evet alkali su olur tansiyon sorunun yoksa etkilemezse kullan. tansiyonu düşürüyo diye biliyorum.kızlar ben sabah 1 küçük bardak limonlu su içiyorum, sizce litrelik su şişeme de limon sıksam mı? 2 litre içmeye çalışıyorum günde, bir litresini limonlu içsem extra bir faydasını görür müyüm?
kızlar ben sabah 1 küçük bardak limonlu su içiyorum, sizce litrelik su şişeme de limon sıksam mı? 2 litre içmeye çalışıyorum günde, bir litresini limonlu içsem extra bir faydasını görür müyüm?
Yok hiç bakmadı yağ oranına. Ben de 10 kilo vermek istiyorum bugün ikinci günüm diyet listesine uyuyorum ama öğle yemeği yemiyorum sabah, akşam bi de ara öğünleri uyguluyorumhoşgeldinkatıl tabi yeni kana ihtiyacımız var
boyun güzel kilonda çok değil. 10 kilocuk verirsin. yağ oranın kaç çıktı söyledimi diyetisyen
HoşgeldinHa bi de hiç su içemiyorum kızlar ne yapsam su içmek için bilmiyorum. İçim almıyor günde bir bardak su içsem iyidir yani o kadar
Ben hiç su içemiyorum maalesef doktor bana yumurta yediğin gün peynir yeme dediHoşgeldin
Ben 2,3 litre arası su, zencefilli su bir de maydonoz suyu içtim bugünBuna rağmen ödem var düşün yani...
Sabah bir haşlanmış yumurta, bir dilim ekmek 3 zeytin, bir çatal peynir
Öğle bir kaşık irmik helva
Akşam olana kadar yarım paket Eti form
Akşam bir kase tarhana ve yoğurtlu ıspanak yedim.
Bu hafta aç gezdim desem yeridir. Bugün Eti formu da bayılacak gibi oldum diye ara ara attım ağzıma.
Bakalım nolcak böyle.
Su ve karışım içmeye akşam da devam inş
Peynir çok yerim ben normalde. Ama tatmadan aldım ondan bi çatal yetiyor.Ben hiç su içemiyorum maalesef doktor bana yumurta yediğin gün peynir yeme dedi
Tartida eksi gorememek cok kotu, ben iki uc gun sabit kaldim diye motivasyonum aninda dustu yine de bozmadim tabii ama motivasyon sifir su anHerkese mutlu bir haftasonu diliyorum.
Çok sessiz burası
Bugün 3. Haftam bitti ve kilom geçen haftayla aynı. İnatla dikkatli yedim, bi sürü ot çöp suyu, sıvı denedim yok.
Bugün iyice yiyim tıka basa dedim. Şaşırtma bahanesine. Yok yiyemedim
Bu hafta o kadar sıkı uygulamayı düşünmüyorum. Hastalıkla birlikte her yerim ağrıyor zaten. Regliye kadar sabit kalıp ondan sonra yeniden başlıyormuş gibi tam gaz gitmeyi düşünüyorum bakalım. Moral bozmak, su koyvermek yok
yumurta yersen peynir yeme diye neden dedi anlamadım. yağ oranını ölçse iyi olurdu. kahvaltıyı geç yapıyorsan öğlen yemesende olabilir.Yok hiç bakmadı yağ oranına. Ben de 10 kilo vermek istiyorum bugün ikinci günüm diyet listesine uyuyorum ama öğle yemeği yemiyorum sabah, akşam bi de ara öğünleri uyguluyorum
su içmeden diyet sağlıklı olmaz ki. su olmazsa olmaz. dün ev soğuktu kombi arıza yaptıı üşüdüm hiç içemedm hemen kabızlığa yol aldı bağrsklr. ısıtıp içmek aklıma geç geldi. suyu bende sevmiyorum ama mecburuzzHa bi de hiç su içemiyorum kızlar ne yapsam su içmek için bilmiyorum. İçim almıyor günde bir bardak su içsem iyidir yani o kadar
yaş pasta afiyet olmuş yaramışşKızlar yazamadım benim telefonun ekranı bozuldu Cumartesiden beri telefonsuzum evde pc var ama net yok bugün yaptırdım ancak yazabildim geçen hafta yaş pasta yemiştim 2 dilim direk yansıdı 61.300 gramsbeden
Evet kahvaltıyı geç yapıyorum öğlen yemiyorum bi elma iki tane falan galeta ile geçiştiriyorum. Niye öyle dedi ben de bilmiyorum haftanın üç günü yumurta ama yumurta yediğin gün peynir yeme dediyumurta yersen peynir yeme diye neden dedi anlamadım. yağ oranını ölçse iyi olurdu. kahvaltıyı geç yapıyorsan öğlen yemesende olabilir.
hafta sonu böyle oluyor geneldeHerkese mutlu bir haftasonu diliyorum.
Çok sessiz burası
Bugün 3. Haftam bitti ve kilom geçen haftayla aynı. İnatla dikkatli yedim, bi sürü ot çöp suyu, sıvı denedim yok.
Bugün iyice yiyim tıka basa dedim. Şaşırtma bahanesine. Yok yiyemedim
Bu hafta o kadar sıkı uygulamayı düşünmüyorum. Hastalıkla birlikte her yerim ağrıyor zaten. Regliye kadar sabit kalıp ondan sonra yeniden başlıyormuş gibi tam gaz gitmeyi düşünüyorum bakalım. Moral bozmak, su koyvermek yok
geç derken saat kaç gibi mesela merk ettimEvet kahvaltıyı geç yapıyorum öğlen yemiyorum bi elma iki tane falan galeta ile geçiştiriyorum. Niye öyle dedi ben de bilmiyorum haftanın üç günü yumurta ama yumurta yediğin gün peynir yeme dedi
10 û buluyor geneldegeç derken saat kaç gibi mesela merk ettim
benimde 10 a doğru ama 9 buçuk 9 derken gerileyecek.10 û buluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?