♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayy şimdi pc den girdim burdan bu siteye bağlanmak çok güzel ya özlemişim. mobil yavaş ve daraltıcı...
üzülme bebeğim ben senin yerine de gezerim
Gez kuzum vallahi bizim yerimize de tadını çıkar
ee uzunmuşum zaten

çok değil 1,63 falan olsaymışımm ahh ahh
Daha da uzun yani yoksa tabi ki kısa boylu değilsinEvet bende 160 üstü olmayı çok isterdim

Kızçeler bugünkü menümü yazmadan dün 2 büyük dilim yaş pasta yedim
Menüm
Sabah : ılık su , yarım kibrit kutusu peynir , 2 çarliston biber , 1 salatalık , 5 zeytin , bitki çayı
Ara: 20 gram leblebi
Öğlen: türlü 5 yk , 1 kepçe mercimek çorbası , 200 ml ayran
Ara: Türk kahvesi , süt
Akşam : 1 kepçe çorba , mevsim salata
Ara: süt 200 ml , kahve
2 litre su
Toplam :771 kalori

1 de kesmemiş 2 mi yemiş Vücut dün ki menünü maalesef tuttu canım ama genel olarak güzel yiyorsun

Günaydın kızlar bugunku kahvaltim : 1fincan sekersiz çay, 1 dilim t.b.ekmeği, 1haslanmis yumurta ( baharatlı, limonlu)
1porsiyon cecil peyniri, 4 zeytin, 1/2domates. Tekrar görüşürüz.
Kalkinca2 sb ılık su icilfi

Afiyet olsun canım 1 porsiyon çeçil peyniri dediğin nedir oran olarak tuzlu bir peynir biliyorsun

Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + Yarım parçadan az beyaz peynir + 5 ad.siyah zeytin - 136 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri yememeye çalıştım) + 1 ad.karnıyarık (1 patlıcanın yarısı) + 2-3 çtl mevsim salata - 209 kalori
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori

ben de bu sabah sucuklu yumurta yedim ayy nasıl özlemişim. sucuğunu geçtim, yağda ymuurtayı özlemişim.
yürüdüm geldim açıldım biraz. şimdi çayımı içiyorum

sizler naptınız. nill tarçınlı su özellikle yemeklerden önce 1 bardak ve gece yatmadan önce 1 bardak içilerek yapılacakmış haberin olsun

Ohh afiyet olsun canım bende yağda yumurtayı çok severim

Akşam yemekten sonra uyumadan önce içtim bu sabah kahvaltımla beraber içtim olmadı bu akşam öyle yapayım sağol kuzu

Malum doğum sonrası kilolar ,biran önce verilmezse zamanla ala ala çoğalıyor. Ev hanimiyim 10 senedir kiloluyum. Malesef pisirmeyi ,yedirmeyi ve yemeyi çok seviyorum ,hele ki tatlıyı daha çok seviyorum. Yani formumu tatlıya borçluyum. Hic diyet yapmadim diyebilirim. Ama yıllarca uzaktan kk' ya göz attım herkesin degerli fikirlerinden bir şeyler öğrendim. Zamanla artık yeter diyiyorsun. Olay tamamen beyinde bitiyor, insan kendini hazır hissedince guclu oluyor. Umarım burada birbirimize destek olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…