- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
kızlar ben geldimmmm
geçmişi okuyamadım ama
sbeden dün yazmayı unuttum daha dogrusu işlerim vardı. kilomu yazıyım bende artık da başlayım yazrısmaya sizinle
63.500
haftaya 62 yi görcem bak buraya yazıyorum
kalorı hesabına başladım. günlük 1200 kalorı falan alıyorum ama cok dengeli değil yanı yüksek kalorılı seylerde yıyorum ama dengelıyorum
iyi gidiyo gibiyim bakalım sizle neler yapıyosunuzzz
Ben de 500 gr sonra 69.9 oluyorum.
Menümü de yazayım
Sabah 1 bardak kefir
Öğle 4 minik köfte, bi parça tavuk
Ara 15 taneydi sanırım sarı leblebi
Akşam bulgurlu lahana sarma(10 ufak)
1 tabak yoğurtlu fasulye kavurma
Ben gerçekten çok zor doyuyorum. Bu kendimi kısmış halim. Ne kadar büyüttüysem mideyi
hadi bakalım o zamanın sonucunu da isterim. 16 günüm var benimde ölçüme inşallah güzel sonuç alırım. akşam kahvaltı için fırndan tam buğday ekmeğimi roka mı tere mi getirttim. şu 15 16 gün iyice asılayım. senden geri kalmıyım kafa kafaya götürelim
bu metabolizma hızlandıran çaylar gerçekten çok etkili. gün içine eşit yayarak tüketmek sürekli yağ yaktırıyo diyetisyenim demişti.
bende onun tarifini yazayım belki beğenip uygulayan olur . bende uzun bi aradan sonra yarın 1 buçuk litre suya hazırlayıp gün üçünde bitircem.
Malzemeler,
_1 elma
_1 limon
_1 tane çubuk tarçın
_1 tatlı kaşığı tane karabiber
_5-6 tane karanfil
_1 çay kaşığı toz zencefil veya 1 dilim taze zencefil
_1,5 litre kaynamış su
Hazırlanışı,
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabah işe giderken rahatça götürebilmek için veya uyanır uyanmaz içmeniz gerektiği için bu şekilde çok pratik oluyor hem de çay iyi demleniyor.
Elma ve limonu iyice yıkayıp dörde bölüyoruz. Büyük bir tencereye tüm malzemeleri alıyoruz üzerine kaynamış sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah, limonları iyice sıkıyoruz ki içindeki su çıksın. Çayı süzüp cam bir şişeye alıyoruz.
S sinifci355 canım buna da bak hangisini beğenirsen onu yap. bu arada ne öğretmenisin
Günaydınlar efenim
Sabah; 07:30 - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı+ 1 ad.haşlanmış yumurta + 2 dilim çeçil peyniri + 3 ad.siyah zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası(daha çok suyu) + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak + 2-3 çtl mevsim salata
Ara; 16:00 - 1 ad.maden suyu
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon cevizli kereviz salatası + 2 kare bitter çikolata (canım çok istedi)
Ara; 20:00 - 1 bardak tarçınlı karışım suyu
Toplam kalori: 765
3 lt su içildi.
Canım 1000 üstü çıkınca zayıflayamıyorum ben maalesef kilo oranı az oldukça metabolizmamda yakmıyor 55 altına inmem için gerekli kuzumgünaydın canım... nill neden kalorin 1000 altı. canın mı istemiyor doyuyor musun
Canım 1000 üstü çıkınca zayıflayamıyorum ben maalesef kilo oranı az oldukça metabolizmamda yakmıyor 55 altına inmem için gerekli kuzum
Beceremedim alıntıyı[/QUOTE]canım sabah içtiğin kefir sana yettimi, bence sabah kahvaltısnı tam yapmış olsaydın akşam 10 tane sarma yerine yanında yoğurt veya salata yerdin.
Yetmediği belli oldu tatlım bugün şişim ayaklarımın üstüne basamıyorum
tamam kuzum sen nasıl diyorsan öyle en iyi kendini sen bilirsin.
Beceremedim alıntıyı
tamam kuzum sen nasıl diyorsan öyle en iyi kendini sen bilirsin.
