teşekkür ederm bebegimmmsbedencim harikasın :)
evet canim kocamaans bedencım , sen bizim evin yakınlarında kocaman bir park alanımı açıldı dedin ? yürüyüş parkurları olan bir yer mı ?
doğru canım aslında, deneyeceğimbenimde yaaa, en çok göğüse üzüldüm
canım bende iş yerinde içiyorum, 1 paket süt alsan ufak azıcıkk azıcık ondan eklesen içerkenazıcık soğutuyor ama katlanılabilir bence
insallah canim ama genelde giderek azalma oluyor. insallah bura hep aktif olur..insanlar hobileri gereksiz gorebiliyor ama insan ruhuna katkilari cok. burasida benim icin bir hobi .Ne cok gecmis birikmis boyle ya. Guzel bi baslik oldu bencee masallah cok aktif. Hep boyle gideriz insallah
Sanslisin benim yürüyüş için önce arabayla 10-15 dk gitmem gerekiyor. Cadde üstü bi yerde oturuyorum trafik yoğun. Kaldirimlar araç dolu. Çocukla yürünmuyorevet canim kocamaan
ben de eve geçiyorum walk at home yapcam, 3 mileeh ben yürüyüşüme hazırlanayım yavaştansaat 12:00 de öğle aram başlıyor. 1 saat yürümeye çıkıyorum kızçeler
spor yaparken kan şekerinin duzenlendigini bilmiyordum güzel bir şeymiş vaybekızlar yetişemiyorum sizeeeeeokumaktan cevap yazamadım.
sbeden cim insülin direnci kötü bişey şeker hastalığına yatkınlığı arttırıyor, spor yaptığımızda insülin ve kan şekeri oranımız düzeliyor. şeker hastalarına hergün yürüyüş veriyolar bu yüzden. canımız çok tatlı istediğinde yapacağımız 20 dak. spor tatlı isteğini geçirip,şekeri düzenliyor(birazda emeğimize kıyamadığımız için yemek yeme isteği kayboluyor)
benim kizimda bebek arabasinda. yakindaki yer suan fazla ilgi topluyor herkes orada ve herkes foto cekiniyor :) aslinda burada dümdüz yuruyus yolu var 3 seritli aletlerde var ama aracla 10 dk uzakSanslisin benim yürüyüş için önce arabayla 10-15 dk gitmem gerekiyor. Cadde üstü bi yerde oturuyorum trafik yoğun. Kaldirimlar araç dolu. Çocukla yürünmuyor
Bende her lavobodan çıkışta (malum su tüketimi olunca ihtiyaçta fazla oluyo:)) squat oturup kalkma hareketi ondan yapıyordum, ne kadar yapsam o kar diye.Once isinmak lazim aslindayaglar erimez cunku oyle kaslar calisir ve siser. Iri bir goruntu olurr.
eline sağlık canım...
sagolun kizlarsaol canım emeğin için teşekkürler
Bende tam öyle bir yerde yürüyorum sahil boyu. Bebek arabasiyla yürümek ancak öyle alanlarda mümkün. Baska yerde arabalar fırsat vermiyor yurumemize.benim kizimda bebek arabasinda. yakindaki yer suan fazla ilgi topluyor herkes orada ve herkes foto cekiniyor :) aslinda burada dümdüz yuruyus yolu var 3 seritli aletlerde var ama aracla 10 dk uzak
kendim hazırlama çay içersem iki günde o iş yatarhım ben poşet kullanmamaya çalışıyorum evde yapıcam bakalım. yeşilçayı da kendim demliyorum
maşallah yaaaa azmin ve iraden konusunda idolüm kabul etcem senidogru tespit olan zamana oluyor. ben topigi actim 78 buçukla bugüne 77.4 oldum tatli tambakcim bugünde 2 buçuk saat yürüdüm. insallah böyle dvam ederiz. umarim tatlı yemiyorsundur. yemezsek ölmeyiz
bahar yorgunluğu zaar ,şurdaki hatunlara bak hele topla kendiniselam kızlar sayfalar su gibi akıyo
valla ben bu hızlı hatunlara yetisemem
bu sıralar hiç bşeye yetişemiyorum enerjim cok dusuk
evde sspor söylmişler zaten leslie diye ama banane ben de söylicemSayfalar dolu yazmışsınız ne güzel hepsini okudum eğlenceli oldu. SBEDEN 2.5 saat yürüyüş için tebrik ederim. TATLITAMBAK boyumuzda benzer 1.73. Biz senle rakibizBen bugün huzurlu değilim çünkü her akşamki gibi aç değilim aslında fazladan hiçbirşey yemedim ama yürüyüş yapmadigim için çok da yakmadım. Aniden misafir geldi planlar aksadi. Kızlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz telefonunuza program mi indirdiniz? Evde spora baslamaliyim yoksa işim yaş
yaaaaaaaaaağlama kıyar mıyım hiç
detoks çayıymış galiba . gelişmeleri bekliyoruz canım :)Ay ben girmeeli baya sohbet edilmiiş
4 gün içinde dikkat edebildiğim kadar ve teatox çayımla 800 gr verebilmişim iyi gittimi düşünüyorum ama bakalım her hafta umarım güzel rakamlarla karşılaşırım. Bu arada bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum şuan da evde göbek+bacak sıkılaştırma egzersizlerine ağırlık veriyorum kendimi iyi hissetmeye başladım baya motive oldum sizlerle beraber de. Haydi verelim şu fazla kilolarımızıııı!!
