ben seni benle bir sanıyordum ondan o zaman . 164 te benim 40 42 oluyorama senin boyun var. biz de boy yokaramızda 8 cm var hiç de küçümsenecek bir rakam değil acayip farkediyor.
o zaman hedef kilo ve boy da alayımO zaman bende katiliyorum guncel kilom 63.50
Ben de Doğumdan sonra zayıflayıp,her yıl 2,3 kilo ala ala gidenlerdenimTamam cnm ben hatırlatırım sana zamanı gelince hedefleri. Vallahi malesef çok kötü bir görüntü birde benim bütün vucüt kilo alıyo kollar mide göbek basen göbek çok büyük durumda bakalım inşallah burası beni biraz gaza getirir en azından 70 olayım artık şu 80 lerden kurtulayım 90 ı çok nadir görürdüm.
Bana 38 hayal gibi geliyo.
İlk doğumdan sonra hep kilolu gezdim 5 buçuk yıl oldu.
Benim de benzer vücut şekli.herkesin beden yapısı farklı. benimde 40 42 arası . üst bölgem zayıf iş göbeğimi içime çekmeye bakıyor. belimde ince bacaklar kalın bende . yani kısaca kumaş ve kilo dağılı kesim farkı çok değiştiriyor.
ne 70 i en az 60 olmalısın ve olursun iste yeter ki. yaş kaçtı bu arada. her taraftan eşit alman güzel diğer türlü daha kötü olurdu. bana da hayal gibi geliyo gerçekleştircez inşallah o hayalleri. hem ev işlerine hem çocuklarıa ilgi gösterirken daha canlı güçlü oluruz kilolar insanı mahvediyo eklemleri kalbi her yeriiTamam cnm ben hatırlatırım sana zamanı gelince hedefleri. Vallahi malesef çok kötü bir görüntü birde benim bütün vucüt kilo alıyo kollar mide göbek basen göbek çok büyük durumda bakalım inşallah burası beni biraz gaza getirir en azından 70 olayım artık şu 80 lerden kurtulayım 90 ı çok nadir görürdüm.
Bana 38 hayal gibi geliyo.
İlk doğumdan sonra hep kilolu gezdim 5 buçuk yıl oldu.
zayıfkende çöp gibi olmaz işte ne güzelBen de Doğumdan sonra zayıflayıp,her yıl 2,3 kilo ala ala gidenlerdenim
Benim de benzer vücut şekli.
Kilo dağılımı eşit gerçi ama
Zayıflayınca ilk üst beden zayıflıyor bacaklar hala kalın. İncelecek gibi de durmuyor.
Bakalım artık...
boyun 1.60 hedef kılom 1 haftalık ıcın 62.50o zaman hedef kilo ve boy da alayım
5 ay sonra düğün var zayıflamam şart ama biraz fazla zayıflamam şart
Öyle mi diyorsunzayıfkende çöp gibi olmaz işte ne güzelbenmde öyle
canım son hedefi yazıyorum listeye.boyun 1.60 hedef kılom 1 haftalık ıcın 62.50
ORTALIK BOŞ kalmış...
benim oluyor harfiyen uyguluuyorum diyemem açıkcası sonu kötü biten kaçamaklarım oldu özellikle de akşam 8 den sonra yenenler. test ettim kesinlikle kaçamak yapılacaksa tek öğünde ve gündüz olmalı. akşam kaçamağı acı patlıyor resmen.
biz de genelde kilo bildirimi yapıyoruz artık menü spor paylaşan kalmadı ama paylaşabilirsin tabii ki...isveç diyeti dukan değil dimi farklı mı ?
Nasılsın canım ben uğrayamadım pek eşimin kolundaki teller çıktı tekrar ameliyatla iyiyiz çok şükür işe falan gelemedim
Bende merak ediyorum eczanelere soracağım bakalımKızlar gruptan iki kişiyiz yağ yüzdesini takip eden. Yağ yüzdenizi merak ediyorsanız bazı eczanelerde bakıyorlar. geçen farkettim camda yazı vardı. verdiğiniz kilo yağdan mı kastan mı bakarsınız. ya da kaslı bi insan mısnız yoksa yağlı bi insan mısınız görürsünüzÜCRETSİZ VİTAMİN ÖLÇÜYORLAR BİDE ONA BAKTIRCAM BU HAFTA
hiç spor yapmadım,yediğime dikkat etmedim,dondurma çok yedim
bende dün iki tane aldım attım dolabaNasılsın canım ben uğrayamadım pek eşimin kolundaki teller çıktı tekrar ameliyatla iyiyiz çok şükür işe falan gelemedim
Sonucun çok iyi güzel gidiyorsun
Bende merak ediyorum eczanelere soracağım bakalım
Bende yazdan korkuyorum evde dondurma var nasıl canım çekti
Aramızdabende dün iki tane aldım attım dolaba
nehirnil111 geçmiş olsun canımm iyiym ben bir yaramazlık yok çok şükür
hedefım 59 olmakcanım son hedefi yazıyorum listeye.
ayy okuyunca canım yoğurt çorbası cekti yarmalı mıs gıbı nanelı sıcacıkkBugünün menüsünü yazayım akşam belli değil ilave yapacağım
Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon mantar sote + 2-3 çtl mevsim salata (zeytinyağı eklenmiş)
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?