bırakmam canım topiğe geri döneceğim elbet birgünben şimdi hatirladim canim sonunda hamilelik oldu ve doğuma az zaman kaldi ve ikizler yat dinlen tabi yakinda büyük surprize hazırla kendini
ayy dogumdan sonra göreceksin güzel kokuyorlar cok tatli oluyorlar sevmeye doyulmuyo .. ne güzel kilo almamissin resmen hadi hayırlısı bakalim bizide habersiz birakma
bende 50ler için çılduırıyorumselam kızlarr 69lara düşmek için çok az kilosu kalan var mı? ben 1.2 kilo sonra 69.9 olucam bir an önce şu birkaç kiloyu versek yaa
ben de o günleri görürüm inşallahbende 50ler için çılduırıyorum
hepimiz görücezben de o günleri görürüm inşallahama kararlıyım görücem
Ben de 500 gr sonra 69.9 oluyorum.selam kızlarr 69lara düşmek için çok az kilosu kalan var mı? ben 1.2 kilo sonra 69.9 olucam bir an önce şu birkaç kiloyu versek yaa
haftaya en az 69.9 bekliyoruz o zaman senden :)) benim haftaya biraz zor gibi ama bakalım belli olmazBen de 500 gr sonra 69.9 oluyorum.
Menümü de yazayım
Sabah 1 bardak kefir
Öğle 4 minik köfte, bi parça tavuk
Ara 15 taneydi sanırım sarı leblebi
Akşam bulgurlu lahana sarma(10 ufak)
1 tabak yoğurtlu fasulye kavurma
Ben gerçekten çok zor doyuyorum. Bu kendimi kısmış halim. Ne kadar büyüttüysem mideyi
Mesaj alınmıştırhaftaya en az 69.9 bekliyoruz o zaman senden :)) benim haftaya biraz zor gibi ama bakalım belli olmaz
hoşgeldin kız kaçak nerdesin senkızlar ben geldimmmm
geçmişi okuyamadım ama
sbeden dün yazmayı unuttum daha dogrusu işlerim vardı. kilomu yazıyım bende artık da başlayım yazrısmaya sizinle
63.500
haftaya 62 yi görcem bak buraya yazıyorum
kalorı hesabına başladım. günlük 1200 kalorı falan alıyorum ama cok dengeli değil yanı yüksek kalorılı seylerde yıyorum ama dengelıyorum
iyi gidiyo gibiyim bakalım sizle neler yapıyosunuzzz
nee bişey mi dedinhaftaya en az 69.9 bekliyoruz o zaman senden :)) benim haftaya biraz zor gibi ama bakalım belli olmaz
inşallah canımbırakmam canım topiğe geri döneceğim elbet birgün
hadi bakalım o zamanın sonucunu da isterim. 16 günüm var benimde ölçüme inşallah güzel sonuç alırım. akşam kahvaltı için fırndan tam buğday ekmeğimi roka mı tere mi getirttim. şu 15 16 gün iyice asılayım. senden geri kalmıyım kafa kafaya götürelimnill inan bana çok masum o, onu da yemezsem çatlarım şu an serbest olduğum için daha mutluyum bir paket yeseydim haklısın da zaten 250 kez zıplayarak yaktım onu bile. yürüyüşe gidemedim malum yağmur kar, bugün dinlencem
38 di aslında da geçenlerde yağ patlaması yaşandı. bakalım benim de c.tesi ne çıkacak
ama geldim sonuçtaaahoşgeldin kız kaçak nerdesin sengeçen trip atıyordun sbeden nerde zorla getiremeyizya filan seni gidi seniii herkesin işi olabiliyor bazen keyfi olmayabliyor herkes bazen kayboluyo ortalıktan sonra sbeden yok sbeden ilgilenmiyo sbeden de bi insan sbeden en fazla ne yapabilir
iki haftayı geçti ismin yok listede hiç uyarmıyorsun beni ismim yok diye tlf dan düzenlediğimde olmuş demek ki kaydedildi görünüp kaydedilmemiş . şimsi pc deyim bilgilerini tekrar verir misin
hoşgeldinama geldim sonuçtaaa
zaten tartım yoktu benım canım bozulmustu yanı yeni aldım 63.600 cıkttım dün. 160 boy maşşaallah selvi boyluyumdur
ahahhaha nasıl kısaldın öylehoşgeldin
hangi marka aldın adet dönemini atlattın mı 160 fena değil bende 164 hatta sonradan 163 buçuk oldum
hedefe kaç yazayım
kaptanım eline sağlıkEki Görüntüle 1967821
kaynamış suyu da biraz önce üzerine döküp kapağı kapattım. sabah 8 de kalkıcam. karışımı süzüp ilk bardağı içicem inşallah sporda da fazla çaba göstercem
Herkese günaydınnbu metabolizma hızlandıran çaylar gerçekten çok etkili. gün içine eşit yayarak tüketmek sürekli yağ yaktırıyo diyetisyenim demişti.
bende onun tarifini yazayım belki beğenip uygulayan olur . bende uzun bi aradan sonra yarın 1 buçuk litre suya hazırlayıp gün üçünde bitircem.
Malzemeler,
_1 elma
_1 limon
_1 tane çubuk tarçın
_1 tatlı kaşığı tane karabiber
_5-6 tane karanfil
_1 çay kaşığı toz zencefil veya 1 dilim taze zencefil
_1,5 litre kaynamış su
Hazırlanışı,
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabah işe giderken rahatça götürebilmek için veya uyanır uyanmaz içmeniz gerektiği için bu şekilde çok pratik oluyor hem de çay iyi demleniyor.
Elma ve limonu iyice yıkayıp dörde bölüyoruz. Büyük bir tencereye tüm malzemeleri alıyoruz üzerine kaynamış sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah, limonları iyice sıkıyoruz ki içindeki su çıksın. Çayı süzüp cam bir şişeye alıyoruz.
S sinifci355 canım buna da bak hangisini beğenirsen onu yap. bu arada ne öğretmenisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?