♥haftalık kilo verme yarışması♥

Anlaat tabiki canim.bu aralar her turlu yonteme acigim cunki

Kilo vermiş herkesi tebrik ederim arkadaşlar. Korumayı başaranlar da iyi tabi. Bendeniz gibi almış olanlara ne diyeyim ki cevabını cezacıbaşı verir artık
cezacıbaşının kendisi artı kiloda çıktı ben kendimi napayım acaba
Canim oftardan sonra hemen avm ye gittik o yuzden yazamadim.
Geçen hafta 85
bu hafta 81.3
fark-3700
tabi bunun 1.5 kg odem
canım çok güzel. haftaya 7 li kiloları görcez sanırım :)

A
cezacıbaşının kendisi artı kiloda çıktı ben kendimi napayım acaba

canım çok güzel. haftaya 7 li kiloları görcez sanırım :)

ay insallah canim benim... cok sevinecegim.7 li kilolara inmem demek evdeki 1 valiz etegime kavusmam 44 bedenw inmem demekkkk

Sana da iyi haftalar arkadasim ayniymisiz bu hafta cok birakmamama ragmen iki kilo aldım ama hemen geri vereceğiz insaallah hizli gelen hizli gitsin bayrama benimde hedefim 73

Ayy ne güzel ödem mödem nasıl gitti o kilolar neye dikkat ettin neyi yemedin

Canim pilav makarna ekmeği kestim. Serbetli tatlilari kestim. Sutlu tatli ya da dondurma yedim.birde ben normal usti yiyordum. Simdi normal yiyorum. Daha tam anlamiyla diyet modunda degilim. Duraksama da yada 75 kilo da diyet moduna girecem. Birde emzirmenin avantaji galiba diyelim

O dediklerini ben de yemiyorum ki amaaa :) Emzirme olabilir evet kimi duyduysam emzirirken çok kilo veriyorlar yediklerin de kilo yapmıyordur o yüzden.

Tebrikler canim iyi kilo vermissin bu hafta
haftaya darısı başıma ne diyim

Yaaa su sen gercek misin bacim utanıyorum kendimden yaa cidden
kac ayda gitti bu kilolar
ablama gösterdi m seni bak arkadasa su kadar kilo vermis diye sen bu arkadasin ne yaptiysa ogren aynisini uygula dedi
Yavrum ben katı yaptım diyeti ama haftada bir gün patlayana kadar yedim işin sırrı bu.
Bide her ne olursa olsun hareket.
Hakkarinin kışında her gün yürüdüm kıpkırmızı oluyordum egzersizden yine de pes etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…