♥haftalık kilo verme yarışması♥

YOK BE CANIM HİÇ ÜSTÜNE GELİR MİYİM BEN SENİN

KENDİME Bİ KAÇIŞ YAKALADIM YA, FIRSATI DEĞERLENDİREYİM DEDİM

ASLINDA BAKMA HEPİMİZ DOĞRULARI BİLİYORUZ DA MESELE UYGULAMAKTA, TABİ Kİ SENİN DE DEDİĞİN GİBİ EN AZ ZARARLISI DAHA BETERLERİNDEN İYİDİR...

Bende bozdummu toparlayamam, istediğimiz kiloya ulaştıktan sonra korumam belkide zor olacak, belki uzun vadede vermek daha iyi ama ben o kişi değilim. Tek bir kere bile yememeliyim. Bugün çarşıda epey dolaştım oğluma dondurma aldım o an azıcık tadasim geldi ama yapmadım, oğlum dondurmayı bitirmeyince attım. Bir lokma bile yememeliyim yoksa kendime güvenim gider. Malesef huyum böyle.

O zaman duzgun anlatmisim kendimi sevindim.

HAY AĞZIN BAL YESİN

YA DA YEMESİN, KALORİLİ ÇÜNKÜ

canım bu benim kaçış noktam, arkadaşlarımla dışarı çıktığımda(hani şu diyete ne gerek var diyen arkadaşlar), tokum deyip zero içiyorumdiyetteyim demiom artık kimseye, uyuz ediolar

HAY AĞZIN BAL YESİN

YA DA YEMESİN, KALORİLİ ÇÜNKÜ

benım bırde servısım var canım daha kotu nkapı onunde iniyorum
canım benimde servis eve yakın yerde bırakıyor, eve girdiğim zaman ne spor, ne yürüyüş hiç bişey yapamıyorum.2 tane canavarım var sağolsunlar :)) onlarla ilgilenmekten, yemek çay faslı falan bitap düşüyorum, bende eve uzak bi yerde inip yürüyüşümü yapmış oluyorum.

tebrik ediyorum servis kullansam hiçbir kuvvet erken indirip yürütemez

Tebrik ederim inicem desen bile herkes nereye der eminim
Benim de asansör kullanmamama taktılar

tebrik ediyorum servis kullansam hiçbir kuvvet erken indirip yürütemez
Teşşekkürler efendim Yürürken acaba inmesemiydim diye söyleniyorum bende ama sonra ohh iyiki de inip yürümüşüm diyorum:)). Kilo vermek için fedakarlık şart, yoksa olmuyo

Maşallah canım ya ne güzel bir alışkanlık ben İstanbulda oturuyorum zaten 18.30 da çıkıp evıme 19.30 da ulaşınca uzak bir yerde ınıp yürürsem cocugumla hıc vakıt gecıremem maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…