♥haftalık kilo verme yarışması♥

:):):)senin yemiş halin benim diyetli halimden bile az,mideni nasıl bu kadar küçülttün su'cum ya,bir türlü şu az yemeği beceremiyorum,baksana menü bile paylaşamıyorum çokluğundan

canım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. tekrarını göstermesin inşallah.

4 tane kızı var diyosun 1 er hafta kalsalar 1 ay yapar düzenlerini bile bozmazlar benim kv de ekim gibi ameliyat olmuştu tek kızı var ama çok şükür hiç bize söylemeden iyi kötü baktı. çocuk olmasa neyse de çocuk olunca ben cesaret edemiyorum.

Kızlar Günaydın ;

kilo bildirimimle başlayayım kendimi tebrik ediyorum haftanın birincisi benim :)

geçen hafta 73.3
bu hafta 75.5 +2.200 kg aldım.

cuma regl oldum...3 gündür yemek, misafir, tatlılar ( sütlü tatlı neyseki ) ve sonuç = göz kapaklarım bile şişti. halbuki abartmadan yedim ama ben neden böyleyim 2-3 gün dikkat etmeyince nasıl alabiliyorum ya; kahvaltılarım tam yaptım. hatta 2 öğün yedim. ama arada yediklerim mahvetti. neyse sayfayı kapadım olsun. nefsime hakim olamadım bu kadar açık ve net..

sabah yürüyüşe çıktım. yine köpek yine köpek....hayvanlardan soğudum resmen etrafımda döndü onun yüzünden 30 dk yürüyebildim. toparlamam lazım çok acil, reglim yarın biter. 9 gün kalıyor orucun bitmesine 72 yi göremem ama 73 ile bayrama girersem çok iyi.

son 1,5 aydır çok gerginim, stresliyim, canım sıkkın ( iş ile ilgili) , buna rağmen çok iyiydim. normalde bu durumlarda kendimi yemeğe veririm. insanın kafasının rahat olmaması çok kötü, belirsizlik çok kötü ve mutsuz olmak. erkekler bizim gibi değiller işte, biz kadınlar yaradılış olarak farklıyız, duygularımız , hormonlarımız farklı. hemen kilomuzu etkiler yüzümüzü etkiler stresimden sivilce çıkarıyorum yaş 31 hale bak, neyse laf nereye geldi ya :)))

herkese iyi haftalar.

Browni benim de sevdiğim bi tatlı ya misafirde falan iki dakkada hemen. Bide browni kurabiye var o da müthiş oluyor.
Yakında beni topikten atacaksınız yemek programı mı burası diye
O yaptığın yürüyüşten sonra en son atacağımız kişi sensin hafta sonu bırak yürüyüşü iyi tıkındımm.

canım kızının biri istanbulda oturuyor,birinin evi asansörsüz bir apartman,biri de köyde babasına bakıyor

köpek köpek dedikçe kangaldamısın diye sorasım geliyor ama sanırım konyadasın

Çok geçmiş olsunn inşallah çabuk iyileşir.

Salona gidicektin karar veremedin mi?

Yürüyüşü bıraktım ya bu ara yine yavaşladı maalesef.

Doğru ben 6 kilo verdim 40 dan 38 e indim ama eski kıyafetlerim hala olmuyo tabii 64 ken 36 ymışımmm.

Sporsuz olmuyoooooo

Günaydııın yalnız değilsin merak etme
Ben de 58.50 çıktımm bu sabah ne yedim öyle anlamadım ki ama spor yapamadım tabii ki 1 haftadır taşınma alışveriş yerleşme derken reglim de bitti ama kilom düşmedi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…