♥haftalık kilo verme yarışması♥

Akıllı telefonu olanlar Sworkit diye bir uygulama indirebilir evde spor için, sporun süresini kendiniz seçiyorsunuz, 5 dakika için de rutin var 60 dakika için de. Cardio, yoga, esneme ve dayanıklılık egzersizleri var bedava versiyonunda, spor salonuna gitmeyen ya da her gün yürüyüşe çıkamayanlara tavsiye edilir.

hemmen bakıyorum, esneme dedin beni benden aldın :) kalas gibiyim azcık esnek olmakta fayda var

bu arada ben kahvaltı paylaşmadım ya
2 haşlanmış yumurta
avcum kadar peynir
çiğ badem 4 adet
domates,salatalık
zeytin 3-5 tane
çay( şekersiz)

ben genelde öğle yemeği yemem aralarda meyve ,çay ,yeşil çay ,ayran tarzı şeyler tüketirim.
akşam yemeğim belli değil :)

GonulSenligim
aslinda biliyorum insulin direncinin kötü olduğunu orada kafam karisti yürüyüşün insulin direncini etkilemesi ama bu zararli degil sanirim. yani yürüyüş tatli yeme istedigini götürüyor güzel ama direnç artirmasi şeker hastasi yapmazsa sorun yok

sabah kahvaltısı : yarım domates + 1 ysıl bıber + 2 ufak dilim ekmek + 1 dilim peynır
Öğle : Yarım tabak nohut yemeğı + az turşu + 3 kayısı
aksam zeytinyağlı fasulye yemegınden 8 kaşık az yoğurt ile yemeyi düşünüyorum ve bugunu bitirecegım

Teşekkür ederim anlattığın için ben bahsetmiştim insülin direncinden yazamadım öyle arası sen daha güzel anlattın.

maşallah rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın inşallah banada nasip eder rabbim o duyguyu tatmayı bende 1 buçuk yıllık evliyim henüz çocuk düşünmedik zamanı gelince inşallah nasip olur
Allah sana hayirli evlatlar verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…