♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de menümü yazayım
sabah peynir, zeytin, domates, bir dilim kepekli ekmek
ara birkaç kurabiye ( ay misafirlik bitmedi napim) bir sade kahve
öğlen 2 yk zeytinyağlı fasulye 2 yk zeytinyağlı patlıcan 2 yk yoğurt az salata az bulgur pilavı
ara şekersiz çay
akşam küçük boy çavdar ekmeğine peynirli sandviç ve tarçınlı sütlü kahve ( misafirlik bitti)

Canim ben de ayni bozdum mu zor toplanıyor.
bozmadan devam...

Bak bizi idolü secenler var o yuzden de bizmak yok.
bu topigin hakkini verecemmmm uleeennnn
insallah hakkini veririz bunca emeğin ah ahhhhh
şimdiden karamsarlık yok sen benim durumumu biliyorsun menopoz ve yaş bu topikte en zor ben kilo veriyorum ama yılmak yok özellikle en iyi kilo ilk haftalarda veriliyor bunu değerlendirelim
iraden kuvvetliyse zarara girmezsin canim. ben ocak ayindan beri yerimde sayıyorum bu son topik bu seferde olmazsa bi daha uzun süre pes ederim.

insallah hakkini veririz bunca emeğin ah ahhhhh
iraden kuvvetliyse zarara girmezsin canim. ben ocak ayindan beri yerimde sayıyorum bu son topik bu seferde olmazsa bi daha uzun süre pes ederim.
ben sürekli taktik değiştiriyorum yoksa olmuyor kışın 5 kilo vermiştim sonrası yok bende kilomu korumaya aldım
şimdi kalori takibiyle sıkı bir diyet yapıyorum

ay evet ben de çok eğleniyorum senin yorumları okurken

ben şımarırım ama böyle

çok şükür bitti misafirlik hadi bakalım bundan sonra senin dikkat eden menülerini okuyalım aslında kurabiye dışında menü kötü değil

kac kurabiye tatlım :)
bu arada ben çıkıyorum herkese ıyı aksamlar kızlar , fazla bir sey yemeyın sakın :)

kızlar ya haftada 1-2 çerez yiyebiliyoruz mu fındık fıstık tarzı

Canim benim kendini oyle hissetmeee... ben destek amacli söyledim hep arkadaslara.
ve ikimizin se dedigi şey doğru herkes vucudunu taniyip ona gore ilerliyor canim...
Bu topik bizim zafer topigimiz olacak kizlarrrrr

Canim benim kendini oyle hissetmeee... ben destek amacli söyledim hep arkadaslara.
ve ikimizin se dedigi şey doğru herkes vucudunu taniyip ona gore ilerliyor canim...
Bu topik bizim zafer topigimiz olacak kizlarrrrr
ya inşallah tatlıtambak hepimiz başaracağızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…