• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim sen cok guzel kilo veriyorsun Tebrikler
Her hafta eksidesin

kıs buraya da yaz hepimiz öğrenelim yöntemini :)

:KK70: :KK70: :KK70: abartmadan ye şekerim
tabiki yazarım faydası olursa çok mutlu olurum
ben öncelikle kalori hesabıyla kilo verdi 16 kilo bu şekilde gitti
yalnız bunu yaparken kesinlikle sağlıklı beslenmek gerekiyor eğer tatlı ve hamurişi işin içine girerse kilo veremiyorsun yada göbek kalıyor
öncelikle kendime bir mutfak tartısı oladım ve porsiyonları ayarladım yemekleri 150-200 gr arasında sınırladım
ilk zamanlar posiyonlarımın en büyük boy olduğunu anladım meğerse 1porsiyon demek bildiğim porsiyon değilmiş
evde yemek yaparken çok yağ kulladığımıda anladım şimdi daha sağlıklı besleniyorlar
tatlı ve lif için meyveleri kullanıyorum günlük 300 gr tüketiyorum meyveye çok dikkat etmek gerekiyor fazla kaçırdığı anda kalori alıp başını gidiyor
günlük yoğurt yiyorum
tatlı yemediğim için hiç tatlı krizine girmiyorum ani açıkmalar bende yok kan şekerimde ani dalgalanmalar olmuyor bu işin en güzel tarafı
günlük 2 lt su içiyorum bu bana yetiyor
salataları 1-1,5 porsiyon la sınırlandırıyorum bu çok işime yaradı çünkü zamanla mide kapasitemin azaldığını hissetim ki bu çok güzel ilk zamanlar karnım doysun daha çok yerim diye çok yiyordum midem küşülmüyordu kapasite aynı bende bu yolu denedim işe yaradı
mutfak tartısı gözünü korkutmasın zamanla tartmadan porsiyonlarını anlayabiliyorsun
günlük aldığım kaloriye gelince ben 800- 1000 arasında tutuyorum bu bana iyigeliyor tabiki size az gelir
günlük ihtiyacınızın ne kadar olduğunu hesaplayıp emziren annelerin +800 kalori eklemesi gerekiyor ben günlük 100-150 gr verecek şekilde oradan ayarlıyorum çoğunuz biliyorsunuzdur da ben diyet arkadaşım adlı siteden takip ediyorum
kusura bakmayın biraz fazla olmuş

çooook şaşırdık :KK70: sen de takıldın canım :)

oyhhhh böğrüme öküz oturuyo :D

Geldim yürüyüşten 1.5 saat yürüdüm canlar.
Evet sıcak bunaltıcı falan ama emek olmadan da olmuyor be kızlar bi şeylerden fedakarlık etmek lazım:KK49:

ya ben acıkmıyım çalışıyorum diye öğle arası olan yürüyüşümü kestim galiba kilo ondan durdu ya :(

Canim oftardan sonra hemen avm ye gittik o yuzden yazamadim.
Geçen hafta 85
bu hafta 81.3
fark-3700
tabi bunun 1.5 kg odem

yaw varya süpersin yok böyle bişey, sen adam akıllı diyet yapsan demekki haftada 5 kilo vericen :D

A

ay insallah canim benim... cok sevinecegim.7 li kilolara inmem demek evdeki 1 valiz etegime kavusmam 44 bedenw inmem demekkkk

ayyy hadi inşallah

80 grubunun 1. si T tatlitambak
-3.700 gr
70 grubunun 1. si marbel marbel
-1.400 gr
60 grubunun 1. si fatmazhrgvss fatmazhrgvss
-0.700 gr
50 grubunun 1. si SEDAU SEDAU
-0.800 gr

birincileri teprik eder:KK9: kendimi bol bol kınarım:KK51:

sbeden sbeden cim eline koluna sağlık:KK60:

yediklerimi hiç söylemicem; davul gibi şiştim. yemekler biraz tuzluydu misafir için öyle yaptım mahvoldum. tabii yediğim baklava sayısı da var. herhalde 3 ayın acısını 3 günde çıkardım. sabah tartı daha da fazla gösterdi. moralim sıfır. 5.40 da uyandım yürüyüşe gideyim diye kalkamadım yataktan işe geç kalıyordum nerdeyse. acilen toparlanmam lazım. yasaklı şeyler yiyince arkası kesilmiyor. bugün regl bitiyor. 1 haftada inşallah toparlarım. pek umutsuzum ama :110:

yediklerimi hiç söylemicem; davul gibi şiştim. yemekler biraz tuzluydu misafir için öyle yaptım mahvoldum. tabii yediğim baklava sayısı da var. herhalde 3 ayın acısını 3 günde çıkardım. sabah tartı daha da fazla gösterdi. moralim sıfır. 5.40 da uyandım yürüyüşe gideyim diye kalkamadım yataktan işe geç kalıyordum nerdeyse. acilen toparlanmam lazım. yasaklı şeyler yiyince arkası kesilmiyor. bugün regl bitiyor. 1 haftada inşallah toparlarım. pek umutsuzum ama :110:
Ohooo 1 haftada neler yapılmaz.:KK56:

