ay evet ben de çok eğleniyorum senin yorumları okurkenayyy teşekkür ederimm :) :) sayfa birikmiş okuya okuya geldim hepsini de bir yorumum var eksik kalmam
insallah hakkini veririz bunca emeğin ah ahhhhhCanim ben de ayni bozdum mu zor toplanıyor.
bozmadan devam...
Bak bizi idolü secenler var o yuzden de bizmak yok.
bu topigin hakkini verecemmmm uleeennnn
iraden kuvvetliyse zarara girmezsin canim. ben ocak ayindan beri yerimde sayıyorum bu son topik bu seferde olmazsa bi daha uzun süre pes ederim.şimdiden karamsarlık yoksen benim durumumu biliyorsun menopoz ve yaş bu topikte en zor ben kilo veriyorum ama yılmak yok özellikle en iyi kilo ilk haftalarda veriliyor bunu değerlendirelim
ben sürekli taktik değiştiriyorum yoksa olmuyor kışın 5 kilo vermiştim sonrası yok bende kilomu korumaya aldıminsallah hakkini veririz bunca emeğin ah ahhhhh
iraden kuvvetliyse zarara girmezsin canim. ben ocak ayindan beri yerimde sayıyorum bu son topik bu seferde olmazsa bi daha uzun süre pes ederim.
ay evet ben de çok eğleniyorum senin yorumları okurken
çok şükür bitti misafirlik hadi bakalım bundan sonra senin dikkat eden menülerini okuyalımben de menümü yazayım
sabah peynir, zeytin, domates, bir dilim kepekli ekmek
ara birkaç kurabiye ( ay misafirlik bitmedi napim)bir sade kahve
öğlen 2 yk zeytinyağlı fasulye 2 yk zeytinyağlı patlıcan 2 yk yoğurt az salata az bulgur pilavı
ara şekersiz çay
akşam küçük boy çavdar ekmeğine peynirli sandviç ve tarçınlı sütlü kahve ( misafirlik bitti)
sarıçiçek ve nehir var senin rakibin olabilcek :) sarıçiçeğe yapış benceya bişi dicem hani bana yakın kilo kim var bu topikte rakiplerimi bileyim
teşekkürler canım evet sahalara dönüyorum yenidenben şımarırım ama böyle
çok şükür bitti misafirlik hadi bakalım bundan sonra senin dikkat eden menülerini okuyalımaslında kurabiye dışında menü kötü değil
Canim benim bende 41 yasindayim4 gün sonra 42
kac kurabiye tatlım :)ben de menümü yazayım
sabah peynir, zeytin, domates, bir dilim kepekli ekmek
ara birkaç kurabiye ( ay misafirlik bitmedi napim)bir sade kahve
öğlen 2 yk zeytinyağlı fasulye 2 yk zeytinyağlı patlıcan 2 yk yoğurt az salata az bulgur pilavı
ara şekersiz çay
akşam küçük boy çavdar ekmeğine peynirli sandviç ve tarçınlı sütlü kahve ( misafirlik bitti)
iyi akşamlar :) tamamdırkac kurabiye tatlım :)
bu arada ben çıkıyorum herkese ıyı aksamlar kızlar , fazla bir sey yemeyın sakın :)
ne kadra genç bır annesın o zaman 17 yasında kız ıcın , cok şanslısın , keşek bende erken doğum yapsaydım4 gün sonra 42
Tatlim seni okumak icin gec kaldim azicik yedim ama ekmek vardi menumdw yazmim neyse sabaha kadar su ve cay soz sozDayan tatlim senin 70 lerden ne zorluklarla kurtuldugunu biliyoruz.
aksam bence menun
salata
1 kase yogurt
1 porsiyon meyve olmali bence
evet ona yapışayim iyi fikirsarıçiçek ve nehir var senin rakibin olabilcek :) sarıçiçeğe yapış bence
3 tane yedimkac kurabiye tatlım :)
bu arada ben çıkıyorum herkese ıyı aksamlar kızlar , fazla bir sey yemeyın sakın :)
ya ne güzel gerçekten. benimle yaşıt. bak ben daha çocuk yapmak için uğraşıyorumne kadra genç bır annesın o zaman 17 yasında kız ıcın , cok şanslısın , keşek bende erken doğum yapsaydım
Evet faydam olsun istemistim ama zararim oldu gibi gorundu sonradan bakinca
Aciklama geregi hissettim. Hani diyette oldugunu soyleyince burnunun ucuna pastalar borekler dayayan ye ya nolucak sanki fazlan mi var yine verirsin diyen "arkadaslar" olur ya oyle hissettim kendimi bir an
Ondan sey ettim
ben çiğ fındık, ceviz, badem tüketiyorum ama bir iki tane tabi. zaten az ve çiğ olursa faydası var.kızlar ya haftada 1-2 çerez yiyebiliyoruz mu fındık fıstık tarzı
ya inşallah tatlıtambak hepimiz başaracağızzzzCanim benim kendini oyle hissetmeee... ben destek amacli söyledim hep arkadaslara.
ve ikimizin se dedigi şey doğru herkes vucudunu taniyip ona gore ilerliyor canim...
Bu topik bizim zafer topigimiz olacak kizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?