- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
ooo iyiymiş gülerek giy. bende geçen lc nin yüksek bel pantolonunu aldım fermuar düğme yok çok rahat bi pantolon. 40R beden getirttim. bi önceki aynısı 42R idi. bu 40R oldu çok güzel topladı karnı filan . kullanışlı ve 35 tl öneririm. ciks duruyor
güzel havayla olsaydım nerdee ev havasında olmuş
bizde en düşük derece 45 malesefaman daha kapatma kaptanım,daha erken derecesini düşür ama kapatma yanii
yine ramazana kadar devam edicem sonrasında artık korumaya geçerim heralde
45 çokmuş bizde 30 yada 35 e düşüyo sanırım ama emin değilimbizde en düşük derece 45 maleseflogic marka . ramazanıda atlatırsan tamamdır çoğumuza ters köşe yapıyor çünkü
45 çokmuş bizde 30 yada 35 e düşüyo sanırım ama emin değilim
geçen sene ramazanda almadım çok şükür ama ramazandan sonra 2-3 kilo almıştım
yazdan korkuyorum
evet likralı 35 tl. canım bizde en düşük derece 45 çok sıcak oluyo bazen kapatıp unuttum kaç kere geceleri üşümüşüz.biliyorum o modelleri likralı yapışanlar dimi. ben de lcw den almıştım ama yüksek bel değil ara bel, daha çok pantolonum var 5 kg daha verince birkaçını daha giyerim. zayıflayınca tadını çıkaracağım yepyeni kıyafetlerim duruyor.
ayy canımm daha kombi falan kapatma. benim 1 mayıs kompi kapatma zamanımdır. kısıyoruz tabii sıcak olunca, hatta geçenlerde eşim kapatmış bana da söylemedi. ay diyorum evin içi soğuk, geceleri hala soğuk. bu havalar aldatıyor.
sanırım markaya göre değişiyor gerçektenhe ya 45 çokmuş, ben şimdi 45-50 arası yakıyorum. bizde de 30 ya da 35 aynen begüş, markasına göre değişiyor demek ki, ay ramazana da 2 ay var, o değil de 23 nisan da 70 demiştim ben senin koyduğun hedefe. inşallah başaracağım. haftada 1 kg vermem lazım ulaşmak için.
45 çokmuş bizde 30 yada 35 e düşüyo sanırım ama emin değilim
geçen sene ramazanda almadım çok şükür ama ramazandan sonra 2-3 kilo almıştım
yazdan korkuyorum
evet likralı 35 tl. canım bizde en düşük derece 45 çok sıcak oluyo bazen kapatıp unuttum kaç kere geceleri üşümüşüz.
işte böyle konuştukça bana enerji geliyo motivem yükseliyor. kıyafetleriden bahsettinya benimkilerde bekliyor ah bir kavuşsam elimin altında bi sürü sıfır ürün var . tişörtler tunik gömlekler pantolon badi atler tayt elbise ve farklı bişeyler işte beni çok kamçılıyor bu kıyafetler . sen 75 i devir artık farklı etapa geçiyorsun 80 den çıkıp 60 a komşu oluyorsun 1 kilocuk kaldı
sanırım markaya göre değişiyor gerçekten
kitara sen iyi gidiyosun 70 olmasında 72 olsun ne farkeder eksi olsun bizim olsun
hiç spor yapmadım,yediğime dikkat etmedim,dondurma çok yedimramazandan sonra nasıl aldın tatlılar mı yoksa gündüz vakti yemek özlemi mi vurdu
ayy evet o saçmalığı yapanlar var 66-68 kiloda o bedenler çok zor (ortalama bi boyda düşünüyorum)büyük beden bulmakta sıkıntı hemen bitiyor, hep küçükler kalıyor onlarda indirime giriiyor. ben hep pahalı fiyattan alıyorum ne varsa küçük bedende var. üst olarak çok bir şey almıyorum bir tane gömlek aldım ama o zaten 10 kg versem de giyilir. yine eski kıyafetlerimi giyiyorum rahat rahat takılıyorum. yani ben rahatsızlık duymam aslında etiketteki bedenden, belki 44 yazar ama çok hoş durur, yani kalıplar kesimler farklı. ama görüyorum millet gözüne soka soka 40 beden giyiyorum diyor, mesela 66-68 kg arası 40 beden normalde olmaz, ama kalıp işte demek ki oluyor.
aynen öyle benim 38 beden kısa tuniğim var . oysa benim bedenim 42 kalıplar çok değişiyor. 40 beden aldığım pantolonda likralı olduğu için oluyor sıkarak . duruşu önemli dediğin gibi.büyük beden bulmakta sıkıntı hemen bitiyor, hep küçükler kalıyor onlarda indirime giriiyor. ben hep pahalı fiyattan alıyorum ne varsa küçük bedende var. üst olarak çok bir şey almıyorum bir tane gömlek aldım ama o zaten 10 kg versem de giyilir. yine eski kıyafetlerimi giyiyorum rahat rahat takılıyorum. yani ben rahatsızlık duymam aslında etiketteki bedenden, belki 44 yazar ama çok hoş durur, yani kalıplar kesimler farklı. ama görüyorum millet gözüne soka soka 40 beden giyiyorum diyor, mesela 66-68 kg arası 40 beden normalde olmaz, ama kalıp işte demek ki oluyor.
ayy evet o saçmalığı yapanlar var 66-68 kiloda o bedenler çok zor (ortalama bi boyda düşünüyorum)
ben bu kiloyla 38-40 giyiyorum,o kiloda nerde 40 mümkün değil,haa kalıbı büyük beden olur 40 yazar o başkaama bu 40 giyiyorum demek değil ki
aynen öyle benim 38 beden kısa tuniğim var . oysa benim bedenim 42 kalıplar çok değişiyor. 40 beden aldığım pantolonda likralı olduğu için oluyor sıkarak . duruşu önemli dediğin gibi.
ben pantolonu pahalı almam 30 35 tllk anca çünkü hemen arası yırtılıyo. çok yürüdüğüm için dışarda havalar güzelken dayanmıyor. kalitelide alırım zayıflaynca
Ben ilk defa atladim normalde atlamiyorum bebek istedgm icin sakincali olur diye ilk etapta da 200 kere atlayinca hamlık yapti ama atlayabilen atlasin ben atlamak isterdim yani:) cunku bir sure sonra alışyo insanhımm benm diz altı kemklerimi ağrıtıyo
Ben ilk defa atladim normalde atlamiyorum bebek istedgm icin sakincali olur diye ilk etapta da 200 kere atlayinca hamlık yapti ama atlayabilen atlasin ben atlamak isterdim yani:) cunku bir sure sonra alışyo insan
Kızlar gruptan iki kişiyiz yağ yüzdesini takip eden. Yağ yüzdenizi merak ediyorsanız bazı eczanelerde bakıyorlar. geçen farkettim camda yazı vardı. verdiğiniz kilo yağdan mı kastan mı bakarsınız. ya da kaslı bi insan mısnız yoksa yağlı bi insan mısınız görürsünüzÜCRETSİZ VİTAMİN ÖLÇÜYORLAR BİDE ONA BAKTIRCAM BU HAFTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?