bir denemediğim leslie kaldı galiba ya bak ben de merak ettim şimdi. bir dahaki ay kotam yenilensin de ben de bir indirip bakayımBen evde leslie yapiyorum canim. Internetten indirmistim taaa uzun zaman once. Su an evde internet yok o indirdiklerimi acip yapiyorum. Bolgesel olarak da sworkit diye bir uygulama var indirip bakabilirsin
ben internetteki videoları mozilla eklentisiyle indiriyorum. mozillada downlander gibi bi eklenti var tam adını yazamadım şimdi çaktırmaArasam bulamam yani tamamen aynıyiz kork bendenplay store dan mi indiricem onları ay çok cahil kaldim
gelişmeleri paylaş bizle :) içtim yazdıktan sonra somurtan surat yapmışsın bir mesajında heralde tadı kötüaz süt içtim, kuru meyve yedim. şimdi de sarımsak çayı yapıyorum bakalım tadı nası
burda anlatıyo ender saraç
senin gibi oldum canim o topik sessizlesince motivem gitti herseyi yedim 74 ten sonra 4 bucuk kilo aldim. cok fena bisey cok hizli aliniyor. iyiki actim burayı en azindan bogazimi tutmama yardim ediyor. aksam 10 gibi esim cok sevdigim kadayif tatlisi dondurma getirdi yemedim. bir lokma yiyim dedim bura aklima geldi moralim bozulur dedim vazgectim. en son 3 te yoğurt makarna yemistim biraz. ondan sonra Sütlü kahve zor oluyor ama şuan vicdanim dahat yattim yatagima :)
neyse düzeltcen sen kendini ben biliyorumben dibini yaptım kaçamağın bugünakşam on olmuş hala çikolatalı kek yiyip çay höpürtediyordum. ama kızlar farklı şehir ve yıllardır görmediğim akraba ziyaretleri, napimmm
sakıncası yok ama senin için iyi olmaz sanki. hergün tartılmak motive düşürebilirGune _800 ile baslafim e ilk gun normal
ben hergun tatiliyorum yoksa tartiliyorum s beden yazmamin sakincasi varmi her gun
her akşam olmazsa bence bir problem yokgünaydııınn
güne yine limonlu ılık suyla başladım
kahvaltım
5 tane yeşil zeytin
çok çok az beyaz peynir
4 çeri domates
1 yumurta
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay ve bol bol yeşillik
bu arada akşamda dondurma kaçamağım oldu ama bu hep olacak sanırım tek hayır diyemediğim tatlııııı :)
ne güzel bir olay sigara bırakmak tebrik ederim. inşallah bu konuda da iradeniz galip çıkar. senin iradeni iki anlamda koruman lazım Allah yardımcın olsunAma anladım iştahım niye arttı! Ben haftasonu sigarayı bıraktım. Hem zayıflayıp hem de sigaradan kurtulmak için. Bu yüzden içtiğim yediğim eksik kalıyor hissi var. Dün habire tatlı yedim bu yüzden.
