acaba saf suyu mu az içiyorsun az su içmekte ödeme sebep veriryaEvet canım
İçtim öğleden önce hiç olmadığım kadar tok ve şişim. İçiyorum suyu içiyorum karışım bilmem ne. Hiç lavaboya gitme yok afedersiniz. Benim bünye böyle malesef 2 hafta normal, 2 hafta su tutuyor. Reglime 10 günden fazla var
aaa kötü olmuş yumurta olmayınca eksiklik hissediliyor. ben bu sabah yinekızlar gunaydın evde yumurta kalmamıs kahvaltı yapamıyorum
Günaydın herkese
Bir yumurta ,bir dilim ekmek,2 zeytin be bir parça peynir ve kefirle kahvaltımı yaptım.
Bugün çok yoğunum akşam gelirim anca...
Görüşmek üzere
oyy geçmiş olsun hava değişimlernden mi oldu acaba. biz ekim ayında kızımla spora gidip geliyorduk yol uzundu bebek arabasıyla. havadan dolayı ikimizde larenjit olmuştuk. kızım öksürürken köpek havlama sesi çıkıyordukolay gelsin.
günaydın herkese.
ben çok fenayım öksürük başladı 2 gündür. bugün ya da yarın tekrar gitcem. dün 9 gibi yattım tam 2 saat öksürdüm ayy var ya kendi sesimden rahatsız oldum resmen. eşim vicks sürmüştü sanırım o da biraz yaktı öksürttü.
BENİM İÇİN sıkıntı yok az ayakkabım var çok almıyrm 2 spor bi kaç ta diğerlerinden o kadar
kolay gelsin.
günaydın herkese.
ben çok fenayım öksürük başladı 2 gündür. bugün ya da yarın tekrar gitcem. dün 9 gibi yattım tam 2 saat öksürdüm ayy var ya kendi sesimden rahatsız oldum resmen. eşim vicks sürmüştü sanırım o da biraz yaktı öksürttü.
geçmiş olsun kitara
ilaç almıyomusun? o kadar zorladıysa ilaç al canım
çok yorma kendinialıyom canım 3 kutu ilaç var. antibiyotik geniz akıntısı için ilaç ve ağrı kesici. ama öksürüğe çevirdi. şimdi yürüyüşe gitmekten vazgeçtim çok soğuık.
leslie 1 mil yapıp ısınacam arkasından jillıan yapacam tabii ayaktaki hareketlerini sonra squat yapayım
yürümesen keske daha kötü mu olmak istiyorsun.kefir bilgilendirmesi güzeldi ve gerçekten faydalı. diyetisyen de bana ölene kadar her gün 1 bardak kefir içmelisiniz dedi.
dün soğuktu 1 dereceydi yürürken üşüdüm çok sanırım nefes alıp verirken de ciğerlerim etkilendi. çünkü dün akşam öksürüğüm şiddetlendi.
işin kötüsü şimdi yine soğuk biraz güneş açtı az önce baktım bugün de yürüyeyim dedim.bu gidişle iyilesemeyeceğim.
yürümesen keske daha kötü mu olmak istiyorsun.
simdi gordum vazgecmissin :)
dediğimi yaptım leslie 1 mil sonra 15 dk jillian anca o kadar dayanabildim çok terledim çünkü.
en azindan evde yurumussun iyi oldu. bende bugün spora gitmiyrm evde kaldim is cok yürüyüş bandinda 10 dk yürüyüp is yapiyrm sonra tekrar tekrar banda cikiyrm 10 ar dk. mtblk hizimi yüksek tutmak icin ve bool su o karisim cayimida demin yine yaptim 30 mart ölçüsünde azcik sevineyim diye
merak ediyorumiş yerindeyim :) hem dizi izledim hem spor yaptım
bakalım benim ölçü ne çıkacak
yok canım göruyorum gecen sene doğal yolla 4 ayda kalmıstı hamıle sorun yoktu yani bı sure d.k hapı kullandım bıraktım beklıyorum daha 4. aydayım yaza kadar olmazsa gderım doktora artıktedavi görüyor musun canım
Geçmiş olsunkolay gelsin.
günaydın herkese.
Onu da içiyorum yaacaba saf suyu mu az içiyorsun az su içmekte ödeme sebep verirya
Geçmiş olsun canım hastaysan dinlen bence bırak leslie falanalıyom canım 3 kutu ilaç var. antibiyotik geniz akıntısı için ilaç ve ağrı kesici. ama öksürüğe çevirdi. şimdi yürüyüşe gitmekten vazgeçtim çok soğuık.
leslie 1 mil yapıp ısınacam arkasından jillıan yapacam tabii ayaktaki hareketlerini sonra squat yapayım
Harika bir menü canım afiyet olsunkahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 zeytin
2 yumurta
bolca tere ve biraz roka
saat 2 de
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase patlicanli sebze yemeği
saat 5 bucuk gibi büyük bir kase sarmisakli naneli cacık yemeyi planliyorum.
1 buçuk litre suyu bitirdim. ikinci 1 buçuk litreye geçtim. kayisili form cayimi da 7 buçukta icerim. 9 da da metblzma hizlandiran caydan icerim tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?