• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet aynı yastayız canım , geç oldu diye düşünüyorum bende senin gibi canım .. İnanki korkuyorum , oğlumun tek kalmasından da korkuyorum , 2. ci yapmaktanda , nasıl olacak bilmiyorum .. Ben uykusuzluğa gelemyorum , normal doğumdu 1. si dikilerim iltihaplanmıştı , bazı sorunlar yasamıstım belki onunda etkısı var 2. den korkmamda . Bakalım kısmet allah isteyen herkese versın
Ben sezeryan oldum günüm geçiyodu doktorum bekleyelim dedi suni sancı dedi ben yok dedim çabuk olsun temiz olsun allahıma şükür gerçekten de çok çabuk oldu 15 dk :KK70:sonrasında da hemen ayaklandığım halde bir sorun yaşamadım ama annemlerde kaldım 2 ay oh miss.

kizlar usengeclik yapmayin kalkin bakin ben bu agrili halimle yuruyuse ciktim hadi bakayim
Ama ağrılıyken o yürüyüş o kadar çok işe yarıyo ki bilse herkes kalkar yürür bir de sıcak olacak ve terliyceeen 3 günde bitiyo vallaa ben de şok oldum bu defa taşınmaya denk geldi ya çok rahat atlattım.

Neyse rejime devam etmeye karar verdim. Eşim bayramda geliyor. Bari şu son aldığım 2 kiloyu vereyim.
Bugün sabah kocaman bir dilim çikolatalı kek (o sıra kendimde değildim) ve tam sütten kahve.
Öğlen yok.
Akşam bir galeta, 30 tane kiraz.
Aferin aferinn ne güzelll toplamışsın kendini eşin yurt dışına gidip geliyo galibaa günleri tutturamıyo olabilir misiniz acabaaa :KK70:biraz dikkat edin

Neyse rejime devam etmeye karar verdim. Eşim bayramda geliyor. Bari şu son aldığım 2 kiloyu vereyim.
Bugün sabah kocaman bir dilim çikolatalı kek (o sıra kendimde değildim) ve tam sütten kahve.
Öğlen yok.
Akşam bir galeta, 30 tane kiraz.
:KK70:Duyan da beni kd doktoru zannedecek ama iş arkadaşım da 3-4 aydır istiyo ya onun eşi de hep göreve gidiyo bence ondan diyorum gülüyo.

teşekkür ederim bende herhafta eksiyi görünce acaba hedefi 65 çeksemi diye düşünüyorum benim durumumda sağlık açısından en alt sınır
sende son zamanlarda iyi gidiyorsun uyguladığım yöntem bana çok iyi geldi istersen bir ara anlatırım
Aaaaa anlat tabi yaaa bir de istersen diyooo başka ne isteriz ki biiiiiz:KK43:

Canim pilav makarna ekmeği kestim. Serbetli tatlilari kestim. Sutlu tatli ya da dondurma yedim.birde ben normal usti yiyordum. Simdi normal yiyorum. Daha tam anlamiyla diyet modunda degilim. Duraksama da yada 75 kilo da diyet moduna girecem. Birde emzirmenin avantaji galiba diyelim
Önce çok yiyoduuun karşı komşunun böreklerini unutmadık :KK70:

