seni atlamisim canim cok.msj olunca. ama merak etmeyin bir gun sonra bildirim bitince kilosu olmayanlarin profillerine girip msjlarini kontrol edip buluyrm bildirimi ve yaziyorumSbedencim benim bildirimimi gormedin sanırım 60.10 ile basliyorum
Maşallah ne güzell 3 çocuk benim de bir kızım var allahım onları bize bağışlasınEvek melek tanisalim bende ogretmenim 3 oglum var
eline sağlık canım...seni atlamisim canim cok.msj olunca. ama merak etmeyin bir gun sonra bildirim bitince kilosu olmayanlarin profillerine girip msjlarini kontrol edip buluyrm bildirimi ve yaziyorum
saol canım emeğin için teşekkürlerseni atlamisim canim cok.msj olunca. ama merak etmeyin bir gun sonra bildirim bitince kilosu olmayanlarin profillerine girip msjlarini kontrol edip buluyrm bildirimi ve yaziyorum
Çok güldürdün beni ben hiç almadım top falan ama platesi ebrunun canlı programında yapmak hoşuma gidiyodu peşinden de diyet önerileri çay tarifleri falan seviyodum izlemeyi.ay aynı benbir heve aldım topu. onu şişirirken zaten anlamalıydım olacakları topu bi şişirdim benden büyük zati ben mi topu kullandım top mu beni kullandı belli değil bi daha da almadım elime indirdim kaldırdım aynen
kendinden tatlı bir tadı mı var hımm o zaman sevebilirim bir ihtimal :)
maşallah rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın inşallah banada nasip eder rabbim o duyguyu tatmayı bende 1 buçuk yıllık evliyim henüz çocuk düşünmedik zamanı gelince inşallah nasip olurMaşallah ne güzell 3 çocuk benim de bir kızım var allahım onları bize bağışlasın
Bence plates kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapılmalı zatten bize göre değil yaniiAynen oyle valla olmaz
O yerde yatip yuvarlanmali hareketlere de uyuz oluyorum ben topsuz yapayim desem o da yok yani
Bu kızlarımızın çikolatası olmasa daha güzel kilo verirdik bennceBen kaçamak yaptımmmmm
1 tane kahveli bonbon
Bir de kızımın çikolatasının yarısı ( bim'in Hindistan Cevizli çikolatası)
Regliden dolayı oldu galiba
45 dk walk at home yapacam, affettirir mi
İnşallah canım isteyen herkese versin allahmaşallah rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın inşallah banada nasip eder rabbim o duyguyu tatmayı bende 1 buçuk yıllık evliyim henüz çocuk düşünmedik zamanı gelince inşallah nasip olur
çok güzel insan spor yaparsa daha motive oluyor bende dün ki yürüyüşten sonra pek bi iyiyim :)Bugün güzel şeyler yaptım arkadaşlar, sabah 1 bardak sütle yarım armut yedim. Öğlen çorba içtim, salata, yoğurt ve biraz kabak yemeği, akşam da minik tabağım var kırmızı köz biber yanında biraz yoğurt iki-üç yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı. Akşam yemekten bir-iki saat sonra biraz aradut, ve şimdi bir bardak süt yatıyorum. Bir de nihayet bugün 1,5 saatlik sporumu 20 dk sı koşu, geri kalanı tempolu yürütyüş olarak tamamladım. İçim çok rhat, motivasyon artmaya başladı.
Arkadaşım beşi bir yerde mate çayını da kendi yapmıştı aktardan alıphım ben poşet kullanmamaya çalışıyorum evde yapıcam bakalım. yeşilçayı da kendim demliyorum
Cocuklarımızın artanları , çikolataları , kalan sandviçleri ekmekleri derken gelsın kılolar maalesefBu kızlarımızın çikolatası olmasa daha güzel kilo verirdik bennce
daha doğal oluyordur tabiki ama poşet çayında kullanımı kolay maalesefArkadaşım beşi bir yerde mate çayını da kendi yapmıştı aktardan alıp
aynen canım ya, bi de eşimin çay yanı abur cuburları... bildiğin imtihan..Bu kızlarımızın çikolatası olmasa daha güzel kilo verirdik bennce
Dün sabah tartıldığımda 60.10 dum bugün 59.80 i gördüm yuppiiiSbedencim benim bildirimimi gormedin sanırım 60.10 ile basliyorum
Aman canım eşinde nispet yapar gibi neden almış ki onu benim eşim de tatlı almıştı önceki gün çöpe gittisenin gibi oldum canim o topik sessizlesince motivem gitti herseyi yedim 74 ten sonra 4 bucuk kilo aldim. cok fena bisey cok hizli aliniyor. iyiki actim burayı en azindan bogazimi tutmama yardim ediyor. aksam 10 gibi esim cok sevdigim kadayif tatlisi dondurma getirdi yemedim. bir lokma yiyim dedim bura aklima geldi moralim bozulur dedim vazgectim. en son 3 te yoğurt makarna yemistim biraz. ondan sonra Sütlü kahve zor oluyor ama şuan vicdanim dahat yattim yatagima :)
Bence moralin bozulmasın bol su içip yürüyüşümü yaptığımda ödem olmuyoBende hergün gözümü açar açmaz tartının başında buluyorum kendimi :)) yoksa eksiklik hissediyorum şimdilik benide mutlu ediyo ilerde ne olur bilemem sadece regl dönemimde tartılmamayı düşünüyorum moral bozmasın diye
Senden sonra yapmaya başladım zatennn 1 haftadır 50 ile başladım arttırıyorum hergün bugün 85 yapmam lazımdı sence kaç yaptım şimdiden 200 akşama yaparım daha tabiii ara arasguat ust bacak sikilastirmada cok iyi canim
Üzülme üzülme bende de var daha ama bacağa basene göre yaniii.ahh şu göbek bende de giitsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?