ne güzel oda bence büyük bir artı canım ben asansörde kullananlardayım maalesef , aslında 11. katta oturuyorum kullansam süper olurduTebrik ederim inicem desen bile herkes nereye der eminim
Benim de asansör kullanmamama taktılar
Maşallah canım ya ne güzel bir alışkanlık ben İstanbulda oturuyorum zaten 18.30 da çıkıp evıme 19.30 da ulaşınca uzak bir yerde ınıp yürürsem cocugumla hıc vakıt gecıremem maalesef
ne güzel oda bence büyük bir artı canım ben asansörde kullananlardayım maalesef , aslında 11. katta oturuyorum kullansam süper olurdu
Yok daha alışkanlık olmadı ama alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum :)) haklısın senin için gerçekten çok zor benimde zamanım olmasa çocuklarımı tercih ederdim tabiki,onlar herşeyden daha değerliMaşallah canım ya ne güzel bir alışkanlık ben İstanbulda oturuyorum zaten 18.30 da çıkıp evıme 19.30 da ulaşınca uzak bir yerde ınıp yürürsem cocugumla hıc vakıt gecıremem maalesef
evet Istanbulda Beylikduzu bolgesınde oturuyorum canım orada evler 15 katlı tatlım ondan , aslında şikayetcıyım tabı yüksek katlı bınalarda oturmaktandirek ölürdünkız 11. kat ne? göğe mi taşındın
cok guzelmıs menün canım16:30
5 tane badem
2 limonlu form bisküvi
1 grissini
bitki çayı
18:30
7-8 yk kıymalı ıspanak
yoğurtlu semizotu
çoban salata (yağsız)
3lt su olacak
tsk ederim, ara öğün biraz kh ağırlıklı oldu ama süt ya da ayran olmayınca doyamadımcok guzelmıs menün canım
herkes söylemiş zaten keşkekKizlar ogle menum elestriye acigim beni ve menulerimi
elestrin bu beni olumlu etkiliypr daha sonrasi icin
ogle 1 porsiyon keskek
2 sb ayran
birkac kuru uzum siyahindan
Ara
form cay
Veeee benim.menum
sabah
kahvaltidan once 2 sarma minik ama pismişmi diye
2 dilim ekmek
salatalik
domates
peynir
1 zeytin
yagda yumurta 1 tane
ahhh ahhhh nelere icim.gitmedi onu da arz edeyim
gul receli bal kaymak ve cokokrem
ara 2 yk yogurt
aksam
kofte ve tavuk var mangalda
eskiden olsa cok cok yapardim ben doymam diye ama simdi az goturecegim ki az yiyeyim.
ayran
salata
ekmek yemeyecegim
spora da bugun strat vermek lazim
yaparsam yazacam
11:00
10 tane erik
2 grissini
12:15
45 dk (3 mile) leslie
13:30
1,5 kase erişteli mercimek (bu biraz çok oldu sanırsam)
1 kase cacık
4 yk bulgur pilavı
14:00
çayın yanına 2 küçük kare bitter
(ya ben bu kadar çikolata yemezdim, regliden midir ki? KEDİDİR O KEDİ)
akşam yapmaO pişmiş mi diye bakmalar yokmu....bi yarım porsiyon yiyor bazen insan. Benimde canım haşhaşlı tatlidan çekiyor ya şeytan durtuyor akşam yap diye. Ama asla asla yemeyecegim
rakibem nere kaçıyon otur oturduğun yerde ,yersin haftasonu kahvaltıben haftasonu kahvaltılarına saklıyorum hakkımı olur mu? olmaz derseniz kaçarım topikten haaaaaa
kız yazın tatlı bişey yemektense zero içiyorum valla, bende çözümü böyle buldum. arkadaşlarla kafeye gidioz ya sade kahve içiom ya da hava çok sıcaksa soğuk soğuk zero içiom. napim kız arada yangınım tutuoaaaa üstüme gelme, kremanın kalorisi var zeronun yok tabi maden suyu da içebilirim ama işime gelmio
benim iç dediğime bakma daha bi bardağı bitirmişliğim yoktur, kalanı hep eşim içer
kızlar buarada size sözüm tam, tam olarak yazdıklarımı yedim hiç kaçak yok. hatta şimdi sek neskafe
Tebrik ederim inicem desen bile herkes nereye der eminim
Benim de asansör kullanmamama taktılar
melekimsi ggeçekten süper yetişiyosun, senin yorumları okumak çok zevkliherkes söylemiş zaten keşkek
ne güzel menü
kaç kurtar kendini diyecektim ki kaçamamışsın
akşam yapma
rakibem nere kaçıyon otur oturduğun yerde ,yersin haftasonu kahvaltı
maşallahhh
zaten bu insanlar diyetlere sporlara dikkat etmemize saygı duymamaları çok rahatsız edici. kendileri hiç kendine değer verip dikkat etmiyorlar mı acabaalla alla kilo alırsın aa kilo almışsın seennn olur. vermeye çalışırsın amaann canikom ne gerek var uğraşıyon olur.
ayyy teşekkür ederimm :) :) sayfa birikmiş okuya okuya geldim hepsini de bir yorumum var eksik kalmammelekimsi ggeçekten süper yetişiyosun, senin yorumları okumak çok zevkli
bana sormamışsın canım ama hemen atladım ben de 37 yaşındayım yaşıtız yanikac yasındasın Marbel ? ben 37 yasındayım ,
kesinlikle katılıyorum ve ben de öyle yapıyorum zaten. canım çok istediğinde birkaç lokma tadımlık yiyorumBen yasaklari ve bu kadar kasmayi zararli buluyorum canim. Sonrasinda istedigin kiloya gelince saldiriveriyorsun. Onun icin cani istediyse tadimlik olarak ve tika basa tok degilken yemeli diye dusunuyorum. Zamani etkiler belki ama hic degilse boyle alisirsa verdigi kilolari geri almaz ilerde cunku bundan sonra tadimlik olarak yemeyi ogrenmis oluyor vucut. Yedikten sonra ah vah etmenin anlami yok. Tamam olabilir bu defalik boyle oldu diyip devam etmeyi ogrenmek lazim diye dusunuyorum.
wowwwwMerhaba kızlar...
Ya sayfalar çok hızlı ilerliyor maaşallah okuyayım dedim başedemedim
Sabah 1 yumurta, 1 közlenmiş biber, 1 dilim peynir
Akşamı da yedim: fırında karışık sebze ve yarım kase yoğurt
Spor da
30 dakika yürüyüş
30 dakika plates
100 sguat
Canım ne güzel yaşıtlarımın olması :)bana sormamışsın canım ama hemen atladım ben de 37 yaşındayım yaşıtız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?