tabiki yazarım faydası olursa çok mutlu olurum
ben öncelikle kalori hesabıyla kilo verdi 16 kilo bu şekilde gitti
yalnız bunu yaparken kesinlikle sağlıklı beslenmek gerekiyor eğer tatlı ve hamurişi işin içine girerse kilo veremiyorsun yada göbek kalıyor
öncelikle kendime bir mutfak tartısı oladım ve porsiyonları ayarladım yemekleri 150-200 gr arasında sınırladım
ilk zamanlar posiyonlarımın en büyük boy olduğunu anladım meğerse 1porsiyon demek bildiğim porsiyon değilmiş
evde yemek yaparken çok yağ kulladığımıda anladım şimdi daha sağlıklı besleniyorlar
tatlı ve lif için meyveleri kullanıyorum günlük 300 gr tüketiyorum meyveye çok dikkat etmek gerekiyor fazla kaçırdığı anda kalori alıp başını gidiyor
günlük yoğurt yiyorum
tatlı yemediğim için hiç tatlı krizine girmiyorum ani açıkmalar bende yok kan şekerimde ani dalgalanmalar olmuyor bu işin en güzel tarafı
günlük 2 lt su içiyorum bu bana yetiyor
salataları 1-1,5 porsiyon la sınırlandırıyorum bu çok işime yaradı çünkü zamanla mide kapasitemin azaldığını hissetim ki bu çok güzel ilk zamanlar karnım doysun daha çok yerim diye çok yiyordum midem küşülmüyordu kapasite aynı bende bu yolu denedim işe yaradı
mutfak tartısı gözünü korkutmasın zamanla tartmadan porsiyonlarını anlayabiliyorsun
günlük aldığım kaloriye gelince ben 800- 1000 arasında tutuyorum bu bana iyigeliyor tabiki size az gelir
günlük ihtiyacınızın ne kadar olduğunu hesaplayıp emziren annelerin +800 kalori eklemesi gerekiyor ben günlük 100-150 gr verecek şekilde oradan ayarlıyorum çoğunuz biliyorsunuzdur da ben diyet arkadaşım adlı siteden takip ediyorum
kusura bakmayın biraz fazla olmuş
Mutfak tartısı almayı ertelediğimden beri kilo aldım :KK70:Şaka bi yana yediğimizin ne kadar çok olduğunu biliyoruz ama belki tartıdaki rakam gözümüze batınca motive edici olur evet başta ben de salatayı cacığı çok yiyodum kalorisi az diye ama bu kez de mide küçülmüyo haklısın diyet arkadaşıma bu hafta girdiğimde ekranı çok farklı buldum kullanmak zor geldi sizde de öyle mi?

yediklerimi hiç söylemicem; davul gibi şiştim. yemekler biraz tuzluydu misafir için öyle yaptım mahvoldum. tabii yediğim baklava sayısı da var. herhalde 3 ayın acısını 3 günde çıkardım. sabah tartı daha da fazla gösterdi. moralim sıfır. 5.40 da uyandım yürüyüşe gideyim diye kalkamadım yataktan işe geç kalıyordum nerdeyse. acilen toparlanmam lazım. yasaklı şeyler yiyince arkası kesilmiyor. bugün regl bitiyor. 1 haftada inşallah toparlarım. pek umutsuzum ama :110:
Benim de yeni bitti ben de çok yedim yürüyüş de yapamadımmm :KK70:hadi yarından itibaren tekrar başlıyoruz hem senin mutfak tartına nooldu bozdun mu yoksa:KK66:

80 grubunun 1. si T tatlitambak
-3.700 gr
70 grubunun 1. si @marbel
-1.400 gr
60 grubunun 1. si @fatmazhrgvss
-0.700 gr
50 grubunun 1. si @SEDAU
-0.800 gr

Ellerine saglik canim.... hepinizi tebrik ederim

tabiki yazarım faydası olursa çok mutlu olurum
ben öncelikle kalori hesabıyla kilo verdi 16 kilo bu şekilde gitti
yalnız bunu yaparken kesinlikle sağlıklı beslenmek gerekiyor eğer tatlı ve hamurişi işin içine girerse kilo veremiyorsun yada göbek kalıyor
öncelikle kendime bir mutfak tartısı oladım ve porsiyonları ayarladım yemekleri 150-200 gr arasında sınırladım
ilk zamanlar posiyonlarımın en büyük boy olduğunu anladım meğerse 1porsiyon demek bildiğim porsiyon değilmiş
evde yemek yaparken çok yağ kulladığımıda anladım şimdi daha sağlıklı besleniyorlar
tatlı ve lif için meyveleri kullanıyorum günlük 300 gr tüketiyorum meyveye çok dikkat etmek gerekiyor fazla kaçırdığı anda kalori alıp başını gidiyor
günlük yoğurt yiyorum
tatlı yemediğim için hiç tatlı krizine girmiyorum ani açıkmalar bende yok kan şekerimde ani dalgalanmalar olmuyor bu işin en güzel tarafı
günlük 2 lt su içiyorum bu bana yetiyor
salataları 1-1,5 porsiyon la sınırlandırıyorum bu çok işime yaradı çünkü zamanla mide kapasitemin azaldığını hissetim ki bu çok güzel ilk zamanlar karnım doysun daha çok yerim diye çok yiyordum midem küşülmüyordu kapasite aynı bende bu yolu denedim işe yaradı
mutfak tartısı gözünü korkutmasın zamanla tartmadan porsiyonlarını anlayabiliyorsun
günlük aldığım kaloriye gelince ben 800- 1000 arasında tutuyorum bu bana iyigeliyor tabiki size az gelir
günlük ihtiyacınızın ne kadar olduğunu hesaplayıp emziren annelerin +800 kalori eklemesi gerekiyor ben günlük 100-150 gr verecek şekilde oradan ayarlıyorum çoğunuz biliyorsunuzdur da ben diyet arkadaşım adlı siteden takip ediyorum
kusura bakmayın biraz fazla olmuş

