Ne kadardır yavaş gidiyor biraz bahşeder misin tatlım?hafta sonu böyle oluyor genelde
miden mi küçülmüş. iyi olur o zaman daha güzel sonuç alrsın vücut alışınca zor gidiyor benimde yavaş yavaş malesef.
Hg tatlım.Acaba bende katilabilirmiyim 13 kilo vermem lazim
hb canimHg tatlım.
bazen hızlı bazen yavaş canım. ben vucudumu çok yordum 2 seneyi geçti başla bırak başla bırak bu sefer eskisi gibi seri kiloda verilmiyo . gürkan kubilay yıllanan kiloların zor verildiği gerçek demişti benimkide o hesap.Ne kadardır yavaş gidiyor biraz bahşeder misin tatlım?
katılabilirsinAcaba bende katilabilirmiyim 13 kilo vermem lazim
23 yasindayim 1.63 boyum 71 kiloyumkatılabilirsinyaş boy kilo ve hedef yazar mısın
Anladım tatlım. Ben de aç kalarak kilo veremiyorum. Bunu hep savunurum. AMA kk da menülere bakınca telaşlandım, ben ne çok yiyorum diyebazen hızlı bazen yavaş canım. ben vucudumu çok yordum 2 seneyi geçti başla bırak başla bırak bu sefer eskisi gibi seri kiloda verilmiyo . gürkan kubilay yıllanan kiloların zor verildiği gerçek demişti benimkide o hesap.
bu ara da ben kilolarımı genelde aç kalarak veriyordum. geçen yaz 73 e düştüm sonra 83 e uçtum şimdi 76 lı rakamlardayım ama artık aç kalmadan sağlıklı beslenerek. uzun zaman açlık kasları kaybettiriyo sanki. çünkü sağlıklı beslensemde uzun zaman aç saatler geçirdiğim dönemde ölçüde yağ ve kas kaybım aynı orandaydı. diyetisyenin listeyi uygulayıp 5 gün sonra tekrar ölçüm yaptırdığımda ise 1 kilo yağ kaybı 1 kilo kas geliri vardı
Al benden de o kadar tatlım ya.nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor :) bugün 10. günüm, hiç kaçamak yapmadım, son günlerde biraz duraklama yaşadım, bazı günler sabit çıktım ama az da olsa gidiyor şu an kilolar, motivasyonum hafiften düştü gibi ama idare etmeye çalışıyorum :) sizlerde durumlar nasıl
HgMerhaba bende katılabilir miyim?
09.03.2017 de 55 kilo ile başladım. 10 gün sonra yani bugün tartıldığımda 52.800ü gördüm.
Boyum 1.58 yaşım 24. Hedefim 48 kiloya inmek
Bende sizinle birlikte motive olmak isterim.sbeden
BuyrunMenu paylasimı yapiyomuyuz ?
Hg
Kilonun az olmasına rağmen iyi kilo vermişsin. Tebrik ederim.
Ben de sırtım dönük çekilmiş bi fotomu gördüm bugünTeşekkür ederim. Rakam olarak bakınca evet az gibi geliyor ama aynadaki görüntüde çıkmış yanlar, yumuşak bir beden ve hafif göbek görüyorum :) 2 günde bir çalışma saatlerim uydukça 45 dakika yürüyüş yapmaya özen gösterdim. Tabii 10 gündür makarna,hamurişi,yağlı yemekler, pilav vs yüzü görmedim. 10 günde en fazla 3 dilim ekmek yemişimdir. Tatlı desen sıfırŞimdiden sonra azalacaktır tahminen verişim 2 gündür durdu gibi bir şey çünkü.
Afiyet olsun menüm güzelBende bugün yediklerimi paylaşayım,
Kahvaltı: İnce 1 dilim kızarmış yağsız ekmek
Bir parça peynir,2 adet siyah zeytin, 1 küçük domates,1 adet çarliston biber
1 adet haşlanmış yumurta, şekersiz yeşil çay.
Ara: 2 adet grisini, türk kahvesi
Akşam: Yağsız salata, 5 yemek kaşığı ıspanak, 1 kepçe mantar çorbası
Ara: 2 adet kepekli diyet bisküvi, yeşil çay ( 1,5-2 litre arası su toplamda)
Ben de sırtım dönük çekilmiş bi fotomu gördüm bugün
Ne kadar kötülük etmişim kendime dedim. Kendinle barışık olmak da iyi değil bazen.Tabi ben bunu 63 kilodan 70 e düşmüş halimle diyorum. Zayıfladıkça hırslanıyor insan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?