♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de severim pişireyim yedireyim yiyeyim :) ben de 10 yıldır diyetisyenlerdeyim aldım verdim aldım verdim 1 dolu 1 boş geçti yıllarım. şimdi 2.çocuk düşündüğüm için kilo vermek istiyorum. tatlıyı çok severim, 3 ay bitti süreçte sanırım 2 kez yaş pasta ve 1 kez de kadayıf yedim sonrasında yemedim. uıfak kaçamaklarım oluyor ama onlar bile bana artık + olarak dönüyor.

inşallah başarırsın, ve diyoruz ki spor şart. sporsuz olmuyor.

Günaydın hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Amin

Amin kuzum amin. senin geçen haftaki durum bende, çok fenayım çok gece uyuyamadım boğazım yanıyor kulağım agrıyor burnum bir tıkalı bir açık ayy kabus dolu bir geceydi. eşim de çok fena ses mes gitti adamda. hadi ben neyse de, adam ders anlatıyor tüm gün. bugün boş günü de evde dinlenecek biraz. gündüz anlamıyorum ama akşam olunca sanki sıraya girmiş gibi vücut iflas halinde.

Aynen canım salgına yakalandınız demek ki çok geçmiş olsunBoğaz pastili çok işe yaradı bende ağrı kesici özelliği de varmış geçmezse öneririm

Aynen canım salgına yakalandınız demek ki çok geçmiş olsunBoğaz pastili çok işe yaradı bende ağrı kesici özelliği de varmış geçmezse öneririm

baktık da pastile evde yokmuş. alacagız bugün. yani gündüz iyiyim hani ama akşam kötü oluyor.

baktık da pastile evde yokmuş. alacagız bugün. yani gündüz iyiyim hani ama akşam kötü oluyor.

Günaydın kızlar, hayirli cumalar olsun. Evde lesli yapıyorum ,sahilde de yuruyus yapiyorum gerçekten spor yapınca hem daha çabuk kilo veriyorsun hem de vücut sıkılasiyor

çok iyi canım bırakma devam et o zaman. yürüyüş ben de yapıyorum hava şartları uygun olmazsa da leslie yapıyorum.

Günaydın kızlar, hayirli cumalar olsun. Evde lesli yapıyorum ,sahilde de yuruyus yapiyorum gerçekten spor yapınca hem daha çabuk kilo veriyorsun hem de vücut sıkılasiyor
Günaydın hayırlı cumalar canım bende lesliesiz zayıflayamıyorum havalarda ısınıyor mis yürüyüş zamanı

Antibiyotik özelliği olan stafendi galiba ondan alın kuzum

begum75 canım nerdesin iyi misin

Afiyet olsun canım ben bitirdim daha yeni o yaptığımı bu sefer dediğin gibi bekletmeden süzüp dolaba kaldıracağım az acı geldi ama tadı fena değil

Bende merak ettim ya begum75

begum75 canım nerdesin iyi misin

Afiyet olsun canım ben bitirdim daha yeni o yaptığımı bu sefer dediğin gibi bekletmeden süzüp dolaba kaldıracağım az acı geldi ama tadı fena değil

Bende merak ettim ya begum75

kızlar geldim
dün öğleden sonra izin alıp gitmiştim sabah hemen kalan işlerimi halledeyim dedim ama ne işim bitti nede halim kaldı,şimdiden pertim resmen eve gidip direk yatasım var,galiba yaşlandım artık çok çabuk yoruluyorum

kitara geçmiş olsun,hemen al pastilini sarmadan önlem iyi oluyo

niye pert oldun yaa du bakayım evde mi yoruldun işte mi?

Hoşgeldin canım korktum vallahi bu kadar saat gelmeyince iyi olmana sevindim Begüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…