♥haftalık kilo verme yarışması♥

dr gürkan kubilay tv de 1 kasa domatesle 1 dilim pastanın kalorisinin eşit olduğunu söyledi

tatlı bağımlılık yapan bişey önce her gün yememeyi dene sonra 2 günde bi 3 günde bi derken olabildiğince az tüketmeyi dene ben bi dönem tatlıya çok düşkündüm ama o zaman hamileydim bir tepsiye yakın revani yemişliğim var kesmiyordu.
umarım başarılı olursun boyuna oranla kilon çok fazla

Dünkü menümü yazamadım :) onu yazayım akşam da bugünkü menümü yazarım :)
Sabah : ılık su , çarliston biber 2 tane , 2 dilim domates , 1 salatalık , yarım kibrit kutusu peynir
Ara: 20 gram leblebi , Türk kahvesi , 9 gram bitter çikolata
Öğlen : haşlanmış tavuk but , bulgur pilavı 3 yk , ayran , 1 kepçe çorba
Ara : chai tea latte
Akşam : havuçlu yoğurtlu salata 7 kaşık , 5 kornişon turşu , 5 zeytin
Ara : muz
2 litre su
Toplam : 995 kalori ( kalorileri bol bol yazdım mesela chai tea latte yağlı sütle 156 kalori ben yağsız sütle içtim , çikolatanın 5 gramı 24 kalori ben 9 gramını 60 kalori aldım vb )

niye pert oldun yaa du bakayım evde mi yoruldun işte mi?

dün işlerimiz vardı,işten erken çıktım eve gece 11,30 da girdim,koşturmaktan çok yorulmuşum dinlenemeden kalktım,sabahta bi hışım işlere dalınca halim canım kalmadı,şuan gözlerim yarı kısık yarı açık dolanıyorum

Hoşgeldin canım korktum vallahi bu kadar saat gelmeyince iyi olmana sevindim Begüşüm

yok kuzum bişey yok,iyiyim çok şükür

Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + Yarım parçadan az beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin + 1 dilim çeçil peyniri - 184 kalori
Ara; 09:00- 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon arnavut cigeri + yarım kase mevsim salata - 365 kalori

afiyet olsun canım. ben de taze fasulye salata yedim. şimdi bitki çayı içiyorum.

Kızlar pasta konusunda oldukça haklısınız ama olan oldu annem dün yine almış ve sadece 1 Çatal aldım :) sbeden nehirnil111
benim annem cok kiziyor pastacida çalışmıştı hijyen konusunda sıkıntı cok. ayrica içine türlü türlü maddeler atiyorlar demişti. soylemiyorlarmis ne attıklarını. yiyosanda cok nadir ye

kizlar iyot damlasini duydunuz mu trioidleri çalıştırıp zayoflatiyormus eczaneye sorcam ama yolum düşerse

Vay canına yine herkes burda ama ben yokum , bu gidişle hiç olamayacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…