- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 35
yine bildirim yapmayan cok kisi var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine bildirim yapmayan cok kisi var![]()
Canim sen cok guzel kilo veriyorsun Tebrikler
Her hafta eksidesin
tabiki yazarım faydası olursa çok mutlu olurumkıs buraya da yaz hepimiz öğrenelim yöntemini :)
![]()
![]()
abartmadan ye şekerim
tamam şekerim hata etmişim
çooook şaşırdıksen de takıldın canım :)
Geldim yürüyüşten 1.5 saat yürüdüm canlar.
Evet sıcak bunaltıcı falan ama emek olmadan da olmuyor be kızlar bi şeylerden fedakarlık etmek lazım![]()
Canim oftardan sonra hemen avm ye gittik o yuzden yazamadim.
Geçen hafta 85
bu hafta 81.3
fark-3700
tabi bunun 1.5 kg odem
A
ay insallah canim benim... cok sevinecegim.7 li kilolara inmem demek evdeki 1 valiz etegime kavusmam 44 bedenw inmem demekkkk
80 grubunun 1. si T tatlitambak
-3.700 gr
70 grubunun 1. simarbel
-1.400 gr
60 grubunun 1. sifatmazhrgvss
-0.700 gr
50 grubunun 1. siSEDAU
-0.800 gr
tebrikler arkadaşlar :)80 grubunun 1. si T tatlitambak
-3.700 gr
70 grubunun 1. simarbel
-1.400 gr
60 grubunun 1. sifatmazhrgvss
-0.700 gr
50 grubunun 1. siSEDAU
-0.800 gr
Ohooo 1 haftada neler yapılmaz.yediklerimi hiç söylemicem; davul gibi şiştim. yemekler biraz tuzluydu misafir için öyle yaptım mahvoldum. tabii yediğim baklava sayısı da var. herhalde 3 ayın acısını 3 günde çıkardım. sabah tartı daha da fazla gösterdi. moralim sıfır. 5.40 da uyandım yürüyüşe gideyim diye kalkamadım yataktan işe geç kalıyordum nerdeyse. acilen toparlanmam lazım. yasaklı şeyler yiyince arkası kesilmiyor. bugün regl bitiyor. 1 haftada inşallah toparlarım. pek umutsuzum ama![]()
Birbirimizi cesaretlendirelim 38 oldu artık geç diyodum ama seni görünce yalnız değilim diyorum bakma konusuna gelince ben de 1. den daha kolay olacağını düşünüyorum 1 ay altını bile değiştirememiştim doğru düzgün 2. aydan sonra banyo yaptırabildim şimdi eminim çok kolay gelecek uykusuzluğa da alıştım zatennn 2 yatıp 6 da kalkıyorum 15 gündür yine de kalkıp işe geliyorumbende hıc 2. ye cesaret edemiyorum yasımda oldu 37 korkuyorum valla tatlıcım , oğlum tek kalacak dıyede korkuyorum , yaparsam sorun yasarım dıye de korkuyorum , zaten 1. sı benım cok yaramaz birde aynı olur dıye ,
Düşündüm de 2. çocuğum yaz çocuğu olsun istiyorum ben eylüle kadar 54 oluruz herhalde yaa doğum öncesi 53.80 olduğumu hatırlıyorum.canım sen cok iyisin , benımkı başarı değil cunku ben 57 lı rakamlara 54,8 lerden çıktım , şimdi tekrardan ınıyorum , zor valla .
Senin uzun sürmüş olsan daha kolay verirdin belki benim ki 2. ayda başlamıştı annem bile şaşırdıBen de merak ediyorum. Tahminim 81.5 82 arasi olacak. Yalniz komik olan gecen pazartesi 85 cikmistim. Odemden dolayi. Normalde 83.5 falandim. Ama adet olamiyorum ama ayda 1 donem butun ataklari geçiriyorum.
Bu sabah düşündüm de taşındığım ev işime daha yakın yürüyüşümü daha çok uzatmam lazım söz yarın sabah erken çıkıp yarım saat yürüyceem.Bugünden başla o zaman yürüyüşe
canım tabikide olacak bebeğin allahın izniyle , sen takma bunu ve inan yeterki , bak daha önce hamile kalmışsın , bence 1 sene zaman ver kendine kesin olur , sadece rahat ol ,Öyle canım doğru söylüyorsun ama şartlar hemen olmasına izin vermeyebiliyor. Ben nerdeyse 8 senedir evliyim. Eşimle önce yapmak istemedik nede olsa olur sonra dedik. Geçen sene hazırız artık dedik. İkinci ayda hamile kaldım. Çok iyi ve rahat bir hamilelik geçirirken 7. ayda kaybettim bebeğimi. Doktor 5-6 ay bekleyin dedi. Bekledik. Sekiz aydır yapmaya çalışıyoruz ama olmuyorişte böyle canım.
Aynenn ben de 56.40 ı gördüm dün sabah 58.50 y dim bu sabah 57.70 ama hafta sonu çok şey yedim.kızlaaarrrr slm, ya ben sizi okuyorum ama hiiiiççççç motivasyon kalmadı bendeadet öncesi 50,1 kiloyu görmüştüm hala inemedim o kiloya, deli olacam en sonunda
akşam tartılıp güncel kilomu söylerim, iş te bitmedi gitti darlandım iyice
![]()
evet aynı yastayız canım , geç oldu diye düşünüyorum bende senin gibi canım .. İnanki korkuyorum , oğlumun tek kalmasından da korkuyorum , 2. ci yapmaktanda , nasıl olacak bilmiyorum .. Ben uykusuzluğa gelemyorum , normal doğumdu 1. si dikilerim iltihaplanmıştı , bazı sorunlar yasamıstım belki onunda etkısı var 2. den korkmamda . Bakalım kısmet allah isteyen herkese versınBirbirimizi cesaretlendirelim 38 oldu artık geç diyodum ama seni görünce yalnız değilim diyorum bakma konusuna gelince ben de 1. den daha kolay olacağını düşünüyorum 1 ay altını bile değiştirememiştim doğru düzgün 2. aydan sonra banyo yaptırabildim şimdi eminim çok kolay gelecek uykusuzluğa da alıştım zatennn 2 yatıp 6 da kalkıyorum 15 gündür yine de kalkıp işe geliyorum
evet doğum oncesı bende 54 - 53 lerdeydım , ama 55 ın altına cok zor iniyorum ben , bakalım artıkDüşündüm de 2. çocuğum yaz çocuğu olsun istiyorum ben eylüle kadar 54 oluruz herhalde yaa doğum öncesi 53.80 olduğumu hatırlıyorum.
Hamile kalmış olman güzel 7 aylık doğan bebişler var neden oldu acaba yine de stres yapma bütün sağlık problemlerinin temel nedeni stres başka hiçbirşey değill.Öyle canım doğru söylüyorsun ama şartlar hemen olmasına izin vermeyebiliyor. Ben nerdeyse 8 senedir evliyim. Eşimle önce yapmak istemedik nede olsa olur sonra dedik. Geçen sene hazırız artık dedik. İkinci ayda hamile kaldım. Çok iyi ve rahat bir hamilelik geçirirken 7. ayda kaybettim bebeğimi. Doktor 5-6 ay bekleyin dedi. Bekledik. Sekiz aydır yapmaya çalışıyoruz ama olmuyorişte böyle canım.