♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne kadardır yavaş gidiyor biraz bahşeder misin tatlım?
bazen hızlı bazen yavaş canım. ben vucudumu çok yordum 2 seneyi geçti başla bırak başla bırak bu sefer eskisi gibi seri kiloda verilmiyo . gürkan kubilay yıllanan kiloların zor verildiği gerçek demişti benimkide o hesap.
bu ara da ben kilolarımı genelde aç kalarak veriyordum. geçen yaz 73 e düştüm sonra 83 e uçtum şimdi 76 lı rakamlardayım ama artık aç kalmadan sağlıklı beslenerek. uzun zaman açlık kasları kaybettiriyo sanki. çünkü sağlıklı beslensemde uzun zaman aç saatler geçirdiğim dönemde ölçüde yağ ve kas kaybım aynı orandaydı. diyetisyenin listeyi uygulayıp 5 gün sonra tekrar ölçüm yaptırdığımda ise 1 kilo yağ kaybı 1 kilo kas geliri vardı

Anladım tatlım. Ben de aç kalarak kilo veremiyorum. Bunu hep savunurum. AMA kk da menülere bakınca telaşlandım, ben ne çok yiyorum diye
Dün her öğünde ekmek varda bugün düne göre eksiyim mesela. Çok aç kalmadan devam o zaman. Seni tanımaktan mutluluk duydum

nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor :) bugün 10. günüm, hiç kaçamak yapmadım, son günlerde biraz duraklama yaşadım, bazı günler sabit çıktım ama az da olsa gidiyor şu an kilolar, motivasyonum hafiften düştü gibi ama idare etmeye çalışıyorum :) sizlerde durumlar nasıl

Al benden de o kadar tatlım ya.
Ben en bitki çayı işini abartmamaa arar verdim.
Bugünkü menüm
SABAH tost ve 5 zeytin
Öğle tavuk but, pul biberli yoğurt
Akşam mercimek çorba, fırında tavuk patates be salata.
Yatmadan da yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Tok ve hafif olmaya özen gösteriyorum.
Bi de burası canlansa fena olmayacak

Hg
Kilonun az olmasına rağmen iyi kilo vermişsin. Tebrik ederim.

Hg
Kilonun az olmasına rağmen iyi kilo vermişsin. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim. Rakam olarak bakınca evet az gibi geliyor ama aynadaki görüntüde çıkmış yanlar, yumuşak bir beden ve hafif göbek görüyorum :) 2 günde bir çalışma saatlerim uydukça 45 dakika yürüyüş yapmaya özen gösterdim. Tabii 10 gündür makarna,hamurişi,yağlı yemekler, pilav vs yüzü görmedim. 10 günde en fazla 3 dilim ekmek yemişimdir. Tatlı desen sıfır Şimdiden sonra azalacaktır tahminen verişim 2 gündür durdu gibi bir şey çünkü.

Bende bugün yediklerimi paylaşayım,

Kahvaltı: İnce 1 dilim kızarmış yağsız ekmek
Bir parça peynir,2 adet siyah zeytin, 1 küçük domates,1 adet çarliston biber
1 adet haşlanmış yumurta, şekersiz yeşil çay.
Ara: 2 adet grisini, türk kahvesi

Akşam: Yağsız salata, 5 yemek kaşığı ıspanak, 1 kepçe mantar çorbası

Ara: 2 adet kepekli diyet bisküvi, yeşil çay ( 1,5-2 litre arası su toplamda)

Ben de sırtım dönük çekilmiş bi fotomu gördüm bugün
Ne kadar kötülük etmişim kendime dedim. Kendinle barışık olmak da iyi değil bazen.Tabi ben bunu 63 kilodan 70 e düşmüş halimle diyorum. Zayıfladıkça hırslanıyor insan heralde

Afiyet olsun menüm güzel

Şimdiye kadar en fazla gördüğüm kiloydu 55. Evleneli neredeyse 1 yıl olacak. Evlendiğimde 49-50 kilo arasındaydım. Baktım gitgide kilo artışı oluyor. Akşam yemek yemeler, tatlılar , günde neredeyse 1 ekmeğe yakın tüketmeler. Dedim bunun sonu yok. Birde kilo alıp alıp kazara hamile kalırsam ben bu işle başa çıkamam dedim. Daha 10 gün oldu inşallah pes etmem istikrarlı giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…