wowww bravooo 75 in kapısını calmissinsbeden 76.3 ben şok
fena hastayım kızlar öyle böyle değil...ama yine de naptım bir sorbegum75 o jillian mıdır nedir onu yaptım yaparken seni çok andım haberin olsun kulakların çınladı mı. resmen bacaklarımın iç kısmı ağrıyor öksürürken kasıklarım ağrıyor. ama dehşet birşeymiş su içinde kaldım. sonra da şu sguat ve mekik programına başladım 30 gün olan. dün ilk günüydü resmen yandı bacaklarım.
benimde 58,4kilom
76.700
listedesin canim bugün ilk kilo bildirimi bekliyorumBelki daha erken gecerim proteine, kesin bir program belirlemedim, cok zor gelirse degistirebilirim yani beslenmeyi.. boy 165 kilo 72.5, hedef 60 diyelim. Tamamdir pazartesileri bildirim yapicam
kitara kavitasyoncunun dediği çok doğru sen veremiyo değilsin sadece yavaş veriyosun ama olsun en güzeli,yavaş giden zor gelir,ve sürekli yağdan vermen çok çok güzel
diyette listeye bağlı kalmak sıkıyosa dediğin gibi kuralları bilerek uygulayarak kendine uydurarak yapmak motivasyonu artırıyor,mesela diyetisyen akşam kuru bakliyat yeme mi diyo,yaa biz çalışan kadınlar herkese göre nasıl yapcaz yemeği,ben o zaman mesela az kuru bol salata yoğurt yiyiyorum bitti gitti bide sebze yapıcam diye kasamam kendmimi
72.5 buçuk olarak gecmistik listeye. güzel haftaya belki de 60 larda olursunGecen haftaki kilomu bilmiyorum yeni katildim araniza, 71.5 ciktim bu sabah.
Umarim oyle olur, tam gaz devam :)72.5 buçuk olarak gecmistik listeye. güzel haftaya belki de 60 larda olursun
iki hafta onceki kilondasin olsun artida değilsin sonuçta ve 60 uçtu gitti sana laf soyleyemeyizbenimde 58,4
aslında tartılmadım cuma günkü kilomu söylüyorum
merhaba tabi katılabilirsinMerhabalar herkese,
Ben de katılabilir miyim size?
ben hemen ezberliyorum kendiminkinihatırlamıyorumevde kaldı çıktı akşam bakarım
Boy:1.65merhaba tabi katılabilirsin
boy kilo ve hedef kilo yazar misin.
tamda bildirim günü basvurdun iyi oldu
olur olur tek biseyle zayiflanmiyor tüm güçleri birlestirip titresim yapmak lazim yesilcay bilimsel olarak aciklanmis yag yakiyor içiyor musun birazda fazla hareket biraz dikkat haftaya 69.9 bekliyorum insallah ilk haftadan hizli giris yap sonra yavaslarsinUmarim oyle olur, tam gaz devam :)
ben hemen ezberliyorum kendiminkini
merak ediyorum en önemli detay çünkü aksam unutmazsan yaz. benim en son yuzdem 38.4 tü 30 mart gibi tekrar olcum var. sporda bitiyor o zaman
Boy:1.65
25 Şubat kilo:73.5
11 Mart kilo:70.4
Mayıs'a kadar 61 olmayı düşünüyorum. Epeydir takip ediyordum kk'yı.
Bugün yazayım dedim.
Aranızda olmaktan mutluluk duydum
Evethoşgeldinbiz de mutlu olduk. sınıf öğretmeni misin?
aynen öyle. ben de şu an mesela 2 kez çorba içtim, özlemişim hem de keyifle içtim sonunu düşünmeden. sürekli sebze yapıyorum vallahi yetmiyor aldıklarım. ve tavuk alıyoruz 2 3 defadır eşime de dedim, bıktım karnabahar ıspnaka brokoli pırasa kabak ayy dedim, bu aralar fırında közlenmiş biber sarımsak çok seviyorum hem hafif hem gözüm douyoyr tabak dolu dolu olunca. bu arada akşam da manava gitcem ev tımtıkır kuru bakırcumadan beri sağnak yağış vardı. bugün güneş açtı biraz hemen yürüyüşe gittim şu hasta halimle ama iyi oldum. yemeğimi de yedim kahvemi de içtim şimdi çay içecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?