Paylaştığın için teşekkür ederim canim. Ben de salata da olsa az yiyerek mide küçültmekten yanayim zaten

oyhhhh böğrüme öküz oturuyo :KK70:

ya ben acıkmıyım çalışıyorum diye öğle arası olan yürüyüşümü kestim galiba kilo ondan durdu ya :KK43:

yaw varya süpersin yok böyle bişey, sen adam akıllı diyet yapsan demekki haftada 5 kilo vericen :KK70:

ayyy hadi inşallah

birincileri teprik eder:KK9: kendimi bol bol kınarım:KK51:

sbeden sbeden cim eline koluna sağlık:KK60:

Tam anlami ile dikkat bile etmedim canim. Dedim ya ben insan ustu yiyordum.o halde bile kilo almiyordum. Emzirdigimden dolyi simdi azcik dikkatle gidiyor. Bakalim zaman neler gosterecek.insallah bu azmimi kaybetmem.

Benim de yeni bitti ben de çok yedim yürüyüş de yapamadımmm :KK70:hadi yarından itibaren tekrar başlıyoruz hem senin mutfak tartına nooldu bozdun mu yoksa:KK66:

:)) mutfak tartım duruyor bozulmadı ama kullanmadım da, ben de yarından itibaren başlıyorum...diyet arkadaşım yenilendi site değişti karışık oldu biraz ama düzelebilir bilmiyorum herkes şikayetçiydi.

:)) mutfak tartım duruyor bozulmadı ama kullanmadım da, ben de yarından itibaren başlıyorum...diyet arkadaşım yenilendi site değişti karışık oldu biraz ama düzelebilir bilmiyorum herkes şikayetçiydi.

Neden yarin başlıyor sunuz arkadasim. Bugun ilk ogunden baslayin bencee. Kendimden biliyorum bozdugum zaman toparlamasi bile 1 hafta sürüyor inşallah sizinki kisa surer

Nerdesin sen ikizlerin annesi :KK66:
canım nerdeyim, ne yapıyorum ben bile bilmiyorum.evde huzur yok.kafam bir dünya.sevgili kocam bir türlü bir iş bulup başlayamadı.bu yetmezmiş gibi evde yardım istesem söyleniyor.ama yan gelip yatmayı iyi biliyor.4 aydır artık tak dedi canıma.zaten geçen gün tartıştık.annesine gitti!! ben gitmiyorum anama ona ne oluyorsa.ama az kaldı çekip gidesim var bu evden..

canım nerdeyim, ne yapıyorum ben bile bilmiyorum.evde huzur yok.kafam bir dünya.sevgili kocam bir türlü bir iş bulup başlayamadı.bu yetmezmiş gibi evde yardım istesem söyleniyor.ama yan gelip yatmayı iyi biliyor.4 aydır artık tak dedi canıma.zaten geçen gün tartıştık.annesine gitti!! ben gitmiyorum anama ona ne oluyorsa.ama az kaldı çekip gidesim var bu evden..
ay canım bulacak iş elbette , destek ol bence , zaten stresliyse bir de sen üstüne stres ekleme canım , inanki iş bulunur ama huzurlu yuva zor bulunuyor , huzurun varsa bundan sebep bozma derim , bence tartışma da yapmıyorsa üzerine gitme , iş bulma stesi baslı basına sıkıntı , birde ev gecındırme derdı ekleniyor . Allah kolaylık versın tatlım

Ben sezeryan oldum günüm geçiyodu doktorum bekleyelim dedi suni sancı dedi ben yok dedim çabuk olsun temiz olsun allahıma şükür gerçekten de çok çabuk oldu 15 dk :KK70:sonrasında da hemen ayaklandığım halde bir sorun yaşamadım ama annemlerde kaldım 2 ay oh miss.
benimki biraz zor oldu tatlım , keşke sezeryan yapsaydım dedım ama işte çok takılmıştım normal olsun diye o dönemde bebek 4 kg ma yakındı , zaten benim ufak tefek bir yapıp var , bebekte iri olunca cok sıkıntı yasadım , çok yırtılınca , çok fazla dikişlerim oldu , makat bölgesınde olduğu ıcın tabi iltihaplandı , tekrar yapılmak zorunda kaldı , iyileşmem , oturmam çok zaman aldı . Çok problemli bir donemdi ama bitti cok şukur

Back
X