyon kalan ıspanağım var kenarda bende düşünmeden onu kaptım ama önüme gelince pirinç gerçeğiyle yüzleştim Akşam salatayla dengeleyeceğiz artık şimdi sade türk kahvesiyle soda içiyorum gel ısmarlayayım
Afiyet olsun canım hava mükemmel keşke çalışmasam da rahat 1 saat yürüsem dışarıda
Evet hiç çalışasım yok keşke sokaklarda yürüsem çimende deniz kenarında ohhsagol canım cidden tam yürünecek hava . bugunde ayni 16 derece insanin ici kipir kipir oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?