♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne güzel geç olmadan adım atmak.
Başlamak başarmanın atışıdır derler.Yolun kısa iyisin hadi diyeyim

Menüm
Sabah
Bir buyuk bardak süt
Bir haslama yumurta
Domates peynir

Ara
Biskuvi (malesef anladim ki cok sıkamiyorun kendimi )

Saat 16 :00
4 ızgara köfte yaninda salata

Az once de bir tane kücuk salatalık yedim

Su ne kadar ictim bilmiyorum dısardaydim tüm gün

canım şu yediklerin kabaca, 500 kalori bile değil, şu an şok diyet yaparak vücudunu kitliyorsun. bu şekilde hem aç kalırsın hem kas kaybına uğrarsın. bence bir an önce düzene girmelisin. 3 ana öğün şart, atlama diye birşey yok geç kalktım öğlen yemeyim diye birşey yok. ara yapıp yapmamak sana kalmış ama bence 1 ya da 2 ara öğün iyidir. o yüzden yerinde sayıyorsun.

Ben hiç su içemiyorum maalesef doktor bana yumurta yediğin gün peynir yeme dedi

bana da devlet hastanesindeki diyetisyen demişti. ama ben yumurta ve peyniri aynı anda tüketiyorum. peynir yemezsem olmaz. sanırım ikiside protein olduğundan vermiyorlar

Peynir çok yerim ben normalde. Ama tatmadan aldım ondan bi çatal yetiyor.
Ekmeği abartmaktansa peynir iyi geliyor bana.
Bazıları da ekmek ve yumurta yemiyor...

bence de ekmek olmasın ama peynir olsun. yumurta en önemli öğün yumurtasız kahvaltı olmamalı zaten.

Evet kahvaltıyı geç yapıyorum öğlen yemiyorum bi elma iki tane falan galeta ile geçiştiriyorum. Niye öyle dedi ben de bilmiyorum haftanın üç günü yumurta ama yumurta yediğin gün peynir yeme dedi

canım geçiştirme, en büyük yanlış o . bu sefer akşam çok yüklenirsin yemeğe.

bitki çayı en fazla 3 fincan fazlası yorar bu menü güzel işte bu şekilde ye. ayrıca mercimek çorba ve patates aynı anda olmamalı akşam hep karbonhidrat almışsın. patates yiyorsan yanında yoğurt ye ve öğlen tüketmeye çalış.

tebrikler genç olmanın avantajları. az olmasında rağmen iyi vermişsin

o zaman senin pilatese ihtiyacın var hem sıkılaşırsın forma girersin. yürüyüş yeterli gelmeyebilir.

güzel bir menü ama öğlen yemeği yok 1 çorba bile olsa bişiler yemelisin.

bana da bu hafta diyetisyenim bisküvi verdi ama tabii sayıyla. erken yediğin için sıkıntı yok ama miktar önemli bence.

sbeden bu hafta yağdan verememişim maalesef aynıyım

geçen hafta: 76,3
bu hafta: 76.1

reglim çok gecikmişti çok stres oldum bildiğiniz gibi değil sabaha karşı olmuşum ama şiş bir haldeyim. h. sonu 2 lt su içebildim. h içi daha düzenli ve iyi oluyorum.

bu haftaki menüme, akşam arasında 2 porsiyon meyve ekledi dün 1 porsiyondan biraz fazla yedim ve hemen artıdayım. yani akşam 20.30 da 2 tane meyve çok değil mi dedim, hayır dedi. bilemedim valla. ki ben akşam 7 den sonra yenen meyvelerin direk simit yaptığını savunuyorum ve yememe kararı aldım ya da gündüz yiyeceğim bir tane o hakkımı öyle kullanacağım.

Günaydınn;
Bugün 08:00'da işbaşı yaptığımdan sabah yürüyüşü yalan oldu. Bütün hafta bu şekilde olacak
İşyerine gelince kıyafetlerle aç karnına tartıldım 52,800 gramdayım halen.

Kahvaltı menümde pek değişiklik yok,
Çeyrek simit, haşlanmış yumurta, yarım domates, çeyrek salatalık, 4 adet siyah zeytin
2 parça peynir, şekersiz yeşil çay

tebrikler genç olmanın avantajları. az olmasında rağmen iyi vermişsin

o zaman senin pilatese ihtiyacın var hem sıkılaşırsın forma girersin. yürüyüş yeterli gelmeyebilir.

güzel bir menü ama öğlen yemeği yok 1 çorba bile olsa bişiler yemelisin.

H Heart of Gold Tesekkür ederimm. Vardiyalı olarak çalıştığım için inan vakit bulamıyorum pilatese yazılmaya. Fitness'a yazılmıştım gidemediğimden iptal ettirdim üyeliğimi. Ara ara fırsat buldukça anca yürüyüş. Çalışma saatlerime göre bazen öğle yemeği yiyemiyorum maalesef, ancak sabah shiftimde öğle yerim mutlaka.

ozaman tamam vardiyalı ise haklısın. o zaman evde hareketler yapabilirsin sıkılaşmak için çok güzel videolar var. ben pc den açıyorum tv den de film açıyorum hem sıkılmadan vakit geçmiş oluyor.

nehirnil111 begum75 günaydın canlarım ve yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz

günaydın fıstıkım
iyiyim çok şükür,haftalardır bi pazar tatil yapıyodum bu hafta 2 gün tatil yapınca bünye hemen alışıverdi tatile,bugün işe gelmek kat kat zor oldu
sen biraz daha iyiymişsin sevindimne yaptın hafta sonun nasıl geçti?

İyi olmana sevindim canım İyiyim bende çok şükür canım az karnım ağrıyor hasta olacağım galiba

nilişkoo nasılsın?halan mı geliyoayaklarını sıcak tut,rahatlatıcı papatya çayı içebilirsin
nill ben cumaya göre +500 ümdün teyzemde gün vardı bide kuranda okuttu,birazcık azcık minnacık kaçırdım,sporda yapamayınca geldi + lar

İyi olmaya çalışıyorum Begüşüm papatya çivan perçemi evde kaldı hiç aklıma gelmedi akşam evde içeceğim artık şimdi yeşil çay içiyorumAyaklarımda bot var henüz montumu da çıkarmadım bir kaç gün çekerim artık olana kadar Bende + yımÇiğ köfteden mi yoksa regl toplanıyor mu bilemedim çok + çıktım çünküSpor yapar bu hafta içi toparlarsın kuzu eminim ben dün yaptım ama sonra çiğ köfteleri gömdüm marulla yedim ama yine de yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…