Ne güzel geç olmadan adım atmak.Şimdiye kadar en fazla gördüğüm kiloydu 55. Evleneli neredeyse 1 yıl olacak. Evlendiğimde 49-50 kilo arasındaydım. Baktım gitgide kilo artışı oluyor. Akşam yemek yemeler, tatlılar , günde neredeyse 1 ekmeğe yakın tüketmeler. Dedim bunun sonu yok. Birde kilo alıp alıp kazara hamile kalırsam ben bu işle başa çıkamam dedim. Daha 10 gün oldu inşallah pes etmem istikrarlı giderim
Ne güzel geç olmadan adım atmak.
Başlamak başarmanın atışıdır derler.Yolun kısa iyisin hadi diyeyim
İnş tatlım beraberUmarım sizde en kısa sürede hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız :)
Hoşgeldin
Ben 2,3 litre arası su, zencefilli su bir de maydonoz suyu içtim bugünBuna rağmen ödem var düşün yani...
Sabah bir haşlanmış yumurta, bir dilim ekmek 3 zeytin, bir çatal peynir
Öğle bir kaşık irmik helva
Akşam olana kadar yarım paket Eti form
Akşam bir kase tarhana ve yoğurtlu ıspanak yedim.
Bu hafta aç gezdim desem yeridir. Bugün Eti formu da bayılacak gibi oldum diye ara ara attım ağzıma.
Bakalım nolcak böyle.
Su ve karışım içmeye akşam da devam inş
Ben hiç su içemiyorum maalesef doktor bana yumurta yediğin gün peynir yeme dedi
Peynir çok yerim ben normalde. Ama tatmadan aldım ondan bi çatal yetiyor.
Ekmeği abartmaktansa peynir iyi geliyor bana.
Bazıları da ekmek ve yumurta yemiyor...
Evet kahvaltıyı geç yapıyorum öğlen yemiyorum bi elma iki tane falan galeta ile geçiştiriyorum. Niye öyle dedi ben de bilmiyorum haftanın üç günü yumurta ama yumurta yediğin gün peynir yeme dedi
Al benden de o kadar tatlım ya.
Ben en bitki çayı işini abartmamaa arar verdim.
Bugünkü menüm
SABAH tost ve 5 zeytin
Öğle tavuk but, pul biberli yoğurt
Akşam mercimek çorba, fırında tavuk patates be salata.
Yatmadan da yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Tok ve hafif olmaya özen gösteriyorum.
Bi de burası canlansa fena olmayacak
Merhaba bende katılabilir miyim?
09.03.2017 de 55 kilo ile başladım. 10 gün sonra yani bugün tartıldığımda 52.800ü gördüm.
Boyum 1.58 yaşım 24. Hedefim 48 kiloya inmek
Bende sizinle birlikte motive olmak isterim.sbeden
Teşekkür ederim. Rakam olarak bakınca evet az gibi geliyor ama aynadaki görüntüde çıkmış yanlar, yumuşak bir beden ve hafif göbek görüyorum :) 2 günde bir çalışma saatlerim uydukça 45 dakika yürüyüş yapmaya özen gösterdim. Tabii 10 gündür makarna,hamurişi,yağlı yemekler, pilav vs yüzü görmedim. 10 günde en fazla 3 dilim ekmek yemişimdir. Tatlı desen sıfırŞimdiden sonra azalacaktır tahminen verişim 2 gündür durdu gibi bir şey çünkü.
Bende bugün yediklerimi paylaşayım,
Kahvaltı: İnce 1 dilim kızarmış yağsız ekmek
Bir parça peynir,2 adet siyah zeytin, 1 küçük domates,1 adet çarliston biber
1 adet haşlanmış yumurta, şekersiz yeşil çay.
Ara: 2 adet grisini, türk kahvesi
Akşam: Yağsız salata, 5 yemek kaşığı ıspanak, 1 kepçe mantar çorbası
Ara: 2 adet kepekli diyet bisküvi, yeşil çay ( 1,5-2 litre arası su toplamda)
Menüm
Sabah
Bir buyuk bardak süt
Bir haslama yumurta
Domates peynir
Ara
Biskuvi (malesef anladim ki cok sıkamiyorun kendimi )
Saat 16 :00
4 ızgara köfte yaninda salata
Az once de bir tane kücuk salatalık yedim
Su ne kadar ictim bilmiyorum dısardaydim tüm gün
Günaydın hayırlı haftalar canımcım nasılsın
Günaydın hayırlı haftalar canımcım nasılsın
tebrikler genç olmanın avantajları. az olmasında rağmen iyi vermişsin
o zaman senin pilatese ihtiyacın var hem sıkılaşırsın forma girersin. yürüyüş yeterli gelmeyebilir.
güzel bir menü ama öğlen yemeği yok 1 çorba bile olsa bişiler yemelisin.
H Heart of Gold Tesekkür ederimm. Vardiyalı olarak çalıştığım için inan vakit bulamıyorum pilatese yazılmaya. Fitness'a yazılmıştım gidemediğimden iptal ettirdim üyeliğimi. Ara ara fırsat buldukça anca yürüyüş. Çalışma saatlerime göre bazen öğle yemeği yiyemiyorum maalesef, ancak sabah shiftimde öğle yerim mutlaka.
daha iyiyim ilaçların faydası oldu çok şükür.
sen nasılsın canım sana da hayırlı haftalar
İyi olmana sevindim canımİyiyim bende çok şükür canım az karnım ağrıyor hasta olacağım galiba
Regl sanırım canımregl mi olacan? yoksa başka bişi mi
Regl sanırım canım
Bende olana kadar böyleyim 20 den sonra işkence gibi keşke bitki çaylarımı alsaydım ya yeşil çay çok etki etmiyorben oldum sonunda diye diye oldum rahatladım
İyi olmana sevindim canımİyiyim bende çok şükür canım az karnım ağrıyor hasta olacağım galiba
günaydın fıstıkım
iyiyim çok şükür,haftalardır bi pazar tatil yapıyodum bu hafta 2 gün tatil yapınca bünye hemen alışıverdi tatile,bugün işe gelmek kat kat zor oldu
sen biraz daha iyiymişsin sevindimne yaptın hafta sonun nasıl geçti?
nilişkoo nasılsın?halan mı geliyoayaklarını sıcak tut,rahatlatıcı papatya çayı içebilirsin
nill ben cumaya göre +500 ümdün teyzemde gün vardı bide kuranda okuttu,birazcık azcık minnacık kaçırdım ,sporda yapamayınca geldi + lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?