hemmen bakıyorum, esneme dedin beni benden aldın :) kalas gibiyim azcık esnek olmakta fayda varAkıllı telefonu olanlar Sworkit diye bir uygulama indirebilir evde spor için, sporun süresini kendiniz seçiyorsunuz, 5 dakika için de rutin var 60 dakika için de. Cardio, yoga, esneme ve dayanıklılık egzersizleri var bedava versiyonunda, spor salonuna gitmeyen ya da her gün yürüyüşe çıkamayanlara tavsiye edilir.
evet zor oluyor. buralarda deniz yok :"(Bende tam öyle bir yerde yürüyorum sahil boyu. Bebek arabasiyla yürümek ancak öyle alanlarda mümkün. Baska yerde arabalar fırsat vermiyor yurumemize.
Sağol canim ama işin kötüsü ben bir hata yapip kaçamak yapar kendimi suçlu hissedersem en başa dönerim tüm gücüm bi hata ile biter dikkat ediyorimMaşallah sizi süper motive gördüm
Tesekurler canim amin allah hepsine saglik versinMaşallah ne güzell 3 çocuk benim de bir kızım var allahım onları bize bağışlasın
Teşekkür ederim anlattığın için ben bahsetmiştim insülin direncinden yazamadım öyle arası sen daha güzel anlattın.kızlar yetişemiyorum sizeeeeeokumaktan cevap yazamadım.
sbeden cim insülin direnci kötü bişey şeker hastalığına yatkınlığı arttırıyor, spor yaptığımızda insülin ve kan şekeri oranımız düzeliyor. şeker hastalarına hergün yürüyüş veriyolar bu yüzden. canımız çok tatlı istediğinde yapacağımız 20 dak. spor tatlı isteğini geçirip,şekeri düzenliyor(birazda emeğimize kıyamadığımız için yemek yeme isteği kayboluyor)
Allah sana hayirli evlatlar verir insallahmaşallah rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın inşallah banada nasip eder rabbim o duyguyu tatmayı bende 1 buçuk yıllık evliyim henüz çocuk düşünmedik zamanı gelince inşallah nasip olur
Super gidicek kilolarsakinca yok canım yeterki mutlu ol motive ol zayifla. bende -800 bugun :)
amin canım inşallahAllah sana hayirli evlatlar verir insallah
evet ya ben de merak ettim hiç spor yapmıyorum benŞu sguat nasıl güzel bi vucud oluşturuyor, bacaklar kalçalar falan süper görünüyoAraştırmalardayım..
Okumuştum ama tam ifade edemedim buradan okuyabilirsinizGonulSenligim
aslinda biliyorum insulin direncinin kötü olduğunu orada kafam karisti yürüyüşün insulin direncini etkilemesi ama bu zararli degil sanirim. yani yürüyüş tatli yeme istedigini götürüyor güzel ama direnç artirmasi şeker hastasi yapmazsa sorun yok
sanırsam öyle olcaktı katılıyoruminsülin direncini azaltır mı olacaktı acaba?
olmaz ama burda boşuna mı konuşuyoruz her hafta sonu bozardım ben önceden ama pazartesi tekrar başlardım.Sağol canim ama işin kötüsü ben bir hata yapip kaçamak yapar kendimi suçlu hissedersem en başa dönerim tüm gücüm bi hata ile biter dikkat ediyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?