♥haftalık kilo verme yarışması♥

hoşgeldin. biz pek yarışıyoruz diyemeyiz kendi halimizdeyiz genelde. aslında bir öğün de iyi yiyip diğerlerini hafif yiyerek dediğini yapmak mantıklı 1200 normal. ama bazal metabolizman kaç senin ona yakın bir değerde beslenmen daha doğru olacaktır

canım sabah içtiğin kefir sana yettimi, bence sabah kahvaltısnı tam yapmış olsaydın akşam 10 tane sarma yerine yanında yoğurt veya salata yerdin.

götürelim canım ben de çavdarlı yiyorum 1 dilim çok güzel.

bu bizim yaptığımız zaten 1 haftadır nille yapıyoruz. ama limonu kaynatmıyoruz sonrasında sıkıoruz. seninkinde ekstra zencefil varmış.

Günaydınlar efenim

Sabah; 07:30 - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı+ 1 ad.haşlanmış yumurta + 2 dilim çeçil peyniri + 3 ad.siyah zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası(daha çok suyu) + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak + 2-3 çtl mevsim salata
Ara; 16:00 - 1 ad.maden suyu
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon cevizli kereviz salatası + 2 kare bitter çikolata (canım çok istedi)
Ara; 20:00 - 1 bardak tarçınlı karışım suyu

Toplam kalori: 765

3 lt su içildi.

günaydın canım... nill neden kalorin 1000 altı. canın mı istemiyor doyuyor musun

canım sabah içtiğin kefir sana yettimi, bence sabah kahvaltısnı tam yapmış olsaydın akşam 10 tane sarma yerine yanında yoğurt veya salata yerdin.

Yetmediği belli oldu tatlım bugün şişim ayaklarımın üstüne basamıyorum[/QUOTE]
Beceremedim alıntıyı

Canım 1000 üstü çıkınca zayıflayamıyorum ben maalesef kilo oranı az oldukça metabolizmamda yakmıyor 55 altına inmem için gerekli kuzum

tamam kuzum sen nasıl diyorsan öyle en iyi kendini sen bilirsin.

Beceremedim alıntıyı[/QUOTE]

olsun sorun yok.
bu arada kefiri tam yağlı içiyorsun dimi, sakin lıgrt yağsız mağsız içme, kefir ben de içiyorum 1 haftadır ara verdim. bağırsakları çalıştırıcı etkisi çok, şiş olmanın sebebi de, bulgurlu sarmalar ah ahh bulgur yediğimde ertesi gün artı çıkardım. tamam pirince göre çok daha iyi ama gündüz yeseydin öğlen en azından akşama kadar yakardın. akşam yiyince haliyle gece iyice şişti içinde.

Beceremedim alıntıyı

olsun sorun yok.
bu arada kefiri tam yağlı içiyorsun dimi, sakin lıgrt yağsız mağsız içme, kefir ben de içiyorum 1 haftadır ara verdim. bağırsakları çalıştırıcı etkisi çok, şiş olmanın sebebi de, bulgurlu sarmalar ah ahh bulgur yediğimde ertesi gün artı çıkardım. tamam pirince göre çok daha iyi ama gündüz yeseydin öğlen en azından akşama kadar yakardın. akşam yiyince haliyle gece iyice şişti içinde.[/QUOTE]
En azından çokta aç gezmiyorum normalde de diyetteyken böyle besleniyordum sadece akşamaları daha da az yiyorum kereviz brokoli tonbalıklı salata şişiriyor zaten

Beceremedim alıntıyı

olsun sorun yok.
bu arada kefiri tam yağlı içiyorsun dimi, sakin lıgrt yağsız mağsız içme, kefir ben de içiyorum 1 haftadır ara verdim. bağırsakları çalıştırıcı etkisi çok, şiş olmanın sebebi de, bulgurlu sarmalar ah ahh bulgur yediğimde ertesi gün artı çıkardım. tamam pirince göre çok daha iyi ama gündüz yeseydin öğlen en azından akşama kadar yakardın. akşam yiyince haliyle gece iyice şişti içinde.[/QUOTE]
Kefir ev yapımı canım.
Evet pirinç kadar bulgur da yapacağını yapıyor demek ki
Peki bakliyatı da mı akşam yememek gerekir. Okulda öğlen yiyemem ki

Kefir ev yapımı canım.
Evet pirinç kadar bulgur da yapacağını yapıyor demek ki
Peki bakliyatı da mı akşam yememek gerekir. Okulda öğlen yiyemem ki[/QUOTE]

bakliyatla ilgili sıkıntı yok ama ben gündüz yemeyi tercih ediyorum özellikle nohut ve fasulyeyi.
bulgur maalesef şişiriyor.
kefiri ne güzel evde yapıyorsun afiyetle sağlıkla iç.

doğumdan mı kilodan mı bilmiyorum artık ayak numaramda doğuma yakın yarım numara büyüdü gibi ZAYIFLARSAM UMARIM 38 39 ARASI OLUR . ŞUAN 39 40
TAMAM 59 OL SONRA YİNE DÜZENLERİZ HAYIRLI OLSUN YENİ TARTIN

Hım o zaman bende limonun suyunu ayırıp kabuklarını atayım kabuklarda da vardır epey bişey. . suyunuda soğuduktan sonra atayım. kaynatmıyrm kaynamış suyu üzerine döktüm. zencefili diyetisyen demişti sitede de buldum aynısını. bende uzun zaman yapmamıştım

annem babam eskiden kefir yapıyorlardı ama bizim kefir çok şeker ve limon tüketiyordu . o yüzden veda ettik maddi sıkıntı zamanı bide
AA bak sen kesirin işine
Çok şaşırdım.
Evde elma karanfil ve zencefil vardı şimdilik bunlardan yaptım. Limon alınca eda tarifi denerim bakalım inş

spordayim anlatym bakalim. o sütlü mu Yoğurtlu mu ne onun gibi değil bu. icine su şeker ve limon konuyor metal degdirilmiyo ve o kefir icinde çoğalıyor suyu da iciliyor.

benim de bildiğim böyle bir şey varmış içinde gezinen o mayalıyormuş değil mi ?

bende hamıleyken öyle demişlerdi ayak numarası büyüyomus ama o zamanları nasip etmedı allahım..

ah 59

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…