♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maşallah canım ya ne güzel bir alışkanlık ben İstanbulda oturuyorum zaten 18.30 da çıkıp evıme 19.30 da ulaşınca uzak bir yerde ınıp yürürsem cocugumla hıc vakıt gecıremem maalesef

oyyyy çok geç çıkıomuşsun

Maşallah canım ya ne güzel bir alışkanlık ben İstanbulda oturuyorum zaten 18.30 da çıkıp evıme 19.30 da ulaşınca uzak bir yerde ınıp yürürsem cocugumla hıc vakıt gecıremem maalesef
Yok daha alışkanlık olmadı ama alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum :)) haklısın senin için gerçekten çok zor benimde zamanım olmasa çocuklarımı tercih ederdim tabiki,onlar herşeyden daha değerli

Kizlar ogle menum elestriye acigim beni ve menulerimi
elestrin bu beni olumlu etkiliypr daha sonrasi icin
ogle 1 porsiyon keskek
2 sb ayran
birkac kuru uzum siyahindan
Ara
form cay
herkes söylemiş zaten keşkek

ne güzel menü

kaç kurtar kendini diyecektim ki kaçamamışsın

O pişmiş mi diye bakmalar yokmu....bi yarım porsiyon yiyor bazen insan. Benimde canım haşhaşlı tatlidan çekiyor ya şeytan durtuyor akşam yap diye. Ama asla asla yemeyecegim
akşam yapma
ben haftasonu kahvaltılarına saklıyorum hakkımı olur mu? olmaz derseniz kaçarım topikten haaaaaa
rakibem nere kaçıyon otur oturduğun yerde ,yersin haftasonu kahvaltı

kızlar buarada size sözüm tam, tam olarak yazdıklarımı yedim hiç kaçak yok. hatta şimdi sek neskafe

maşallahhh

Tebrik ederim inicem desen bile herkes nereye der eminim
Benim de asansör kullanmamama taktılar

zaten bu insanlar diyetlere sporlara dikkat etmemize saygı duymamaları çok rahatsız edici. kendileri hiç kendine değer verip dikkat etmiyorlar mı acaba alla alla kilo alırsın aa kilo almışsın seennn olur. vermeye çalışırsın amaann canikom ne gerek var uğraşıyon olur.

melekimsi ggeçekten süper yetişiyosun, senin yorumları okumak çok zevkli

kesinlikle katılıyorum ve ben de öyle yapıyorum zaten. canım çok istediğinde birkaç lokma tadımlık yiyorum

wowwww

Bi yemek yedim geldim ne cok ilerlemis yine sayfalar

Menumi yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
1 bardak sut

Aksam
Evde kendi çapımda iskender cok cok az cunku begenmedim doneri cok sinirliydi
Salata
2 yudum ice tea

Yatana kadar 1 koca bardak sodali limonlu yesilcay ve 1 bardak tarcinli sutlu kahve

Su:2 litre

Spor: 2 mil leslie + 8 dakika karin ayrica 20 mekik
Gece 1 mil daha yapmaya niyetliyim bakalim usenmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…