sabah kahvaltısı : yarım domates + 1 ysıl bıber + 2 ufak dilim ekmek + 1 dilim peynır
güzel menü tebrik ettimgünaydınlar kızlarrrr. ben menümü peşin yazacağım ki size sorumluluk hissedebileyim
sabah
yarım patatesli poğaça
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
öğle
1 salatalık
1 kase yoğurt
akşam
1 dilim somon(fırında,yaklaşık 225 g falandır)
soğan salatası+köz sarımsak
çeyrek tatlı patates(yine fırında yağsız)
gün içinde 1 tane yeşil elma yiyeceğim acıktığımda
günlük sporum
1 saat yürüyüş(orta hızda)
su en az 2,5 lt
2 fincan yeşilçay
NOT: kızlar ben çaya kahveye şeker atmam, kahveye krema koymam. o yüzden bu içecekleri yazmıyorum bilesiniz, çünkü çay aşığıyım günde en az 5 kupa içerim+ 1 kupa da neskafe olur
yaaa ben de öyle yapıyordum kitap kurtçuğum kaslar şişebilir deyince yapmıcam öyle bir daha. vücut ısınmışken yapmak daha iyi olacakMantıklııı ben tv karşısında bazen bacak hareketi yapıyorum zararlı mı acabaaa.
bence verirsin canımm ben sana güveniyorumbende ilk haftaya özel hedef belirledim ama yinede veremeyebilirim. 2 olsa yine razıyım
ben squat yapmaya korkuyorum ya. yapanların fotolarına bakınca büyüdüğünü gördüm,ben küçülsün diye uğraşıyorumsguat ust bacak sikilastirmada cok iyi canim
ne mutlu banaÇok güldürdün beni ben hiç almadım top falan ama platesi ebrunun canlı programında yapmak hoşuma gidiyodu peşinden de diyet önerileri çay tarifleri falan seviyodum izlemeyi.
insilün direnci kötü bir şey. açıklanmış zaten ben açıklamayayım bir dahainsülin direncinin artmasi kötü bisey miydi
Bende her lavobodan çıkışta (malum su tüketimi olunca ihtiyaçta fazla oluyo:)) squat oturup kalkma hareketi ondan yapıyordum, ne kadar yapsam o kar diye.Öyle kaslarımın falan şişmesini istemiyorum, kaslı olmak hiç istemiyorum
Maşallah sizi süper motive gördümsakinca yok canım yeterki mutlu ol motive ol zayifla. bende -800 bugun :)
annaaaaaam bu mesajlar neee ben okurken de yazılmış sürüylebi sürü alıntı yaptım ve hepiciğini cevaplıycam işte buyrunnn
kendim hazırlama çay içersem iki günde o iş yatarbu konuda maalesef çok üşengecim
maşallah yaaaa azmin ve iraden konusunda idolüm kabul etcem senibi de tatlıtambak hanfenddiyi
bahar yorgunluğu zaar ,şurdaki hatunlara bak hele topla kendini
evde sspor söylmişler zaten leslie diye ama banane ben de söylicemleslie yapabilirmişsin ben hiç yapmadım gerçi
yaaaaaaaaa
detoks çayıymış galiba . gelişmeleri bekliyoruz canım :)
bir denemediğim leslie kaldı galiba ya bak ben de merak ettim şimdi. bir dahaki ay kotam yenilensin de ben de bir indirip bakayım
ben internetteki videoları mozilla eklentisiyle indiriyorum. mozillada downlander gibi bi eklenti var tam adını yazamadım şimdi çaktırmavideoyu normal sayfada açman yeterli o eklentide indir diyon indiriyor. eğer yapacak olursan bana sor tam ismini söylerim
gelişmeleri paylaş bizle :) içtim yazdıktan sonra somurtan surat yapmışsın bir mesajında heralde tadı kötü
kadayıflı dondurmaya hayırrrraferin yaaaa
neyse düzeltcen sen kendini ben biliyorum
sakıncası yok ama senin için iyi olmaz sanki. hergün tartılmak motive düşürebilir
her akşam olmazsa bence bir problem yok
ne güzel bir olay sigara bırakmak tebrik ederim. inşallah bu konuda da iradeniz galip çıkar. senin iradeni iki anlamda koruman lazım Allah yardımcın olsun
canım doydun mu
güzel menü tebrik ettim
yaaa ben de öyle yapıyordum kitap kurtçuğum kaslar şişebilir deyince yapmıcam öyle bir daha. vücut ısınmışken yapmak daha iyi olacak
bence verirsin canımm ben sana güveniyorum
ben squat yapmaya korkuyorum ya. yapanların fotolarına bakınca büyüdüğünü gördüm,ben küçülsün diye uğraşıyorum
ne mutlu banatoplu topsuz farketmez pek bana göre değil
insilün direnci kötü bir şey. açıklanmış zaten ben açıklamayayım bir dahaengin bilgilerim bana kalsın kilo vermeye de engel bir durum yani kendileri
bitti mi bitti evet saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?