dr gürkan kubilay tv de 1 kasa domatesle 1 dilim pastanın kalorisinin eşit olduğunu söylediKızçeler bugünkü menümü yazmadan dün 2 büyük dilim yaş pasta yedim
Menüm
Sabah : ılık su , yarım kibrit kutusu peynir , 2 çarliston biber , 1 salatalık , 5 zeytin , bitki çayı
Ara: 20 gram leblebi
Öğlen: türlü 5 yk , 1 kepçe mercimek çorbası , 200 ml ayran
Ara: Türk kahvesi , süt
Akşam : 1 kepçe çorba , mevsim salata
Ara: süt 200 ml , kahve
2 litre su
Toplam :771 kalori
tatlı bağımlılık yapan bişey önce her gün yememeyi dene sonra 2 günde bi 3 günde bi derken olabildiğince az tüketmeyi dene ben bi dönem tatlıya çok düşkündüm ama o zaman hamileydim bir tepsiye yakın revani yemişliğim var kesmiyordu.Malum doğum sonrası kilolar ,biran önce verilmezse zamanla ala ala çoğalıyor. Ev hanimiyim 10 senedir kiloluyum. Malesef pisirmeyi ,yedirmeyi ve yemeyi çok seviyorum ,hele ki tatlıyı daha çok seviyorum. Yani formumu tatlıya borçluyum. Hic diyet yapmadim diyebilirim. Ama yıllarca uzaktankk' ya göz attım herkesin degerli fikirlerinden bir şeyler öğrendim. Zamanla artık yeter diyiyorsun. Olay tamamen beyinde bitiyor, insan kendini hazır hissedince guclu oluyor. Umarım burada birbirimize destek olabiliriz.
hayırlı cumalar canım amin cümlemizinGünaydın hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Amin
hayırlı cumalar ne güzell ne tarafın sahiliGünaydın kızlar, hayirli cumalar olsun. Evde lesli yapıyorum ,sahilde de yuruyus yapiyorum gerçekten spor yapınca hem daha çabuk kilo veriyorsun hem de vücut sıkılasiyor
as hoşgeldin aramıza
yolun uzun evli misin çocuk var mı
Gemlik teyimhayırlı cumalar ne güzell ne tarafın sahili
1 çatal için tebrik ederim canımKızlar pasta konusunda oldukça haklısınız ama olan oldu annem dün yine almış ve sadece 1 Çatal aldım :)sbeden nehirnil111
niye pert oldun yaa du bakayım evde mi yoruldun işte mi?
Hoşgeldin canım korktum vallahi bu kadar saat gelmeyince iyi olmana sevindim Begüşüm
Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + Yarım parçadan az beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin + 1 dilim çeçil peyniri - 184 kalori
Ara; 09:00- 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon arnavut cigeri + yarım kase mevsim salata - 365 kalori
Afiyet olsun canım senin menünde harikaafiyet olsun canım. ben de taze fasulye salata yedim. şimdi bitki çayı içiyorum.
benim annem cok kiziyor pastacida çalışmıştı hijyen konusunda sıkıntı cok. ayrica içine türlü türlü maddeler atiyorlar demişti. soylemiyorlarmis ne attıklarını. yiyosanda cok nadir yeKızlar pasta konusunda oldukça haklısınız ama olan oldu annem dün yine almış ve sadece 1 Çatal aldım :)sbeden nehirnil111
Teşekkürler ,40 yaşındayım, 20 yıllık evliyim,15 yaşında oğlum var ,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Gemlik teyim
Vay canına yine herkes burda ama ben yokum , bu gidişle hiç olamayacağım sanırım
olsun buna da şükürsadece 4 kişi varız sürekli olan
hamilemiydin kiz Allah kolaylıklar versin. hele bi dogum yap yolun düşer o zaman goruruz seniVay canına yine herkes burda ama ben yokum , bu gidişle hiç olamayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?