bende hıc 2. ye cesaret edemiyorum yasımda oldu 37 korkuyorum valla tatlıcım , oğlum tek kalacak dıyede korkuyorum , yaparsam sorun yasarım dıye de korkuyorum , zaten 1. sı benım cok yaramaz birde aynı olur dıye ,
Birbirimizi cesaretlendirelim 38 oldu artık geç diyodum ama seni görünce yalnız değilim diyorum bakma konusuna gelince ben de 1. den daha kolay olacağını düşünüyorum 1 ay altını bile değiştirememiştim doğru düzgün 2. aydan sonra banyo yaptırabildim şimdi eminim çok kolay gelecek uykusuzluğa da alıştım zatennn 2 yatıp 6 da kalkıyorum 15 gündür yine de kalkıp işe geliyorum

canım sen cok iyisin , benımkı başarı değil cunku ben 57 lı rakamlara 54,8 lerden çıktım , şimdi tekrardan ınıyorum , zor valla .
Düşündüm de 2. çocuğum yaz çocuğu olsun istiyorum ben eylüle kadar 54 oluruz herhalde yaa doğum öncesi 53.80 olduğumu hatırlıyorum.

Ben de merak ediyorum. Tahminim 81.5 82 arasi olacak. Yalniz komik olan gecen pazartesi 85 cikmistim. Odemden dolayi. Normalde 83.5 falandim. Ama adet olamiyorum ama ayda 1 donem butun ataklari geçiriyorum.
Senin uzun sürmüş olsan daha kolay verirdin belki benim ki 2. ayda başlamıştı annem bile şaşırdı

Öyle canım doğru söylüyorsun ama şartlar hemen olmasına izin vermeyebiliyor. Ben nerdeyse 8 senedir evliyim. Eşimle önce yapmak istemedik nede olsa olur sonra dedik. Geçen sene hazırız artık dedik. İkinci ayda hamile kaldım. Çok iyi ve rahat bir hamilelik geçirirken 7. ayda kaybettim bebeğimi. Doktor 5-6 ay bekleyin dedi. Bekledik. Sekiz aydır yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor :KK43: işte böyle canım.
canım tabikide olacak bebeğin allahın izniyle , sen takma bunu ve inan yeterki , bak daha önce hamile kalmışsın , bence 1 sene zaman ver kendine kesin olur , sadece rahat ol ,

kızlaaarrrr slm, ya ben sizi okuyorum ama hiiiiççççç motivasyon kalmadı bende :KK43: adet öncesi 50,1 kiloyu görmüştüm hala inemedim o kiloya, deli olacam en sonunda :KK70: akşam tartılıp güncel kilomu söylerim, iş te bitmedi gitti darlandım iyice :KK62:
Aynenn ben de 56.40 ı gördüm dün sabah 58.50 y dim bu sabah 57.70 ama hafta sonu çok şey yedim.

Birbirimizi cesaretlendirelim 38 oldu artık geç diyodum ama seni görünce yalnız değilim diyorum bakma konusuna gelince ben de 1. den daha kolay olacağını düşünüyorum 1 ay altını bile değiştirememiştim doğru düzgün 2. aydan sonra banyo yaptırabildim şimdi eminim çok kolay gelecek uykusuzluğa da alıştım zatennn 2 yatıp 6 da kalkıyorum 15 gündür yine de kalkıp işe geliyorum
evet aynı yastayız canım , geç oldu diye düşünüyorum bende senin gibi canım .. İnanki korkuyorum , oğlumun tek kalmasından da korkuyorum , 2. ci yapmaktanda , nasıl olacak bilmiyorum .. Ben uykusuzluğa gelemyorum , normal doğumdu 1. si dikilerim iltihaplanmıştı , bazı sorunlar yasamıstım belki onunda etkısı var 2. den korkmamda . Bakalım kısmet allah isteyen herkese versın

Öyle canım doğru söylüyorsun ama şartlar hemen olmasına izin vermeyebiliyor. Ben nerdeyse 8 senedir evliyim. Eşimle önce yapmak istemedik nede olsa olur sonra dedik. Geçen sene hazırız artık dedik. İkinci ayda hamile kaldım. Çok iyi ve rahat bir hamilelik geçirirken 7. ayda kaybettim bebeğimi. Doktor 5-6 ay bekleyin dedi. Bekledik. Sekiz aydır yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor :KK43: işte böyle canım.
Hamile kalmış olman güzel 7 aylık doğan bebişler var neden oldu acaba yine de stres yapma bütün sağlık problemlerinin temel nedeni stres başka hiçbirşey değill.

Back
X