- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bende olana kadar böyleyim 20 den sonra işkence gibi keşke bitki çaylarımı alsaydım ya yeşil çay çok etki etmiyor
günaydın fıstıkım
iyiyim çok şükür,haftalardır bi pazar tatil yapıyodum bu hafta 2 gün tatil yapınca bünye hemen alışıverdi tatile,bugün işe gelmek kat kat zor oldu
sen biraz daha iyiymişsin sevindimne yaptın hafta sonun nasıl geçti?
dün de ben tüm gün evdeydim oh ne güzel. kocam da yoktu kızımla yemek yaptık spor yaptık oyun oynadık çok eğlendik.
c.tesi kavitasyon vardı 9.seans bitti. bu c.tesi son olacak ama bu sefer basen için gideceğim şu an basenimle simitlerim aynı ölçü de ama aynaya bakınca acayip ayyuka çıktı. güzellik merkezinin sahibi de baktı ölçtü. basen zor gidiyor 10 seans da basen olsa dedim. olur dedi ama karın gibi çok hızlı olmaz dedi yani 7-8 cm incelme olur dedi. olsun dedim yani spor yapıyorum ama hızlı olmuyor. bakalım ondan nasıl bir sonuç alacağım.
nilişkoo nasılsın?halan mı geliyoayaklarını sıcak tut,rahatlatıcı papatya çayı içebilirsin
nill ben cumaya göre +500 ümdün teyzemde gün vardı bide kuranda okuttu,birazcık azcık minnacık kaçırdım ,sporda yapamayınca geldi + lar
günaydın fıstıkım
iyiyim çok şükür,haftalardır bi pazar tatil yapıyodum bu hafta 2 gün tatil yapınca bünye hemen alışıverdi tatile,bugün işe gelmek kat kat zor oldu
sen biraz daha iyiymişsin sevindimne yaptın hafta sonun nasıl geçti?
nilişkoo nasılsın?halan mı geliyoayaklarını sıcak tut,rahatlatıcı papatya çayı içebilirsin
nill ben cumaya göre +500 ümdün teyzemde gün vardı bide kuranda okuttu,birazcık azcık minnacık kaçırdım ,sporda yapamayınca geldi + lar
İyi olmaya çalışıyorum Begüşüm papatya çivan perçemi evde kaldı hiç aklıma gelmedi akşam evde içeceğim artık şimdi yeşil çay içiyorumAyaklarımda bot var henüz montumu da çıkarmadım bir kaç gün çekerim artık olana kadar Bende + yım Çiğ köfteden mi yoksa regl toplanıyor mu bilemedim çok + çıktım çünkü Spor yapar bu hafta içi toparlarsın kuzu eminim ben dün yaptım ama sonra çiğ köfteleri gömdüm marulla yedim ama yine de yedim
oo hadi bakalım inşallah istediğin gibi sonuç alırsındün de ben tüm gün evdeydim oh ne güzel. kocam da yoktu kızımla yemek yaptık spor yaptık oyun oynadık çok eğlendik.
c.tesi kavitasyon vardı 9.seans bitti. bu c.tesi son olacak ama bu sefer basen için gideceğim şu an basenimle simitlerim aynı ölçü de ama aynaya bakınca acayip ayyuka çıktı. güzellik merkezinin sahibi de baktı ölçtü. basen zor gidiyor 10 seans da basen olsa dedim. olur dedi ama karın gibi çok hızlı olmaz dedi yani 7-8 cm incelme olur dedi. olsun dedim yani spor yapıyorum ama hızlı olmuyor. bakalım ondan nasıl bir sonuç alacağım.
Ben pek rahat olamıyorum civan perçemi papatya kekik genelde daha kolay etkiliyor beni canım yoksa sancısı aynı değişmiyorbitki çayları beni pek rahatlatmıyor bu konuda yani. ama kiraz sapı içebilirsin o iyi geliyor diyorlar.
uff sorma yaa,güzel güzel gidiyoruz sonra aniden bişey çıkıyo hayır diyemiyoruz ve hemen + lar geliyo,ne nankör bu kilolar
çiğ köfte marulayy çok özledim ama yaaa
inşallah hepimiz toplarız,bişey diycem sana,internette 500 tk diye video varmış bunu yapsakya akşamları
Ben pek rahat olamıyorum civan perçemi papatya kekik genelde daha kolay etkiliyor beni canım yoksa sancısı aynı değişmiyorbitki çayları beni pek rahatlatmıyor bu konuda yani. ama kiraz sapı içebilirsin o iyi geliyor diyorlar.
uff sorma yaa,güzel güzel gidiyoruz sonra aniden bişey çıkıyo hayır diyemiyoruz ve hemen + lar geliyo,ne nankör bu kilolar
çiğ köfte marulayy çok özledim ama yaaa
inşallah hepimiz toplarız,bişey diycem sana,internette 500 tk diye video varmış bunu yapsakya akşamları
hemen indiriyorum öğle arası bnu yapayım. yürüyüşe gidemeyeceğim çünkü hava çok soğuk içerde yapacağım.
oo hadi bakalım inşallah istediğin gibi sonuç alırsın
normalde bitti ama kavitasyon demi, 2.pakete başlıyosun
sonuç ne peki? nerden kaç cm incalme var?kıyafetlerinden anlaşılıyomu?
10.seans olacak c.tesi ve karın bölgesi bitiyor
normalde düşünmüyordum başka ama basenler çok gözüme çarpıyor. toplamda 13 cm incelme oldu begüm. yan simitlerden.
yani bir arkadaşım çok iyi görünüyorsun dedi ama onun dışında pek diyen yok. ama ben farkediyorum. yani böyle sarkık durmuyor sonuçtan memnun olduğum için basen dede görmek istiyorum farkı.
çok iyiymiş, sevindim senin adına,bunlar sana bi umut olur ne güzel
basendede göreceğine eminim,şu 500 tk videosunuda yaparsak hepsiyle birlikte güzel sonuçlar çıkacak ortaya
ilk başlarda zorlar zaten ama yaptıkça alışıyo insanjillian ı toplamda 3 kez yapabildim bu daha rahat gibi geldi bana hareketleri. tabii ben aralarda squat mekik ip atlama yapıyorum aman aman abartı sayılar yok ama gücümün yettiği kadarıyla.
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 167 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay demleme
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri ayıkladım) + 1 porsiyon ıspanaklı yumurta - 254 kalori
begum75 senin menün ne Begüş bu haftayı sıkı tutmalıyız destek olalım
Benimde aklımda bir kaç gündür hafta sonuna yapmayı düşünüyorum canım afiyet olsunben de karnabahar kısırı yedim .çok güzel olmuş acayip tok tutuyor istediğin kadar ye kalorisi de düşük ohh mis
afiyet olsun nill,menü güzelSabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 167 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay demleme
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri ayıkladım) + 1 porsiyon ıspanaklı yumurta - 254 kalori
begum75 senin menün ne Begüş bu haftayı sıkı tutmalıyız destek olalım
Afiyet olsun canım seninde menün güzel hatta öğle menün bayağı az resmen aç kalmışsınafiyet olsun nill,menü güzel
benim menü şöylenehirnil111
sabah(07:45)
1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin çeşitleri
3 ceviz
öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
bezelye yemeği (patates ve havuçlarını hep çıkardım geriye kuş kadar bezelye kaldı)
yoğurt
H Heart of Gold öğlen videoyu yapabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?