- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Canım tabiki tambakcımda haklı , o zaten her zaman herkesın iyiliğini ister , herkes farklı farklı herkesin bünyeside farklı maalesef , benim tecrubelerım cok kasıncageri dönüşü kotu oluyor maalesefCANIM Bİ YERDE DOĞRU SÖYLÜYORSUN BEN 100LÜ (105) KİLOLARDAN O ŞEKİLDE AMA 6 AYDA FALAN KURTULDUM. YANİ ÇOK KASMADAN, KAÇAMAKLARLA VE YAVAŞ YAVAŞ... VE DEDİĞİN GİBİ DE SALDIRMA DÖNEMİ OLMADI, EPEYDİR 2 AYDIR FALAN KORUYORUM
DUKAN DA YAPMIŞTIM Bİ DÖNEM BIRAKTIĞIM ZAMAN FELAKET GÖZÜM DÖNMÜŞTÜ VE ÇOK ÇABUK KİLO ALMIŞTIM..
AMA, TATLIM TAMBAĞIM DA HAKLI ÇÜNKÜ BEN KISA ZAMAN İÇİNDE GEBELİK DÜŞÜNÜYORUM VE BİRAZ HIZLI KURTULMAM GEREKİYOR KİLOLARDAN...
Ben yasaklari ve bu kadar kasmayi zararli buluyorum canim. Sonrasinda istedigin kiloya gelince saldiriveriyorsun. Onun icin cani istediyse tadimlik olarak ve tika basa tok degilken yemeli diye dusunuyorum. Zamani etkiler belki ama hic degilse boyle alisirsa verdigi kilolari geri almaz ilerde cunku bundan sonra tadimlik olarak yemeyi ogrenmis oluyor vucut. Yedikten sonra ah vah etmenin anlami yok. Tamam olabilir bu defalik boyle oldu diyip devam etmeyi ogrenmek lazim diye dusunuyorum.
HEPFİTİM ANNEM SEN DE BİZE 2 Sİ BİRARADAYI YASAKLADIN, ZERO DA OLSA (ZARAR KONUSUNDA TAMAMEN FARKSIZ) COLAYI SERBEST EYLEDİN.. HÜNKARIM BU NE YAMAN ÇELİŞKİ
canım bizim rekabetimiz yapıcı olabilir ancak olurmu tatlım öyle bir şey herkesın iyiliğini isteriz biz , normal yarışmalardan değil burası , destek topiğiHmm anladim yakin zamanda gebelik dusunduguni bilmiyordum tabi ben. Zaten kimseye gelip de sen haksizsin falan gibi laflar edemem o haddim degil herkesin kendi dusuncesi souncta. Ben bir sey olmaz dedim tatlitambakcim da kendi dusuncesini soyledi :) ben sanki sana bir sey olmaz bosver diyip de kotulugunu istedim gibi olunca kendimi aciklama geregi duydum
Rakibiz sonucta oyle dusunmesin kimse diye
vallahi bazen öyle de oluyor canım keşke olmasaTabiki haklisin canim.ben de canimin istedigine bir catal alip birakiyorum. Bunu ogrensek cok guzel ama hergun hergun de olmamali bence. Yani en azindan vucudunu taniyanlara. Benim oyle mesela. Yiyorum tadimlik ogrendim diyorum. Sonra o tadimlik almis basini gitmis dilimlere....
herkes kendini en iyi bilir tabiki... ve ben bozdum mu toparlayamayanlardanim..
benım bırde servısım var canım daha kotu nkapı onunde iniyorumBen de masa başında çalışıyorum da eve gidip gelirken yürümeye çalışıyorum işte
ben haftasonu kahvaltılarına saklıyorum hakkımı olur mu? olmaz derseniz kaçarım topikten haaaaaa
canım yine azalttın mı sen yiyeceklerini banamı oyle geldı :)Merhaba kızlar...
Ya sayfalar çok hızlı ilerliyor maaşallah okuyayım dedim başedemedim
Sabah 1 yumurta, 1 közlenmiş biber, 1 dilim peynir
Akşamı da yedim: fırında karışık sebze ve yarım kase yoğurt
Spor da
30 dakika yürüyüş
30 dakika plates
100 sguat
tatlı yemeye alısınca hep aynı saatte insanın canı istiyor alışkanlık yapıyor doğru maalesef ,
Tabi her seyi ayarinda tutmak lazim cok serbest de olmaz. Ben de cok sıkınca bozuverengillerden ve saldiran familyasindan oldugum icin boyle bir yol tuttum kendimceTabiki haklisin canim.ben de canimin istedigine bir catal alip birakiyorum. Bunu ogrensek cok guzel ama hergun hergun de olmamali bence. Yani en azindan vucudunu taniyanlara. Benim oyle mesela. Yiyorum tadimlik ogrendim diyorum. Sonra o tadimlik almis basini gitmis dilimlere....
herkes kendini en iyi bilir tabiki... ve ben bozdum mu toparlayamayanlardanim..
Ben de masa başında çalışıyorum da eve gidip gelirken yürümeye çalışıyorum işte
Plates yapabilenlere gercekten ciddi saygi duyuyorum
yanlış anlaşılırmısın sen tatlım benimIstedigin gibi yap canim. Yanlis anlasilmak istemem.
benımde oluştubende masa başı çalışıorum çok güzel basenciklerim oluştu, her öğlen erisin diye yürüyüş yapmaya çalışıom
DOĞRU CANIM BEN DE ÖYLEYİM...Canım tabiki tambakcımda haklı , o zaten her zaman herkesın iyiliğini ister , herkes farklı farklı herkesin bünyeside farklı maalesef , benim tecrubelerım cok kasıncageri dönüşü kotu oluyor maalesef
Evet faydam olsun istemistim ama zararim oldu gibi gorundu sonradan bakincacanım bizim rekabetimiz yapıcı olabilir ancak olurmu tatlım öyle bir şey herkesın iyiliğini isteriz biz , normal yarışmalardan değil burası , destek topiği
BEN DE, ZİRA HİÇ SEVEMEDİM...Plates yapabilenlere gercekten ciddi saygi duyuyorum
Evet malesef ben de yapmayi hic sevmiyorum diyecegim de hic beceremiyorum bileBEN DE, ZİRA HİÇ SEVEMEDİM...
Olur mu canım senin anlattığın şey çok farklı bir şey herkes doğru anladı bence sen nefsi köreltmekten bahsediyorsun , herkesin nefisi var ve nefis körelmeyince daha sonra geri dönüşü kotu oluyor demek istedın , kimseye bol bol ye demedın sonuçta cok kasmadan cok az mıktarda nefsini köreltmeni tavsiye ettın , bence cok doğru anlattın tatlım kı bende aynı fikirdeyim , nefis cok ayrı bir sey cunkuEvet faydam olsun istemistim ama zararim oldu gibi gorundu sonradan bakinca
Aciklama geregi hissettim. Hani diyette oldugunu soyleyince burnunun ucuna pastalar borekler dayayan ye ya nolucak sanki fazlan mi var yine verirsin diyen "arkadaslar" olur ya oyle hissettim kendimi bir an
Ondan sey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?