Olur csnim rakip olalim rekabet iyidir:))nehir sende benim rakibemsin sanırsam
Bolgesel fazlaligin yok canim benimde vucudum komple alip veriypr bir sure sonra tekrar paylasalim kiyaslayalimBuda benim 71 kilo halim kizlar
Bende keskek yapan kimmis diyodum :))) herkes bilmz cünkü keskek yapmayi diimiKizlar evet keskek kalorisi yuksek bir gida ama dayanamadim yedim tabi yagsiz ve ekmeksiz sooz aksam karbonhidrat yok
Evet canim esit dagiliyo kilom ama gogus vucuduma gore biraz fazlaBolgesel fazlaligin yok canim benimde vucudum komple alip veriypr bir sure sonra tekrar paylasalim kiyaslayalim
Esim cok idtedi kiramadim cok da guzel oldu tadina bakmasam olmazdi ama ben hakkini verdim yani iyi bir doneme rasladi ama atlatim bundan sonra sebze yicemBende keskek yapan kimmis diyodum :))) herkes bilmz cünkü keskek yapmayi diimi
Tamam bende 70de paylasirimEvet canim esit dagiliyo kilom ama gogus vucuduma gore biraz fazla(
65 kilo olunca bidaha paylasalim canim
Hemserim ben olurum aramizda cok kilo farki yok 3 un 5 in lafimi olur
Guzel menu tebrik edrim dondurma biraz seker acisindan iyi degil geri mukemmelGecmisi okuyamadim kizlar sayfalar baya ile r lemis : ) musait olunca okuyc a m motive oluyorum okuyunca : )
Menum
sabah : 3 kuru kayisi 3 bardak su
kahvalti : 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalik
ara : sutlu tarcinli kahve
ara : 300 kl lik dondurma ismi lazim degil
oglen: tavuk salata cacik
ara : sade kahve
aksam : taze fasulye 2 kasik yogurt yarim dilim ekmek
Su 3.5 litre ictim
:)) tmm o zmnHemserim ben olurum aramizda cok kilo farki yok 3 un 5 in lafimi olur
Canim olmaz bak ben yaptim sen yapma durum falan patates bunlar seni daha cok aciktirirKahvalti
2 dilim kek tam bugday unuyla yaptim
Sade nescafe
Ögle
Yarim et dürüm
Birkac adet elma dilim patates
Büyük ayran
Aksam
3 parca firinda tavuk
1 bardak ayran
Arada da biraz kiraz yemistim
Hastanede sunum vardi secme sansim malesef olmadiCanim olmaz bak ben yaptim sen yapma durum falan patates bunlar seni daha cok aciktirir
Tamam ozaman oldu en azindan yarim yemisssinHastanede sunum vardi secme sansim malesef olmadi
Ac kalmayayim diye yedim en azindan saat erkendi 12.00 da yedim. Onuda yemesem aksam kesin doyuramazdm kendimiTamam ozaman oldu en azindan yarim yemisssin
:)) bekliyorumm :)28 gün sonrasında kesin bilgi veririm bu konu hakkında :)
ender saraçın tarifiGunaydın ,
sarımsak cayını anlatırmısın canım nasıl yapıyorsun ? koku olmuyor mu ve ne işe yarıyor ?
Icine katilan seyler midemi kaldirdi umarim ise yarar emeklerine deger cnm bnmender saraçın tarifi
koku olmuyor canım . zencefil sarımsak ve kırmızı pul biberle ılık oluncaya kadar bekletiyorum sonra bal ve limon suyu ekliyorum. dün akşam ve sabah yaptım. arkdaşım faydasını gördü bende deniyorum bakalım. zayıflatıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?