- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Daha önce de yazmıştım yürüyüşle veya her türlü kasların çalışması insülin direncini arttırıyomuşçok güzel insan spor yaparsa daha motive oluyor bende dün ki yürüyüşten sonra pek bi iyiyim :)
Eşim de kızım da maalesef tabaklarını bitirmezler ziyan olmasın çöpe gitmesin derkeeeen bigün dedim ki ben çöp kutusumuyum yeter artık ve atmaya başladım 2 ayda 4 kilo gitti vallaaCocuklarımızın artanları , çikolataları , kalan sandviçleri ekmekleri derken gelsın kılolar maalesef
Bence de öyle ben pimpirikli bir insanım aldığım şey gerçekten mate mi acaba diye düşünürüm mesela veya taze mi diyedaha doğal oluyordur tabiki ama poşet çayında kullanımı kolay maalesef
Ben başlayalı 1 hafta oldu daha hafifim sanki ama yürüyüş de yapıyorum tabiii.Şu sguat nasıl güzel bi vucud oluşturuyor, bacaklar kalçalar falan süper görünüyoAraştırmalardayım..
haklısın canım öyle yapmak lazım , 4 kg nedemek mşallah sana ..aslında az az yapmak lazım yemekleri , lazım , az yapıp tabaklara az az koymak gerek gerçekten ,Eşim de kızım da maalesef tabaklarını bitirmezler ziyan olmasın çöpe gitmesin derkeeeen bigün dedim ki ben çöp kutusumuyum yeter artık ve atmaya başladım 2 ayda 4 kilo gitti vallaa
su yapıyordu düzenli kızın fiziği muhteşem oldu , inanırım duzenlı yapmak lazımŞu sguat nasıl güzel bi vucud oluşturuyor, bacaklar kalçalar falan süper görünüyoAraştırmalardayım..
aslında sağlık için senin gibi düşünmek lazım , yemek konusunda da pimpirikli olmak en iyisi , sağlıklı yaşamın başı yediklerimizi düzgün seçmekten geçiyor , ben bir ara organik ürünlere sarmıştım ama o kadar para verip sonra aldığım ürünlerin gerçek olmadıklarını düşündüren şeyler olunca vazgecmıstım ..Bence de öyle ben pimpirikli bir insanım aldığım şey gerçekten mate mi acaba diye düşünürüm mesela veya taze mi diye
sakinca yok canım yeterki mutlu ol motive ol zayifla. bende -800 bugun :)Gune _800 ile baslafim e ilk gun normal
ben hergun tatiliyorum yoksa tartiliyorum s beden yazmamin sakincasi varmi her gun
sbedencim harikasın :)sakinca yok canım yeterki mutlu ol motive ol zayifla. bende -800 bugun :)
insülin direncini azaltır mı olacaktı acaba?Daha önce de yazmıştım yürüyüşle veya her türlü kasların çalışması insülin direncini arttırıyomuş
ben çok hareket ettiğim zaman iştahım kalmıyo sanki onu farkettim sabah canım kahvaltı yapmak istemiyo mesela
dedim canim.o kadar yürüyüş yaptim onca gecen zaman ziyan etmek istemedim. moralim şuan cok iyitebrik ederim canım , kadayıflı dondurmaya bayılırım canım , bunada dur dediysen artık seni kımse tutamaz canım gitsin kılolar
s bedencım , sen bizim evin yakınlarında kocaman bir park alanımı açıldı dedin ? yürüyüş parkurları olan bir yer mı ?dedim canim.o kadar yürüyüş yaptim onca gecen zaman ziyan etmek istemedim. moralim şuan cok iyi
esim tatliya cok düşkün canim dayanamiyor. gece yedi .Aman canım eşinde nispet yapar gibi neden almış ki onu benim eşim de tatlı almıştı önceki gün çöpe gitti
Aslinda regl dpneminde metabolizma daha hizli calisirmis. Yani tatlilara ve odem yapan seylere saldirmazsak eksi gorebiliriz. O sislik hissi icerde faaliyet oldugu icinBende hergün gözümü açar açmaz tartının başında buluyorum kendimi :)) yoksa eksiklik hissediyorum şimdilik benide mutlu ediyo ilerde ne olur bilemem sadece regl dönemimde tartılmamayı düşünüyorum moral bozmasın diye
Cok fazla acikmayi beklememek gerekiyor bence istahin kontrolu icin. Aclik hissettigin zaman ertelememek lazim. Oturup yemek lazim. Bekletince erteleyince saldiriyoruz hem hizli yiyoruz hem cok. Ben artik aciktigim gibi 1 Bardak su iciyorum _(susuzluk sinyali ve aclik sinyali birbirine cok benzermis cunku) baktim gecmiyor gidip yiyorum. Kontrollu yemis oluyorum.:)) En iştah kesici şey sanırım kendimizde, irademize sahip çıkmakta..Zamanla midede küçülüp isteyemeyecek inşallah
Once isinmak lazim aslindaMantıklııı ben tv karşısında bazen bacak hareketi yapıyorum zararlı mı acabaaa.
Evet canım , sana katılıyorum demek istedim az yağlı sütle içebilir
insülin direncinin artmasi kötü bisey miydiDaha önce de yazmıştım yürüyüşle veya her türlü kasların çalışması insülin direncini arttırıyomuş
ben çok hareket ettiğim zaman iştahım kalmıyo sanki onu farkettim sabah canım kahvaltı yapmak istemiyo mesela
Aynenn göğüs göbek gitti basen bacak aynen durmakta :)
doğru ama iş yerinde öyle sütlü hazırlayamıyorum
ben bugün tartılmadım p.tesiye kadar sabredebilirsem tartılmayacağım birde regliyim fazla çıkıcam diye korkuyorum :)Dün sabah tartıldığımda 60.10 dum bugün 59.80 i gördüm yuppiii
onlarda gidecek inşallah. dün bir arkadaşım geldi inanılmaz incelmişsin diyor ben o kadar farkında değilim ama kız benden esinlenerek diyete başladı :)Üzülme üzülme bende de var daha ama bacağa basene göre yaniii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?