♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhaba hoş geldin kendinden biraz bahseder misin?
73.1 ile sivi diyetine basladim bugun, 30 yasindayim, ilk hedef 69lara dusmek, uzun vadeli hedefim ise 56-57 kg civari, daha dogrusu aynada kendimi begenene kadar. Bekarim, is yogunlugumun cok azaldigi bir donem var onumde iki ay kadar, bu firsati kullanip biraz sekle girmek istiyorum,

Katılım kabul ediyor musunuz kızlar kontenjan var mı
var hosgeldin

ne kadar devam edeceksin sivi diyetine uzun vadede zararli olablr

3-4 hafta yapmayi dusunuyorum, sonrasinda yavas yavas protein agirlikli beslenmeye gecis dusunuyorum
çok uzun bence protein iyi oluyo uzun zaman alıyor sindirilmesi ve tok tutuyor . kabızlık yapmasıda dezavantajı
boy kilo ve hedef yazar mısın listeye eklym ismini. her pazartesi bildirim günümüz

çok uzun bence protein iyi oluyo uzun zaman alıyor sindirilmesi ve tok tutuyor . kabızlık yapmasıda dezavantajı
boy kilo ve hedef yazar mısın listeye eklym ismini. her pazartesi bildirim günümüz
Belki daha erken gecerim proteine, kesin bir program belirlemedim, cok zor gelirse degistirebilirim yani beslenmeyi.. boy 165 kilo 72.5, hedef 60 diyelim. Tamamdir pazartesileri bildirim yapicam

Günaydın kızlar hafta sonu derslerim oldugu için gelemiyorum. Fırsat varken yazayım dedim, yarın kilo bildirimi var, fakat reglim geciktigi icin cok siskinim umarim biran once olurum da kilomu daha iyi akip edebiliim. Gorusmek uzere.

Dimi o zaman mecbur , evet cnm hamileyim yarın 8 haftalık olacak inş .:)

tebrikler canımm maşallah bir hamişimiz daha oldu

merhaba hoşgeldin, sıvı diyetini kafana göre mi yapıyorsun yoksa profesyonel bir yardım alarak mı

3-4 hafta yapmayi dusunuyorum, sonrasinda yavas yavas protein agirlikli beslenmeye gecis dusunuyorum

sbeden 76.3 ben şok

fena hastayım kızlar öyle böyle değil...ama yine de naptım bir sor begum75 o jillian mıdır nedir onu yaptım yaparken seni çok andım haberin olsun kulakların çınladı mı. resmen bacaklarımın iç kısmı ağrıyor öksürürken kasıklarım ağrıyor. ama dehşet birşeymiş su içinde kaldım. sonra da şu sguat ve mekik programına başladım 30 gün olan. dün ilk günüydü resmen yandı bacaklarım.

tebrikler canımm maşallah bir hamişimiz daha oldu

merhaba hoşgeldin, sıvı diyetini kafana göre mi yapıyorsun yoksa profesyonel bir yardım alarak mı
Önceden bende burdaydım canım , sen yoktun o zaman sanırsam :) Bebiş olunca tekrardan döneceğim inş. Sağol cnm tekrardan Allah razı olsun

ayy bende şok
didim sana dimi jillan çok daha iyi diye
aaa o konuşan sen miydin bende dedim beni ne çok andılar habire yüzüm kızardı,kulaklarım çınladı

geçmiş olsun jillan ablammı hasta etti yoksa mevsimsel mi?aman dikkat et,ılık çaylar iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…