♥haftalık kilo verme yarışması♥

acaba saf suyu mu az içiyorsun az su içmekte ödeme sebep verirya

kızlar gunaydın evde yumurta kalmamıs kahvaltı yapamıyorum
aaa kötü olmuş yumurta olmayınca eksiklik hissediliyor. ben bu sabah yine

2 yumurta
1 dilim tam buğdy ekm.
2 dilim köy peyniri
4 zeytin
bolca 1 roka ve tere yedim. zamanı biraz daha gelsin salatalıkta eklicem bu benim diyet listemn tarifi

Günaydın herkese
Bir yumurta ,bir dilim ekmek,2 zeytin be bir parça peynir ve kefirle kahvaltımı yaptım.
Bugün çok yoğunum akşam gelirim anca...
Görüşmek üzere

günaydın kızlar

oyy geçmiş olsun hava değişimlernden mi oldu acaba. biz ekim ayında kızımla spora gidip geliyorduk yol uzundu bebek arabasıyla. havadan dolayı ikimizde larenjit olmuştuk. kızım öksürürken köpek havlama sesi çıkıyordu

BENİM İÇİN sıkıntı yok az ayakkabım var çok almıyrm 2 spor bi kaç ta diğerlerinden o kadar

kefir bilgilendirmesi güzeldi ve gerçekten faydalı. diyetisyen de bana ölene kadar her gün 1 bardak kefir içmelisiniz dedi.

dün soğuktu 1 dereceydi yürürken üşüdüm çok sanırım nefes alıp verirken de ciğerlerim etkilendi. çünkü dün akşam öksürüğüm şiddetlendi.

işin kötüsü şimdi yine soğuk biraz güneş açtı az önce baktım bugün de yürüyeyim dedim. bu gidişle iyilesemeyeceğim.

Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 3 ad.siyah zeytin + yarım parça beyaz peynir + 2 dilim çeçil
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon karnıyarık (1 patlıcanın yarısı) + 1 kase yağsız limonlu mevsim salata
Ara; 16:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 3 ad.fındık
Akşam; 19:00 - 1 ad.orta boy muz + 200 ml çilekli süt

2,5 lt su içildi.

Toplam kalori: 688

geçmiş olsun kitara
ilaç almıyomusun? o kadar zorladıysa ilaç al canım

geçmiş olsun kitara
ilaç almıyomusun? o kadar zorladıysa ilaç al canım

alıyom canım 3 kutu ilaç var. antibiyotik geniz akıntısı için ilaç ve ağrı kesici. ama öksürüğe çevirdi. şimdi yürüyüşe gitmekten vazgeçtim çok soğuık.

leslie 1 mil yapıp ısınacam arkasından jillıan yapacam tabii ayaktaki hareketlerini sonra squat yapayım

çok yorma kendini
baya kötü olmuşsun çünkü

yürümesen keske daha kötü mu olmak istiyorsun.

simdi gordum vazgecmissin :)

dediğimi yaptım leslie 1 mil sonra 15 dk jillian anca o kadar dayanabildim çok terledim çünkü.

en azindan evde yurumussun iyi oldu. bende bugün spora gitmiyrm evde kaldim is cok yürüyüş bandinda 10 dk yürüyüp is yapiyrm sonra tekrar tekrar banda cikiyrm 10 ar dk. mtblk hizimi yüksek tutmak icin ve bool su o karisim cayimida demin yine yaptim 30 mart ölçüsünde azcik sevineyim diye

iş yerindeyim :) hem dizi izledim hem spor yaptım

bakalım benim ölçü ne çıkacak

kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 zeytin
2 yumurta
bolca tere ve biraz roka

saat 2 de

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase patlicanli sebze yemeği

saat 5 bucuk gibi büyük bir kase sarmisakli naneli cacık yemeyi planliyorum.

1 buçuk litre suyu bitirdim. ikinci 1 buçuk litreye geçtim. kayisili form cayimi da 7 buçukta icerim. 9 da da metblzma hizlandiran caydan icerim tamam

tedavi görüyor musun canım
yok canım göruyorum gecen sene doğal yolla 4 ayda kalmıstı hamıle sorun yoktu yani bı sure d.k hapı kullandım bıraktım beklıyorum daha 4. aydayım yaza kadar olmazsa gderım doktora artık

Geçmiş olsun
Ben hala hastayım
Geçmiyor bu sene

acaba saf suyu mu az içiyorsun az su içmekte ödeme sebep verirya
Onu da içiyorum ya
2,5 l geçiyordur kesin bilmiyorum ki.
Öğlen yemekhanede az mercimek çorba ve karnabahar yedim.
Biraz önce de bi ara yaptım. Bi avuç beyaz leblebi ve ayran.
Akşam da bi kepçe kuru fasulye, salata belki yoğurt.
İnş yemem başka

Geçmiş olsun canım hastaysan dinlen bence bırak leslie falan

Harika bir menü canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…