♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım tabiki tambakcımda haklı , o zaten her zaman herkesın iyiliğini ister , herkes farklı farklı herkesin bünyeside farklı maalesef , benim tecrubelerım cok kasıncageri dönüşü kotu oluyor maalesef

Tabiki haklisin canim.ben de canimin istedigine bir catal alip birakiyorum. Bunu ogrensek cok guzel ama hergun hergun de olmamali bence. Yani en azindan vucudunu taniyanlara. Benim oyle mesela. Yiyorum tadimlik ogrendim diyorum. Sonra o tadimlik almis basini gitmis dilimlere....

herkes kendini en iyi bilir tabiki... ve ben bozdum mu toparlayamayanlardanim..

HEPFİTİM ANNEM SEN DE BİZE 2 Sİ BİRARADAYI YASAKLADIN, ZERO DA OLSA (ZARAR KONUSUNDA TAMAMEN FARKSIZ) COLAYI SERBEST EYLEDİN.. HÜNKARIM BU NE YAMAN ÇELİŞKİ

kız yazın tatlı bişey yemektense zero içiyorum valla, bende çözümü böyle buldum. arkadaşlarla kafeye gidioz ya sade kahve içiom ya da hava çok sıcaksa soğuk soğuk zero içiom. napim kız arada yangınım tutuo aaaa üstüme gelme, kremanın kalorisi var zeronun yok tabi maden suyu da içebilirim ama işime gelmio
benim iç dediğime bakma daha bi bardağı bitirmişliğim yoktur, kalanı hep eşim içer

canım bizim rekabetimiz yapıcı olabilir ancak olurmu tatlım öyle bir şey herkesın iyiliğini isteriz biz , normal yarışmalardan değil burası , destek topiği

vallahi bazen öyle de oluyor canım keşke olmasa

canım yine azalttın mı sen yiyeceklerini banamı oyle geldı :)

Tabi her seyi ayarinda tutmak lazim cok serbest de olmaz. Ben de cok sıkınca bozuverengillerden ve saldiran familyasindan oldugum icin boyle bir yol tuttum kendimce

canım bizim rekabetimiz yapıcı olabilir ancak olurmu tatlım öyle bir şey herkesın iyiliğini isteriz biz , normal yarışmalardan değil burası , destek topiği
Evet faydam olsun istemistim ama zararim oldu gibi gorundu sonradan bakinca
Aciklama geregi hissettim. Hani diyette oldugunu soyleyince burnunun ucuna pastalar borekler dayayan ye ya nolucak sanki fazlan mi var yine verirsin diyen "arkadaslar" olur ya oyle hissettim kendimi bir an
Ondan sey ettim

Olur mu canım senin anlattığın şey çok farklı bir şey herkes doğru anladı bence sen nefsi köreltmekten bahsediyorsun , herkesin nefisi var ve nefis körelmeyince daha sonra geri dönüşü kotu oluyor demek istedın , kimseye bol bol ye demedın sonuçta cok kasmadan cok az mıktarda nefsini köreltmeni tavsiye ettın , bence cok doğru anlattın tatlım kı bende aynı fikirdeyim , nefis cok ayrı bir sey cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…