- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
1.58 cikSeni boyun kaçtı canım benim boyum 1.57 civarı aşağı yukarı boyum pek yok yani
1.58 ciknazar değmesin pek boylu posluyumdur
ayy şimdi pc den girdim burdan bu siteye bağlanmak çok güzel ya özlemişim. mobil yavaş ve daraltıcı...Evet hiç çalışasım yok keşke sokaklarda yürüsem çimende deniz kenarında ohh
Sanki sen bana daha uzun geliyordun canım ya
Sanki sen bana daha uzun geliyordun canım ya
hadi iyisin 63 62 derken 60 olcan bu haftaKızlar yazamadım birkaç gündür güncel kilom 61.100 gsbeden
Gez kuzum vallahi bizim yerimize de tadını çıkarayy şimdi pc den girdim burdan bu siteye bağlanmak çok güzel ya özlemişim. mobil yavaş ve daraltıcı...
üzülme bebeğim ben senin yerine de gezerim
ee uzunmuşum zaten
Daha da uzun yani yoksa tabi ki kısa boylu değilsinçok değil 1,63 falan olsaymışımm ahh ahh
1 de kesmemiş 2 mi yemişKızçeler bugünkü menümü yazmadan dün 2 büyük dilim yaş pasta yedim
Menüm
Sabah : ılık su , yarım kibrit kutusu peynir , 2 çarliston biber , 1 salatalık , 5 zeytin , bitki çayı
Ara: 20 gram leblebi
Öğlen: türlü 5 yk , 1 kepçe mercimek çorbası , 200 ml ayran
Ara: Türk kahvesi , süt
Akşam : 1 kepçe çorba , mevsim salata
Ara: süt 200 ml , kahve
2 litre su
Toplam :771 kalori
Afiyet olsun canım 1 porsiyon çeçil peyniri dediğin nedir oran olarak tuzlu bir peynir biliyorsunGünaydın kızlar bugunku kahvaltim : 1fincan sekersiz çay, 1 dilim t.b.ekmeği, 1haslanmis yumurta ( baharatlı, limonlu)
1porsiyon cecil peyniri, 4 zeytin, 1/2domates. Tekrar görüşürüz.
Kalkinca2 sb ılık su icilfi
Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + Yarım parçadan az beyaz peynir + 5 ad.siyah zeytin - 136 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri yememeye çalıştım) + 1 ad.karnıyarık (1 patlıcanın yarısı) + 2-3 çtl mevsim salata - 209 kalori
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Selam kilar, ben de geldim aranıza. Boyum 1,62cm kilom 89,hedefim 60kg.
Ohh afiyet olsun canım bende yağda yumurtayı çok severimben de bu sabah sucuklu yumurta yedim ayy nasıl özlemişim. sucuğunu geçtim, yağda ymuurtayı özlemişim.
yürüdüm geldim açıldım biraz. şimdi çayımı içiyorum
sizler naptınız. nill tarçınlı su özellikle yemeklerden önce 1 bardak ve gece yatmadan önce 1 bardak içilerek yapılacakmış haberin olsun
Selam arkadaşım sadece 1 tutam cecil yedim o da 2yk denk gelir. En azından yağsız.Afiyet olsun canım 1 porsiyon çeçil peyniri dediğin nedir oran olarak tuzlu bir peynir biliyorsun
Çok severim çeçil canım porsiyon diyince kase falan anlıyor insan ondan sordumSelam arkadaşım sadece 1 tutam cecil yedim o da 2yk denk gelir. En azından yağsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?