- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
- 23
aramıza hoşgeldin bu ilk günün
50 de manken olursun boyunda çok güzel
Darısı bana eli kulağındadır zağarbense hiç ilaç içmedim etkilemesin diye. biraz önce oldum çok düzensizim yaa bazen 30 günde bazen 40 günde bir oluyo 2 kere doktora gittim bişey çıkmadı. varsa bile kolay kolay çözümleyemiyrlr çevremden biliyorum. kameralı filan iyice baktılar iç dışYOK BİŞEY ÇOK ŞÜKÜR
Kızlar beden konuşmuşsunuz da çok ilginç geldi. 58 kg 40 beden olur mu.
Ben 69 kilo ve 1.65 boyla 40 giyiyorum. Bollaşmaya başladı o da. Kotta da 30 şu an aynı durumda. Ama 38 beden için 59-60 kg olmam gerekiyor. Karmaşık yani:)
Allah Allah ben de 170 boy 68 "kiloyum 42 beden giyiyorum yani 42 beden rahat oluyor 40 beden dar oluyorKızlar beden konuşmuşsunuz da çok ilginç geldi. 58 kg 40 beden olur mu.
Ben 69 kilo ve 1.65 boyla 40 giyiyorum. Bollaşmaya başladı o da. Kotta da 30 şu an aynı durumda. Ama 38 beden için 59-60 kg olmam gerekiyor. Karmaşık yani:)
Karmaşık gerçektenAllah Allah ben de 170 boy 68 "kiloyum 42 beden giyiyorum yani 42 beden rahat oluyor 40 beden dar oluyor
Aynen ısınma hareketleri cok önemli dikkat etmek gerekısınmadan hareket yapmayın benim 2 haftadır kol bacak ağrıyordu. artık ısınıp öyle yapıyorum 15 dk leslie 1 mil yapıp öyle yapabilirsiniz.
O zaman bende katiliyorum guncel kilom 63.50ne zaman istersen katılabilirsin. kilo bildirimleri pazartesi yapılıyor.
Tamam cnm ben hatırlatırım sana zamanı gelince hedefleri. Vallahi malesef çok kötü bir görüntü birde benim bütün vucüt kilo alıyo kollar mide göbek basen göbek çok büyük durumda bakalım inşallah burası beni biraz gaza getirir en azından 70 olayım artık şu 80 lerden kurtulayım 90 ı çok nadir görürdüm.rica ederm canım aramıza hoşgeldin.
ilk hedefi 85 yazıyrm bana 2. hedef zamanı hatırlatırsın
her pazartesi bildirim yapıyoruz.
boyuna göre kilon çok çok fazla fiziki görünümünü tahmin edebiliyorum.
herşey daha iyiye gidecek zayıflayacksın her hafta eksi görmek istiyorum az veya çok ama eksii.
her hafta takip edeceğim kilonu
Bana 38 hayal gibi geliyo.Karmaşık gerçekten
Bakalım kaçta 38 olacağız?
İnş görürüz o zamanları
Selam herkese.
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 69.4
Fark 0.7
aaa kaliteliler yırtılmıyo diyorsun yanii ne biliyim sonuçta demir değil bi şekilde yırtılır ziyan olur diyordum . şimdi de nasılsa zayıflıyorum boşa almıyım kafasında olurumben de aynen senin gibi. yırtılan lcw pantolonlarımı sayamadım o derece hep aradan gitti sürtünmekten kilodan ve yürümekten...sonra 2 sene önce paraya kıydım loft dan aldım süper di giydim taki 75 den 85 e çıkınca arası yırtıldı ama naptım 2 ay önce yama yaptırdım ve giyiyorum. fıstık gibi pantolon 3 pantolon parası verdim giyeceğim tabi..
bu arada ben normalde pantolonlarımı loft dan ya da adil ışıktan alırdım. kot kumaş ayrı olarak, ama ne zaman ki kilo aldım doğum vs lcw benim uğrak yerim oldu artık lcw ye bakmak istemiyorum.
aa iyiymiş :)Aa bende takip ediyorum. Sadece 2 kişi değilllŞuan yağ oranım 23.3% olması gereken de 21-33% arası benim için. Devamlı takip ediyorum
yazarsan iyi olurayy inşallahteşekkür ederimmm
Yediklerimizi de yazıyoruz değilmi?
teşekkrler canım bugün çok daha iyiyim.
herkesin beden yapısı farklı. benimde 40 42 arası . üst bölgem zayıf iş göbeğimi içime çekmeye bakıyor. belimde ince bacaklar kalın bende . yani kısaca kumaş ve kilo dağılı kesim farkı çok değiştiriyor.Kızlar beden konuşmuşsunuz da çok ilginç geldi. 58 kg 40 beden olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?