♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende olana kadar böyleyim 20 den sonra işkence gibi keşke bitki çaylarımı alsaydım ya yeşil çay çok etki etmiyor

bitki çayları beni pek rahatlatmıyor bu konuda yani. ama kiraz sapı içebilirsin o iyi geliyor diyorlar.

dün de ben tüm gün evdeydim oh ne güzel. kocam da yoktu kızımla yemek yaptık spor yaptık oyun oynadık çok eğlendik.
c.tesi kavitasyon vardı 9.seans bitti. bu c.tesi son olacak ama bu sefer basen için gideceğim şu an basenimle simitlerim aynı ölçü de ama aynaya bakınca acayip ayyuka çıktı. güzellik merkezinin sahibi de baktı ölçtü. basen zor gidiyor 10 seans da basen olsa dedim. olur dedi ama karın gibi çok hızlı olmaz dedi yani 7-8 cm incelme olur dedi. olsun dedim yani spor yapıyorum ama hızlı olmuyor. bakalım ondan nasıl bir sonuç alacağım.

uff sorma yaa,güzel güzel gidiyoruz sonra aniden bişey çıkıyo hayır diyemiyoruz ve hemen + lar geliyo,ne nankör bu kilolar
çiğ köfte marul ayy çok özledim ama yaaa

inşallah hepimiz toplarız,bişey diycem sana,internette 500 tk diye video varmış bunu yapsakya akşamları

oo hadi bakalım inşallah istediğin gibi sonuç alırsın
normalde bitti ama kavitasyon demi, 2.pakete başlıyosun
sonuç ne peki? nerden kaç cm incalme var?kıyafetlerinden anlaşılıyomu?

bitki çayları beni pek rahatlatmıyor bu konuda yani. ama kiraz sapı içebilirsin o iyi geliyor diyorlar.
Ben pek rahat olamıyorum civan perçemi papatya kekik genelde daha kolay etkiliyor beni canım yoksa sancısı aynı değişmiyor

Orada başka bir şey yeme şansım yoktu maalesef saatte ilerleyince evde yiyemem artık yiyeyim dedimBakayım kuzum Müdür gitsin de yaparız vallahi

hemen indiriyorum öğle arası bnu yapayım. yürüyüşe gidemeyeceğim çünkü hava çok soğuk içerde yapacağım.

oo hadi bakalım inşallah istediğin gibi sonuç alırsın
normalde bitti ama kavitasyon demi, 2.pakete başlıyosun
sonuç ne peki? nerden kaç cm incalme var?kıyafetlerinden anlaşılıyomu?

10.seans olacak c.tesi ve karın bölgesi bitiyor
normalde düşünmüyordum başka ama basenler çok gözüme çarpıyor. toplamda 13 cm incelme oldu begüm. yan simitlerden.

yani bir arkadaşım çok iyi görünüyorsun dedi ama onun dışında pek diyen yok. ama ben farkediyorum. yani böyle sarkık durmuyor sonuçtan memnun olduğum için basen dede görmek istiyorum farkı.

çok iyiymiş, sevindim senin adına,bunlar sana bi umut olur ne güzel
basendede göreceğine eminim,şu 500 tk videosunuda yaparsak hepsiyle birlikte güzel sonuçlar çıkacak ortaya

çok iyiymiş, sevindim senin adına,bunlar sana bi umut olur ne güzel
basendede göreceğine eminim,şu 500 tk videosunuda yaparsak hepsiyle birlikte güzel sonuçlar çıkacak ortaya

jillian ı toplamda 3 kez yapabildim bu daha rahat gibi geldi bana hareketleri. tabii ben aralarda squat mekik ip atlama yapıyorum aman aman abartı sayılar yok ama gücümün yettiği kadarıyla.

jillian ı toplamda 3 kez yapabildim bu daha rahat gibi geldi bana hareketleri. tabii ben aralarda squat mekik ip atlama yapıyorum aman aman abartı sayılar yok ama gücümün yettiği kadarıyla.
ilk başlarda zorlar zaten ama yaptıkça alışıyo insan

Öğle yemeğini paylaşıyorum,

Bir küçük kepçe domates çorbası
2 yemek kaşığı yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Çok az salata

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 167 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay demleme
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri ayıkladım) + 1 porsiyon ıspanaklı yumurta - 254 kalori

begum75 senin menün ne Begüş bu haftayı sıkı tutmalıyız destek olalım

ben de karnabahar kısırı yedim .çok güzel olmuş acayip tok tutuyor istediğin kadar ye kalorisi de düşük ohh mis

afiyet olsun nill,menü güzel
benim menü şöyle nehirnil111

sabah(07:45)

1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin çeşitleri
3 ceviz

öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
bezelye yemeği (patates ve havuçlarını hep çıkardım geriye kuş kadar bezelye kaldı)
yoğurt

H Heart of Gold öğlen videoyu yapabildin mi?

Afiyet olsun canım seninde menün güzel hatta öğle menün bayağı az resmen aç kalmışsın havuçları yeseydin bari Bende şimdi 1 kg luk eklerin içinden 1 minik alarak kendimi frenledim iş yerine getirmiş patron illa alacaksın olur mu kıyamet kopar diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…