♥haftalık kilo verme yarışması♥

Darısı bana eli kulağındadır zağar

Kızlar beden konuşmuşsunuz da çok ilginç geldi. 58 kg 40 beden olur mu.
Ben 69 kilo ve 1.65 boyla 40 giyiyorum. Bollaşmaya başladı o da. Kotta da 30 şu an aynı durumda. Ama 38 beden için 59-60 kg olmam gerekiyor. Karmaşık yani:)

ama senin boyun var. biz de boy yok aramızda 8 cm var hiç de küçümsenecek bir rakam değil acayip farkediyor.

Allah Allah ben de 170 boy 68 "kiloyum 42 beden giyiyorum yani 42 beden rahat oluyor 40 beden dar oluyor

Tamam cnm ben hatırlatırım sana zamanı gelince hedefleri. Vallahi malesef çok kötü bir görüntü birde benim bütün vucüt kilo alıyo kollar mide göbek basen göbek çok büyük durumda bakalım inşallah burası beni biraz gaza getirir en azından 70 olayım artık şu 80 lerden kurtulayım 90 ı çok nadir görürdüm.
Karmaşık gerçekten
Bakalım kaçta 38 olacağız?
İnş görürüz o zamanları
Bana 38 hayal gibi geliyo.
İlk doğumdan sonra hep kilolu gezdim 5 buçuk yıl oldu.

Kızlar ;

Bu arada yarın 3 ayların başlangıcı, recep ayına giriyoruz. (Recebin bir gün başında, ortasında ve sonunda oruç tutana tüm ay oruç tutmuş gibi sevap verilirmiş) Ben o yüzden Allah izin verirse bu gece sahura kalkacağım.

Yarın size sahur ve iftar menümü paylaşırım

aaa kaliteliler yırtılmıyo diyorsun yanii ne biliyim sonuçta demir değil bi şekilde yırtılır ziyan olur diyordum . şimdi de nasılsa zayıflıyorum boşa almıyım kafasında olurum ama zayıf olsam kıyafette paraya değer vermem kıyarım yeterki kaliteli dursun. colins mavi nasıl peki ben hiç almadımda zayıflayınca oralardan pantolon alma hayalim var
lc benim tarzım değilde işte idareten..

Aa bende takip ediyorum. Sadece 2 kişi değilll Şuan yağ oranım 23.3% olması gereken de 21-33% arası benim için. Devamlı takip ediyorum
aa iyiymiş :)
eczaneden mi baktırıyorsun canım . kas oranına ne yorum yaptı normal mi herşey. ücretleri ne kadar yağ ölçümnn

herkesin beden yapısı farklı. benimde 40 42 arası . üst bölgem zayıf iş göbeğimi içime çekmeye bakıyor. belimde ince bacaklar kalın bende . yani kısaca kumaş ve kilo dağılı kesim farkı çok değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…