Beceremedim alıntıyı
Kefir ev yapımı canım.olsun sorun yok.
bu arada kefiri tam yağlı içiyorsun dimi, sakin lıgrt yağsız mağsız içme, kefir ben de içiyorum 1 haftadır ara verdim. bağırsakları çalıştırıcı etkisi çok, şiş olmanın sebebi de, bulgurlu sarmalar ah ahh bulgur yediğimde ertesi gün artı çıkardım. tamam pirince göre çok daha iyi ama gündüz yeseydin öğlen en azından akşama kadar yakardın. akşam yiyince haliyle gece iyice şişti içinde.
berbattıkaptanım eline sağlıkçok güzel bi çay olmuştır eminim
doğumdan mı kilodan mı bilmiyorum artık ayak numaramda doğuma yakın yarım numara büyüdü gibiahahhaha nasıl kısaldın öyle
atlattım atlattım hatta yenisi yaklaşıyoinş gelmez o ayrı bişey de
arzum premıer aldım ya ucuz bısey olsun dedım normal dijital bi tarı bı özelliği yok
hedefeeee40 yaz şaka şaka
59 yaz şimdilik bakalım bi 50 leri görewlim de olur mu
RİCA EDERİM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM . RUMUZUNDAN BELLİYMİŞ ZATEN DENE BAKALIM BEN İÇTİM BUGÜNHerkese günaydınn
Sınıf öğretmeniyim tatlım
Deneyim bakayım tarifi.
Çok teşekkür ederimm ilgin için
Hım o zaman bende limonun suyunu ayırıp kabuklarını atayım kabuklarda da vardır epey bişey. . suyunuda soğuduktan sonra atayım. kaynatmıyrm kaynamış suyu üzerine döktüm. zencefili diyetisyen demişti sitede de buldum aynısını. bende uzun zaman yapmamıştımhoşgeldin. biz pek yarışıyoruz diyemeyiz kendi halimizdeyiz genelde. aslında bir öğün de iyi yiyip diğerlerini hafif yiyerek dediğini yapmak mantıklı 1200 normal. ama bazal metabolizman kaç senin ona yakın bir değerde beslenmen daha doğru olacaktır
canım sabah içtiğin kefir sana yettimi, bence sabah kahvaltısnı tam yapmış olsaydın akşam 10 tane sarma yerine yanında yoğurt veya salata yerdin.
götürelim canım ben de çavdarlı yiyorum 1 dilim çok güzel.
bu bizim yaptığımız zaten 1 haftadır nille yapıyoruz. ama limonu kaynatmıyoruz sonrasında sıkıoruz. seninkinde ekstra zencefil varmış.
AA bak sen kesirin işineannem babam eskiden kefir yapıyorlardı ama bizim kefir çok şeker ve limon tüketiyordu . o yüzden veda ettik maddi sıkıntı zamanı bide
annem babam eskiden kefir yapıyorlardı ama bizim kefir çok şeker ve limon tüketiyordu . o yüzden veda ettik maddi sıkıntı zamanı bide
spordayim anlatym bakalim. o sütlü mu Yoğurtlu mu ne onun gibi değil bu. icine su şeker ve limon konuyor metal degdirilmiyo ve o kefir icinde çoğalıyor suyu da iciliyor.nasıl yaa bir anlat limon ve şeker nasıl oluyormuş?
bende smile atip hareketlendircektm unutmsm . tarcin cubuk attin miAA bak sen kesirin işine
Çok şaşırdım.
Evde elma karanfil ve zencefil vardı şimdilik bunlardan yaptım. Limon alınca eda tarifi denerim bakalım inş
spordayim anlatym bakalim. o sütlü mu Yoğurtlu mu ne onun gibi değil bu. icine su şeker ve limon konuyor metal degdirilmiyo ve o kefir icinde çoğalıyor suyu da iciliyor.
bende hamıleyken öyle demişlerdi ayak numarası büyüyomus ama o zamanları nasip etmedı allahım..doğumdan mı kilodan mı bilmiyorum artık ayak numaramda doğuma yakın yarım numara büyüdü gibiZAYIFLARSAM UMARIM 38 39 ARASI OLUR . ŞUAN 39 40
TAMAM 59 OL SONRA YİNE DÜZENLERİZHAYIRLI OLSUN YENİ TARTIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?