- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
bende hamıleyken öyle demişlerdi ayak numarası büyüyomus ama o zamanları nasip etmedı allahım..
ah 59
annemde bir ara yaptı ondan hatta hala var sanırımbenim de bildiğim böyle bir şey varmış içinde gezinen o mayalıyormuş değil mi ?
Evet canımbende smile atip hareketlendircektm unutmsm . tarcin cubuk attin mi
benim 36 şu an ya bi nsıp olurda hamıle kalırsam 37-38-39-40 hepsine razıyımbenim 40 şu an....10 sene önce işe başladığımda 38 -39 gibiydi. doğumdan sonra 40, uzunluğu da 25,5 - 26 cm gibi. o yüzden iç ölçüye bakmadan ayakkabı alamıyorum.
Rabbim nasip eder inşbenim 36 şu an ya bi nsıp olurda hamıle kalırsam 37-38-39-40 hepsine razıyım
inş canım sağol. merhaba bu aradaRabbim nasip eder inş
Merhaba tatlıminş canım sağol. merhaba bu arada
Kimse yazmamış akşam menümü yazayım.Merhaba tatlım
Kızlar bugün menüm şöyle
Sabah kıymalı yumurta, 2 zeytin,bi çatal peynir, az bişey lavaş
Öğle yemekten önce zencefilli su, sebze kavurmadan 2 kaşık, bi parça haşlanmış tavuk ve kefir.
Akşam
Kuru fasulye yapıcam ama yesem mi bi kepçe salatayla bilemedim ya
Size sorayım dedim
evet buda kefir bulanık şeffafa yakın rengi varbenim de bildiğim böyle bir şey varmış içinde gezinen o mayalıyormuş değil mi ?
kızlar gunaydın evde yumurta kalmamıs kahvaltı yapamıyorum
Günaydın herkese
Bir yumurta ,bir dilim ekmek,2 zeytin be bir parça peynir ve kefirle kahvaltımı yaptım.
Bugün çok yoğunum akşam gelirim anca...
Görüşmek üzere
ay yıyemem ben onu hiç sevmıyorumyulaf süt tarçın ceviz gün kurusu karıştır ye varsa eğer
gecmıs olsun canım bı oksuruk surubu alsana işkence etme kendıne kolay kolay gecmezkolay gelsin.
günaydın herkese.
ben çok fenayım öksürük başladı 2 gündür. bugün ya da yarın tekrar gitcem. dün 9 gibi yattım tam 2 saat öksürdüm ayy var ya kendi sesimden rahatsız oldum resmen. eşim vicks sürmüştü sanırım o da biraz yaktı öksürttü.
tedavi görüyor musun canımbende hamıleyken öyle demişlerdi ayak numarası büyüyomus ama o zamanları nasip etmedı allahım..
ah 59
ayy kötü olmuşbenim 40 şu an....10 sene önce işe başladığımda 38 -39 gibiydi. doğumdan sonra 40, uzunluğu da 25,5 - 26 cm gibi. o yüzden iç ölçüye bakmadan ayakkabı alamıyorum.
ayy kötü olmuş38 39 tekrar olur mu acaba benim de zayıflarsam
YANİ SIKINTI etmiyorum tüm ayakkabılarımı verdim çünkü yani 39 falan olmasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?