Dimi o zaman mecbur , evet cnm hamileyim yarın 8 haftalık olacak inş .:)hamilemiydin kiz Allah kolaylıklar versin. hele bi dogum yap yolun düşer o zaman goruruz seni
hayirli olsun Allah sag salim zamani gelince kucağına versinDimi o zaman mecbur , evet cnm hamileyim yarın 8 haftalık olacak inş .:)
Aminnn cnm sağolasın , bakalım gelirim yine buraya :)hayirli olsun Allah sag salim zamani gelince kucağına versin
73.1 ile sivi diyetine basladim bugun, 30 yasindayim, ilk hedef 69lara dusmek, uzun vadeli hedefim ise 56-57 kg civari, daha dogrusu aynada kendimi begenene kadar. Bekarim, is yogunlugumun cok azaldigi bir donem var onumde iki ay kadar, bu firsati kullanip biraz sekle girmek istiyorum,Merhaba hoş geldin kendinden biraz bahseder misin?
varKatılım kabul ediyor musunuz kızlar kontenjan var mı
ne kadar devam edeceksin sivi diyetine uzun vadede zararli olablr73.1 ile sivi diyetine basladim bugun, 30 yasindayim, ilk hedef 69lara dusmek, uzun vadeli hedefim ise 56-57 kg civari, daha dogrusu aynada kendimi begenene kadar. Bekarim, is yogunlugumun cok azaldigi bir donem var onumde iki ay kadar, bu firsati kullanip biraz sekle girmek istiyorum,
3-4 hafta yapmayi dusunuyorum, sonrasinda yavas yavas protein agirlikli beslenmeye gecis dusunuyorumvarhosgeldin
ne kadar devam edeceksin sivi diyetine uzun vadede zararli olablr
çok uzun bence3-4 hafta yapmayi dusunuyorum, sonrasinda yavas yavas protein agirlikli beslenmeye gecis dusunuyorum
Belki daha erken gecerim proteine, kesin bir program belirlemedim, cok zor gelirse degistirebilirim yani beslenmeyi.. boy 165 kilo 72.5, hedef 60 diyelim. Tamamdir pazartesileri bildirim yapicamçok uzun benceprotein iyi oluyo uzun zaman alıyor sindirilmesi ve tok tutuyor . kabızlık yapmasıda dezavantajı
boy kilo ve hedef yazar mısın listeye eklym ismini. her pazartesi bildirim günümüz
Dimi o zaman mecbur , evet cnm hamileyim yarın 8 haftalık olacak inş .:)
73.1 ile sivi diyetine basladim bugun, 30 yasindayim, ilk hedef 69lara dusmek, uzun vadeli hedefim ise 56-57 kg civari, daha dogrusu aynada kendimi begenene kadar. Bekarim, is yogunlugumun cok azaldigi bir donem var onumde iki ay kadar, bu firsati kullanip biraz sekle girmek istiyorum,
3-4 hafta yapmayi dusunuyorum, sonrasinda yavas yavas protein agirlikli beslenmeye gecis dusunuyorum
Önceden bende burdaydım canım , sen yoktun o zaman sanırsam :) Bebiş olunca tekrardan döneceğim inş. Sağol cnm tekrardan Allah razı olsuntebrikler canımm maşallah bir hamişimiz daha oldu
merhaba hoşgeldin, sıvı diyetini kafana göre mi yapıyorsun yoksa profesyonel bir yardım alarak mı
Önceden bende burdaydım canım , sen yoktun o zaman sanırsam :) Bebiş olunca tekrardan döneceğim inş. Sağol cnm tekrardan Allah razı olsun
Aneeee ciddimisin bacım senmisin yahuuu :) Ayyy ne var ne yokyok burdaydım kitara ydı diğer nickim değiştirdim :)
ayy bende şoksbeden 76.3 ben şok
fena hastayım kızlar öyle böyle değil...ama yine de naptım bir sorbegum75 o jillian mıdır nedir onu yaptım yaparken seni çok andım haberin olsun kulakların çınladı mı. resmen bacaklarımın iç kısmı ağrıyor öksürürken kasıklarım ağrıyor. ama dehşet birşeymiş su içinde kaldım. sonra da şu sguat ve mekik programına başladım 30 gün olan. dün ilk günüydü resmen yandı bacaklarım.
Aneeee ciddimisin bacım senmisin yahuuu :) Ayyy ne var ne yok
Hep öyle oluyor zaten , benim şimdi hamilelikte olunca özellikle akşamları midem bulanıyor ve canım bişey istemiyor 3 kilo vermişim nası verdim bilmiyorumaldım verdim yine buraya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?